До: Мухъл?
Не съм специалист по климатици. Извадих си извода от преките си наблюдения - когато сложа пране да съхне в стаята, климатикът бълва много повече вода навън (понеже се оттича на балкона, имам възможност да го виждам). Разбира се, има някаква вероятност от многократни съвпадения с други фактори.....но пък чак толкова съвпадения за последните 3 години.... 
Ако има специалист тук, да ме оборва. Мога да споря за строителната част, не за ОВ.
Първоначално публикуван от kokoff
Преглед на мнение

Ако има специалист тук, да ме оборва. Мога да споря за строителната част, не за ОВ.
, тези бои са доста интересни. А колко ти излезе като пари / квадратен метър имаш ли спомен. Преди ни ги демонстрираха като студенти, оригиниалните термошийлд. Едни снимки в инфрачервения спектър на стена с и без въпросното нещо по нея. Наистина впечатляващо. Няма голям ефект върху енергията за отопление, но намаля температурата на вътрешната повъркност на стената, и оттам вероятността за конденз. Също така стената не "дърпа" толкова ако си наблизо до нея.
знам само, че трудно се намира, защото била скъпа, та ходих директно във фабриката (иначе по магазините не намерих)
Коментар