Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на фурна,аспиратор,плот за вграждане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Избор на фурна,аспиратор,плот за вграждане

С фурна на тази фирма , подобен модел или същия , съм се сблъсквал със сериозен проблем. Преди година и няколко месеца , точно преди празниците , ми звъни на пожар една клиентка. Сложила да пече някакъв сладкиш , нагласила температурата и времето за печене , но това умно чудо дало пълна газ на реотаните и забравило да ги изключи дори при достигане на максималната температура. Отказала и да реагира на команди , та нямало и начин да се изключи , добре , че момичето не е русо та щракнало бушона. Иначе е много доволна от фурната , но имай предвид да не я оставяте без надзор и всеки да знае как да реагира , че без копчета и твърда връзка ,остава само бушона.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Някой виждал ли е / ползвал ли е домакински електроуреди Pyramis? Мислех, че правят само мивки, ама имат и електроуреди.

Коментар

Само да се разпиша,че съм възхитен от фурната АЕГ,примерно гледам рецепта за чомлек,събирам всичко,пъхам сондата и задавам температура,продължителност и лягам.Сутринта освен че всичко е сготвено,фурната е минала в режим притопляне.
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
          Само да се разпиша,че съм възхитен от фурната АЕГ,примерно гледам рецепта за чомлек,събирам всичко,пъхам сондата и задавам температура,продължителност и лягам.Сутринта освен че всичко е сготвено,фурната е минала в режим притопляне.
          Има и едно друго предимство - побира широчки тави.
          Купих едно Беко за лятната кухня и установих в последствие че фурната е с 10 см по тясна и трябват други тави
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

И на мен ми дойде до главата "нова кухня", което значи и нови уреди, а старите си работят идеално, но не са за вграждане...... както и да е, изваждане ще има.
            В Икея има някакви неизвестни марки елуреди - заслужават ли си според вас?
            Прочетох цялата тема и не разбрах какво е фурна с телескопични водачи?

Коментар

Същите като на чекмеджетата, ама за фурна:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5003d88284435a814b8c448374e1951b_99521_2.jpg
Прегледи:1
Размер:39.8 КБ
ID:5779974
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Тия телескопичните неща на мен ми харесват и смятам следващата фурна да е с тях, но сигурно си имат и минуси?
                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

От 7 г. сме с такава фурна, с телескопи, и досега на сме открили минуси.
                  За марките всеки има различно мнение. Аз лично не робувам на марки, но и не взимам съвсем евтиното.
                  Венцислав Петров
                  Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
                  Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
                  0889 62 8четири 6четири

Коментар

• Избор на фурна,аспиратор,плот за вграждане

Минуса на телескопите е един:
                    Като се чисти пиролитично трябва да се махат [emoji6]
                    А махането (поне на това АЕГ дето е наснимано по отгоре ) е доста пипкаво и ми отнема към 10-15 минути и иска дори снимки и записки [emoji4]
                    За слагането пак толкова време и си готов.
                    Land Rover Discovery II, V8 4.0
                    VW Golf VI variant
                    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Леле какви екстри са навлезнали, моята печка е почти на 20г. и няма такива, ама и работи безпроблемно през цялото време.

За уредите от Икея някой нещо?

Коментар

Имат 5години гаранция! Не е малко

Коментар

Да използвам добрината ви........... стъклокерамичен или индукционен котлон и защо?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                            Да използвам добрината ви........... стъклокерамичен или индукционен котлон и защо?
                            За индукционен май трябват и нови съдове?
                            Или бъркам?

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                              Минуса на телескопите е един:
                              Като се чисти пиролитично трябва да се махат [emoji6]
                              А махането (поне на това АЕГ дето е наснимано по отгоре ) е доста пипкаво и ми отнема към 10-15 минути и иска дори снимки и записки [emoji4]
                              За слагането пак толкова време и си готов.
                              Абсолютно вярно.Миналата седмица за пръв път пуснах пиролизата.От необратимо очернена за два три часа се заключи,не знаех че може и има ел.ключалка...като приключи,вътре имаше бяло брашно,забърсваш и чудо,фурната изглежда все едно излиза от магазина.

Телескопите се свалят със един клик ,точно за две по пет секунди??

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                              Или бъркам?
                              За съжаление да.Тъщата по нова година, купила един котлон за лятната кухня и ме вика да го погледна че не работил,да съм го върнел....пукнах се от смях.
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                                Или бъркам?
                                сега чета, че трябва дъното на съда да го лови магнит
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X