Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на фурна,аспиратор,плот за вграждане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Избор на фурна,аспиратор,плот за вграждане

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
    Какви трябва да са съдовете,че и аз съм пред дилема-дали да е индукция,или не!? Кое им е специалното на съдовете?
    Да ги хваща магнит
    Или да имат символ на дъното.
    Или на кутията.

Ако не са индукция са си проста нажежаема жичка под керамичен плот - технология от 100 години или там колкото се ползва ток.

Индукцията е на принципа на микровълновата печка.
    Магнитно поле се затваря през магнитно твърд материял и го загрява само и единствено него (съда) без около него.
    Оттам иде икономията - бързо и само обема който ти трябва.
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

От: Избор на фурна,аспиратор,плот за вграждане

Разбрах. Благодаря!
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Относно марките за такъв тип техника, в Италия слагат на първо място Miele. Тук не знам как стоят нещата.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          Относно марките за такъв тип техника, в Италия слагат на първо място Miele. Тук не знам как стоят нещата.
          Не само в Италия.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Да не са по Фаренхайт тия градуси?....
            За Парадокс ли иде реч? .... .... .
            Не!!
            Не познаваш материалната част.
            Вдига си 500 градуса и си ги държи от 1 до 2 часа, според зависи от фурната.
            Всичко изгаря.
            После само забърсваш с влажна кърпа.
            Става като нова.
            Никакви препарати и глупости. Само висока температура.

Виж на 16 страница.
            Последно редактирано от CarTest™; 31-01-17, 17:57.
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Да не са по Фаренхайт тия градуси?....
              За Парадокс ли иде реч?.
              Не,DSC за съжаление

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
              Мнооого добра екстра е сензор за месо - забиваш в бута и печеш до достигане на определена температура.

Телескопите и пиролизата са взаимноизключващи се екстри.
              Не виреят при високи температури.
              Мойта е АЕГ има пиролиза и сензор а телескопите са допълнително.
              Честно казано пиролиза съм пускал 1-2 пъти за 2 години.
              Може и без нея.
              И наистина стига до големи градуси при ползването на пиролизата - уплътненията са съвсем други сравнени с непиролизните.
              При ползването на пиролиза всичко вътре се маха - рафтове и телескопи.

В техно-мехно магазините предлагат удължена гаранция и става 5 години с доплащане - според мен е задължително за фурната и котлоните.

Котлоните задължително индукция.
              Мойте са индукция + газ поради факта че съм на село и като спрат тока си трябва котлон.
              Индукцията е по бърза от газта и по евтина за употреба от газта
              Има малка инвестиция в съдове в началото.
              С бута ме спечели

Аспиратора току го монтирах,нищо и никаква работа,обаче заигравка,четири пъти ходих до магазина за шайбички,болтчета ,планчици,според съветите от тази тема,взех PVC тръби вместо гофре.

Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Значи, на едно точно такова шкафче с чекмедже отдолу, ми се наложи да направя дупка бая голяма в дъното със зегето. Заради една стара Електролукс.
                Подсигури някаква вентилация отзад, особено ако фурната е с вентилатор, но дори да не е.
                Там контакта не е добре, особено ако е с вентилатор фурната. Точно в средата е най-издадена. Контакта е хубаво да е в мякой от ъглите. Аз го слагам в някой от долните.
                Извинявай за критиките! Казвам ги с добро.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Не само в Италия.
                  Те и Мерцедес бяха коли ама 124-ките
                  И миелето имаха доживотна гаранция за пералните
                  Сега нищо чудно Миеле да се сдела в Китай или Турция.
                  Land Rover Discovery II, V8 4.0
                  VW Golf VI variant
                  Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    Значи, на едно точно такова шкафче с чекмедже отдолу, ми се наложи да направя дупка бая голяма в дъното със зегето. Заради една стара Електролукс.
                    Подсигури някаква вентилация отзад, особено ако фурната е с вентилатор, но дори да не е.
                    Там контакта не е добре, особено ако е с вентилатор фурната. Точно в средата е най-издадена. Контакта е хубаво да е в мякой от ъглите. Аз го слагам в някой от долните.
                    Извинявай за критиките! Казвам ги с добро.
                    Контакта изчезва и точно под плота ще има разпределителни кутии за печката на твърда връзка,до нея сушилня и до нея пералня,съответно осветление на плота,което още не съм измислил,отзад конструктивно има 8 см.до стената,и десет от пода,там са правата ,топлата и обратната вода,гръб зад печката няма да има,тоест остава отворен шкафа,а и от тази тема разбрах че печката трябва да има втори вентилатор.
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Не разбрах дали вече сте взел готварските уреди, все пак ще потвърдя мнението на @CarTest*™.
                      Видях го в действие и на фона на задушливите препарати, с които търкаш сериозно, това се нуждае само от проветрение на помещението и забърсване на стените на фурната...

И тъй като на мен се пада да почиствам фурната, това със сигурност ще е една от опциите, на които аз ще държа напролет.
                      Човек се учи докато е прост!

Коментар

Аз над плота открай докрай сложих светодиодна лента с дистанционно, точно в ъгъла под горните шкафове. Резултата ми хареса много, за работа върху плота също е много удобно, свети точно откъдето трябва. Лентата не се вижда, само светлината.
                        На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
                        "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Натъкмен вече със вратичките.
                          Диодната лента гола ли е,или в алуминиева шина?

Коментар

Има шини точно за кюше, при това доста чишити. Има и такива, дето можеш да ги сложиш вертикално и ефекта ще е точно описания - ще свети кум плота, не към очите на работещия. Мен ме е яд че когато правих моята кухня нямаше такива хитринки, иначе да съм я накичил.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз я слагах години, след като правих кухнята. Самозалепваща е и просто я лепнах отдолу на шкафовете, защото реших, че няма да се вижда и точно така стана. Вече 5 години не се е отлепила никъде.
                              На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
                              "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Тая тека си има диодно осветление,със сигурност ще има още,добри идеи давате.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X