Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оптимисти или песимисти сте за бъдещето на България?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Оптимисти или песимисти сте за бъдещето на България?

    Чета че премиерът казал, че у нас се живее добре - просветна ми, ама се сетих за старият виц "от трибуната на ХХ конгрес на партията кърмилница - Другари следващата петилетка ще Живеем по-Добре! От залата плах глас - а ние?"
    и следващият "Марсианци се връщат след експедиция на земята - питат ги - има ли живот на земята, отговарят - Има, ама за някой"

    Та след "Хумора" Оптимизъм за бъдещето на България - Селективен - Бъдеще за Някой, ама няма да са мнозинството

    Икономика която в основата си не произвежда и не изнася нищо (почти нишо), когато основните стоки са Внос и масата от населението се занимава с търговиика с вносните стоки... това означава Изнасяне на пари, а от къде ща дойдат тези пари??? Аз не се сещам. до 2008-я година ЕУ наливаше с лопатата и живеехме "добре", от 3 години парите се топят и това се забелязва все по силно - свива се потреблението, малкият бизнес загива...следват по-едрите

    Та с две думи само с Оптимизъм Няма да стане! Трябва и много още, а това дори и някой да иска да го направи надали ще му разрешът....

    Коментар


    • От: Оптимисти или песимисти сте за бъдещето на България?

      В общества като нашето, с високо общо ниво на глупост животът е едновременно труден и интересен. Тук постоянно се случват неподозирани неща. Неизбежното винаги идва неочаквано. В края на декември зимата традиционно изненадва. Тук постоянно витае дух на весела тревожност. Животът на глупаците е постоянно предизвикателство към природните закони. Иначе казано, с нас природата трябва винаги да е нащрек. Или кОпаме трупове с багер, или праим дюнери, та да сме си добре с Кадафито, или сАдиме картофи на терасата.
      Важното е магистрали да има, барабар с черни какички в аварийната лента - да е по рахат на турските гастарбайтери като се прибират за Байряма.
      Абе - шменти капели...
      Следващият парламент има всички основания да започне работа с групова декламация на "Възхвала на глупостта" от Еразъм Ротердамски.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X