Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на фурна,аспиратор,плот за вграждане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Избор на фурна,аспиратор,плот за вграждане

В момента и аз съм пред избор на кухненско , предвид бюджета съм се спрял на фурна Беко с телескопични водачи и реотан пред вентилатора , котлон индукционен двойка на Горение (трябва ми двойка поради невъзможност за монтаж на по-голям) единствено за абсорбатора не знам какво да взема . Консултанта с техно..... е гола вода предлага ми по-скъпото но защо и той не знае , кухнята е заедно с хола 27 кв/м и не знам с какъв дебит трябва да бъде . Обясни ми че сменили стандартите и сега реално 350/400куб/м отговаряли на 600-700 по стария стандарт ..... Реално какъв дебит да търся ?

Коментар

Първоначално публикуван от Пейчо Пейчев Преглед на мнение
      В момента и аз съм пред избор на кухненско , предвид бюджета съм се спрял на фурна Беко с телескопични водачи и реотан пред вентилатора , котлон индукционен двойка на Горение (трябва ми двойка поради невъзможност за монтаж на по-голям) единствено за абсорбатора не знам какво да взема . Консултанта с техно..... е гола вода предлага ми по-скъпото но защо и той не знае , кухнята е заедно с хола 27 кв/м и не знам с какъв дебит трябва да бъде . Обясни ми че сменили стандартите и сега реално 350/400куб/м отговаряли на 600-700 по стария стандарт ..... Реално какъв дебит да търся ?
      Аз самия бях в твоето положение,както е видно взех тека с два мотора,на максимална степен напъва вратите от вакума,лично аз не виждам кога ще ми се наложи да работи на мах,гледай нещо да е безшумно
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Само да отбележа че съм адски доволен от двумоторната тека,направо се родих с нея,не мога да разбера какво се пържи на котлона.За инфо,шаран на шайби
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Както е казал Мечо Пух - колкото повече, толкова повече.

Даде повечко пари за аспиратор, но апартамента ти няма да мирише постоянно на манджа.

Да ти е сладко!
          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
            Само да отбележа че съм адски доволен от двумоторната тека,направо се родих с нея,не мога да разбера какво се пържи на котлона.За инфо,шаран на шайби ...
            Ха, гледам и при теб ъглите са "свободни" за вграждане на скрити конзоли.
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Аз преди 3-4 години смених вентилатора на моя. Изкорубих охлюва,поорязах го така че да натикам вентилатор за вътрешен монтаж в тръба.
              Шума падна наполовина. Даже се ядосвам че не го натиках на поне 50 см. след тялото на ширма.
              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                Ха, гледам и при теб ъглите са "свободни" за вграждане на скрити конзоли.
                Ммм...Отдолу са шкафове,може принципно,но за момента съм Ок.със бройката.

Както се вика,да ми е честита новата фурна,новата кола я избрах по бързо ,ама нали ми е в къщата..Пък колата уличница не я мислих толкова....

Благодаря за съветите тука,аег-то висок клас ужким, готвене с пара,вентилатори отгоре,отдолу отзад дрън дрън...Пиролиза,Термо сонда,грил,телескопични водачи и най важното за мен,казвам и поддържай 181 гр.и тя горката изпълнява,като всичко се задава цифрово,да и мисли жената как ще я пуска,още ми звъни как и що се изключват котлоните,ми има предпазна функция над 4 или 5 часа се гасят сами.
                Последно редактирано от Roninn; 02-04-17, 17:50.

Коментар

Абе, специално готвенето с пара, не знам дали ще го ползуваш но е готино, когато ти е, ама мноооого оцапана фурната. Вентилатори, готвене на две-три нива... ползвано веднъж, досега. Шишът на грила отдавна е изгубен (пробван веднъж- голяма мъка) а как цапа... Много шукарии намислиха, дето са впечатлителни, почти никога не се ползуват, но дават на продавача безконечни теми за убеждение.
                  И, след като ти оплюх хубаво новата придобивка- ха, честита да е. Знаеш, че го правя от сърце.

Коментар

Аааааа Венци,тая е с Пиролиза ,да се маца колкото си иска

Коментар

Ами честито..
                      Сега остава само да ги навържеш към рутера, и да дадеш IP-тата на жената...

Ще ти прави крем-карамел тъкмо за пристигане от работа.

Браво, добре си я свършил!

Коментар

Само да помни програмите,със сигурност ще я закача към контролера.За момента бойлера, телевизора,сот-а,осветлението,всички климатици, видеонаблюдението са ми навързани с приложение към телефона,най-много ползвам нет връзката към телевизора,като си легна и децата го усилят,намалям го отвсякъде до степен да не ми пречи.

Коментар

Само да помни програмите,със сигурност ще я закача към контролера.За момента бойлера, телевизора,сот-а,осветлението,всички климатици, видеонаблюдението са ми навързани с приложение към телефона,най-много ползвам нет връзката към телевизора,като си легна и децата го усилят,намалям го отвсякъде до степен да не ми пречи.
                          Сори мен моите съболезнования
                          Имам същата

Жената се оплаква тотално не можела да изпече баница кат хората
                          Отдолу сурова отгоре изпечена.
                          Сравнено със супер дупер тъпо Беко за 300 лв не може да пече
                          Land Rover Discovery II, V8 4.0
                          VW Golf VI variant
                          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Пиролиза! Да си призная, мързи ме да ровя. Тва съм го чувал преди дваесе и кусур години в ХТИ-то, я сподели какво трябва да означава и как действа?

Коментар

...,като си легна и децата го усилят,намалям го отвсякъде до степен да не ми пречи.
                              Аз се появявам респектиращо, като Дарт Вейдър,по пижама, и резултата е същия!

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                                Сори мен моите съболезнования
                                Имам същата

Жената се оплаква тотално не можела да изпече баница кат хората
                                Отдолу сурова отгоре изпечена.
                                Сравнено със супер дупер тъпо Беко за 300 лв не може да пече
                                Че тая е колкото 4.5 беко ,за 1300 лв.Ще им я закарам до Австрия,четох на немско-унгарски че на най-долното ниво във вътрешния ъгъл отдясно не изпичала равномерно,но само там.Не пише за другите нива.Споко...Ние сме Адванс юзери[emoji12]
                                Последно редактирано от Roninn; 02-04-17, 20:51.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X