Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оптимисти или песимисти сте за бъдещето на България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Оптимисти или песимисти сте за бъдещето на България?

А бихте ли ми пояснили коя партия или коалиция няма да ни граби и клати,защото откакто скачах на площадО ме е срам и от мене си.И понеже вече разбрах,че от мене нищо не зависи, мисля да пусна обява,че си продавам гласа за 4 кубика дърва.
    Ако си спомняте,на попа имаше графит,който гласеше:" Изборите не променят нищо,ако променяха,биха ги забранили".
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    -----------------------------------------------
    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
      А бихте ли ми пояснили коя партия или коалиция няма да ни граби и клати,защото откакто скачах на площадО ме е срам и от мене си.И понеже вече разбрах,че от мене нищо не зависи, мисля да пусна обява,че си продавам гласа за 4 кубика дърва.
      Ако си спомняте,на попа имаше графит,който гласеше:" Изборите не променят нищо,ако променяха,биха ги забранили".
      Никоя, НО ИМА РАЗЛИКИ!!!
      Това което е при комунистите (Социалистите), никога не е било. За тези който са Забравили Хипер Инфлацията при Жан. За сегашните не ми се говори...

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
      СДС и ДСБ май няма да ги има в следващия епизод.

Гледай майтап как следващата коалиция ще е БСП и ГЕРБ, а новият премиер ще е настоящият.
      Черногледец

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        ..........мисля да пусна обява,че си продавам гласа за 4 кубика дърва..............
        Не че ти правя дъмпинг, но аз бих се съгласил и на по-ниска оферта. Криза е, все пак.

Коментар

Как го сметнахте бе?

Егати гласа!
          Той на стоглав змей да беше, пак не се връзва!

4 кубика дърва са нещо много ценно за нас на село, а вашия глас върши работа само ако ни дадете бюлетините - за други цели..

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
            Черногледец
            Бе, черногледец, ама тоя малкият яко тресе БСП отвътре и създава големи грижи на оядените партократи.

Още като се справи с първия Румен, от когото имам много лоши впечатления ми стана интересно, пък като сгази онзи булдог втория, който беше ковчежникът им и страхотен мръсник, вече следя проявите му. Цялата стара върхушка на партията им май си заминава и той е натоварен със задачата да осъществи чистката.

Да не говорим за социалисти, демократи и т.н. Всички са от едно котило - БКП. Че тези се наричат социалисти, пък провеждат дясна политика, а другите уж са демократи, пък реално програмите им са леви ми е все тая. Отдавна не се интересувам ни от партии, ни от функционерите им, обаче Станишев започва да ме заинтригува с изпълненията си. Така и така БСП още дълго ще присъства в политическия живот, поне от нея да остави само името и да разкара старото, в каквито намерения все повече го подозирам.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
              .......... Така и така БСП още дълго ще присъства в политическия живот..........
              Дано да грешиш! Винаги съм смятал, че за тях гласуват лица от третата възраст. Но минаха вече 20 год, а "червените бабички" не умират, въпреки героичните усилия на нашето здравеопазване.
              Значи нещо бъркам. Тук чета постове на разумни хора, от които долавям симпатии в червено. Би ми било интересно едно мини - социологическо проучване във форума - "За кого ще гласувам на предстоящите избори?"

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
                Би ми било интересно едно мини - социологическо проучване във форума - "За кого ще гласувам на предстоящите избори?"
                Идеята ти е много добра!

Въпроса е в това, дали Бате Бойко ще задържи мерака си да рови корупционни скандали...според мен...

Ей, къде отиде анкетата за оптимизма или песимизма, това май най-добре да се отдели в нещо като "Хайд Парк" или как там беше - в Лондон, където всеки си носи трибунка и си говори!
                Там имаше паметник на животните загинали в Първата и Втората Световна война! Впечатляващо!

Коментар

Дано да греша, ама гледай какво става. Тази партия се оказва най-жизнеспособната. Разните там бозави СДСта и прочее деривати вече съвсем залязоха от небосклона, а експериментите за овладяване на негативния вот като НДСВ много вероятно няма да влязат в следващия Парламент и като партия, базирана само на личния и групов интерес ще се затрие. Единствената друга стабилна партия е ДПС, защото умишлено е оставена да си разиграва коня.

Това са реалностите и след като видимо и занапред ще са такива, по-добре някой отвътре да започне промяната и да омете борсуците като Петков и гьонсуратите като Овчаров, отколкото да я караме с тях, надявайки се, че ще потънат барабар с партията си. Между другото, и в ДПС нещо ври и бълбука, та да видим откъде ще избие. Затова казах, че все по-реална ми се струва развръзката Станишев с мандат на ГЕРБ, т.е. дясно-центристка коалиция, щото реално нищо ляво не виждам в БСП освен на думи. Този вариант ми се струва най-блогоприятен, особено в частта без ДПС във властта. Един мандат извън правителството и ДПС ще остане в историята, защото там вътрешните напрежения набират сила. Обаче има време до изборите, вкл. и бат Бойко тотално да се омаже и да раздразни истинските батковци, че те не си поплюват, а той самият е яко на течение, бидейки неизбежно компрометиран. Нека се плюят сега със Станишев, за да става джангър и да се мобилизира електорат, за да се намали изборният успех на ДПС, а след това ще намерят националноотговорната кауза, около която да се обединят.
                  Последно редактирано от Obersturmbahnfuehrer; 24-11-08, 02:09.

Коментар

За да съществува дълго една партия има понятия дефинирани от науката политология като партийно строителство и по важното партийна дисциплина което ще рече да има воля да се загърбят личните интереси и на преден план да са водещи интересите на партията като цяло стоте СДСта се провалиха точно там единственото което обединяваше хората там беше упражняването на власта в момента когато това отпадна и те се разпаднаха на клубове по финансови интереси.
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• До: Оптимисти или песимисти сте за бъдещето на България?

Така, де. Такава е съдбата и на почти всички останали. Ей ги НДСВ, примерно. Хем са във властта, хем не им е достатъчно така и догодина няма да ги има. Представете си ДПС един мандат в опозиция. Втори няма да имат.

На този фон, БСП си стои, като редува управление с изчакване. Явно този мастодонт няма сам да си умре, няма кой да му види сметката отвън и за капак няма кой да заеме мястото му. Май остава само да бъде превзет отвътре. Затова стоях и гледах сеира кога на това момче старите номенклатури ще му изиграят номера, който спретнаха на Виденов, обаче не само, че не се получава, ами той взе, та разби двете основни клики - на Руменовците. Интересно какво ли прави с по-малките "бетонни глави". Понеже вече ме е заинтригувал и го следя, гледам, че ги прави на маймуни.

Коментар

Колеги готини са Вашите постове, но ако може някой модератор да ги зашие в една друга актуална темичка "За политическите котерии и предстоящите избори" примерно.
                        А може и анкетка да се скалъпи.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Оптимист!
                          Каквото зависи от теб - направи го! Каквото не зависи - не го мисли, докато не го вкараш в първата категория.
                          А това, че количествените натрупвания водят до качествени изменения само подхранва оптимизма ми. Няма начин да не изплуваме от заобикалящата ни простотия, защото стана огромно количество.
                          А има много умни деца и сега /и като брой и като ум/.

Коментар

Първоначално публикуван от nnikolow_n Преглед на мнение
                            Оптимист!
                            ...
                            За всички оптимисти ще цитирам следната статия:

Черешите удариха 150 лева/кг
                            30 ноември 2008 / News.dir.bg</B>
                            По софийските пазари - на "Ситняково" и на ул. "Граф Игнатиев" се появиха екзотични плодове за сезона - череши, предаде БГНЕС.
                            След като видели репортерския екип на агенцията, на пазара "Ситняково" бързо прибрали цените на черешите, а и на други плодове и зеленчуци.
                            Цените на характерния пролетен плод за България надхвърляха 100 лева.
                            Продавачите обясниха тези трицифрени цени с факта, че черешите са внос от далечно Чили, където сега е пролет.
                            На пазара на ул. "Граф Игнатиев" при градинката на църквата "Свети Седмочиленици" можеха да се видят череши по 150 лева за килограм.
                            В последния каталог на веригата магазини "Метро" трюфелите се предлагат почти по 11 000 лева за килограм.
                            http://dnes.dir.bg/2008/11/30/news3674075.html

Такива високи цени едва ли има в "западните" страни. След 2 дена ще отида лично да проверя.

За сметка на това, според социологическо проучване сред 20 страни, членки на ЕС, които имат праг за мин. работна заплата, нашата страна е с най-ниска мин. работна заплата -112 евро, докато най-високата такава е 1610 евро.

Та, кога ще се оправим?

Коментар

Добре де, едно време зимата нямаше череши по 150 лв/кг. И трюфели по 11000 лв/кг нямаше.

За сметка на това - нямаше и череши. Нямаше и трюфели
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Черешите в Лондон, в най-лошия случай, бяха 15 - 20 паунда. За Коледа слизаха на 9.
                                Защо не учих за вносител...или, поне, за продавач.
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X