Самата машина може ли да си види какво има вътре ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Лидл
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
-
Трудна работа - и аз се интересувам. Но не искам да я разглобявам, не че ще познаят че съм я пипал, просто не ми се занимава. В нета нищо не намерих.
-
Аз бях отварял стария модел . Има алуминиева помпа и електродвигател в пластмасов корпус. Моята имаше някакви проблеми ,защото беше стопила корпуса и беше счупила четките.
-
Напълно възможно е!
Старата ми керхерска е с алуминиев мотор 2.2кВ и алуминиева помпа! Затова и тефлото и 18кг. Предполагам че няма как освен с пластмаси и евентуално алуминиеви намотки на мотора да са постигнали това тегло....
-
-
Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнениеОт: Инструменти от Лидл
Здравейте, имам мултитуул pamfw 12 A1 със зарядно като от снимката по-долу. Поблемът е , че зарядното спря да зарежда батериите, а покупката на ново такова обезсмисля уреда- искат му 40 лева. Като сложа батерия , започва да редува червена и зелена светлина. Разглобих и визимо по платката няма нищо нередно. Някакви идеи ?
[ATTACH=CONFIG]989541[/ATTACH]
Ха... няма и година след като ми подмениха гаранционно зарядното, новото даде същия дефект. Вече, обаче , гаранция няма. Някакви идеи за ремонт ?2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
Вчера си кулих ударен гайковерт с 20В батерия..
Може ли мнение дали е сполучлив продукт.
Има 100, 150, 200, 300 и 400Нм.
Коментар
-
Иначе гайките на JEEP-a ги развива с лекота.
Имах до сега един на ток 230В и от него имам тежки камъни ще сложа и тях в този куфар. Този на 230В онзи ден млъкна при опит да развия гайката на демпферната шайба на ЦРВ-то и веднага ходих да си купя този Лидлския, че да не остане без гайковерт. Удобното на този е, че не опъвам кабели и на размери е по-малък. Ще пробвам да отворя този на 230в да проверя какво му стана.
-
За парите си е перфектен, но имай предвид, че струва много малко пари
Иначе накратно работи, нютоните горе долу отговарят на истината, за домашен майстор притежаващ и по-дълга тръба става.Ако си свикнал да работиш със стари ел. инструменти да не те плашат искрите от четките, така си искрят при тръгване и спиране без поражения по мотора.С времето се разхлопва захвата на батерията и придобиваш навик да я държиш с ръка докато чука, но за толкова пари, толкова боя.
- 1 like
Коментар
-
Добро е! Имам го вече трета година, лани му пропищя задното лагерче, ама викам има още време от гаранцията, да го доскапя. То пък взе че млъкна. На сегашните не знам какъв е куфара, но на моето е доста тесен, наложи се да го поизрежа да става 3 и 4Ah батерия. Консумативите които вървят с него са зле- свредлата с шестостенни опашки се скъсаха в шестостена, битодържачът със СДС опашка също се разпадна. Имах проблеми също с превключвателя ударно- безударно, заяждаше лостчето, но с времето се напасна.Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнениеАку. перфораторчето заслужава ли си? Не се очаква "неземна сила" от него. По-скоро да няма детска болест някаква.
Понеже все коментираме че при нас е все по скъпо от Германия, адатерът https://www.lidl.de/de/parkside-akku...-licht/p331835 е голямо изключение https://www.lidl.bg/bg/p/sbudi-mayst...ateriya/p37828 .Последно редактирано от mitko 53; 16-04-20, 06:59.
Коментар
-
Идеи откъде да взема филтър за тази прахосмукачка?

Защо вече 20 волтовите машини не ги предлагат само Боди+куфар?
Това ли е цялата серия на X 12 V Team? Имам батерия Papk 12 B1
https://www.lidl.de/de/parkside-x-12-v-team/c24312
Коментар
-
Имам същото на вид китайче,но от друг бранд,за точност въобще не може да се говори,в зависимост от това самият той на каква температура е стоял,си променя показанията с много- може и над 10гр..Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеНякой има ли представа каква е точността на ИЧ термометър, който ще пускат другата седмица?
Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Всичките трябва да се темперират в средата, където ще мерят, евтините по- дълго. Лидълският мери достатъчно точно в сравнение с други ,,китайчета", пробван е за хладилник, фризер, котлони, сравнен с по- истински. Както при всички, разстоянието е важно (макс близо- макс точно), в инструкциите има апертурите. По- добър е от др подобни за по 10-15$,Последно редактирано от veskov; 18-04-20, 15:17.
-
-
Такъв филтър съм купувал ое Ecotecprodukt, 16 лева беше 2014г, а 26лв 2016г. Миналата година им се обаждах за една батерия и ми казаха че вече не били сервиз на Лидл, но имали остатъчни количества артикули,обади се и питай. Иначе може да си го доставиш от Германия https://grizzly-shop.de/Faltenfilter...rschlussdeckel . 20 волтовите от Х20 си ги продават само бодита но само в белите държави, при нас си държат някаква традиция импакт, саблен трион ,ъглошлайф,и последно бодито на перфоратора Performance. За серията Х12V Team имат още по спомен ъглошлайф, полирачка и мултикътър. С малко дялкане на батерията може да се комбинира и с хибридния гайковерт и с импакта от старата серия на 12V. Имат и една ножица за трева.Първоначално публикуван от hakama Преглед на мнение
Идеи откъде да взема филтър за тази прахосмукачка?

Защо вече 20 волтовите машини не ги предлагат само Боди+куфар?
Това ли е цялата серия на X 12 V Team? Имам батерия Papk 12 B1
https://www.lidl.de/de/parkside-x-12-v-team/c24312
Последно редактирано от mitko 53; 18-04-20, 18:06.
Коментар
-
Трябва ми електрическия тример за трева.Дали са го пускали скоро и съм го изтървал?
Edit:Видях че утре ги пускат-с и без батерия.Този с батерията не му пише мощността?Дали е мощен колкото този на ток?Последно редактирано от valkov1989; 19-04-20, 13:54.
Коментар
-
За мощността не мога да отговоря, но имам този с батерията от предишната промоция. Разликата е , че тогава не беше с глава с корда, а с пластмасови сменяеми перки, което не е толкова удобно за ъгли. Върши работа за малко дворче и нищо повече.Първоначално публикуван от valkov1989 Преглед на мнениеТрябва ми електрическия тример за трева.Дали са го пускали скоро и съм го изтървал?
Edit:Видях че утре ги пускат-с и без батерия.Този с батерията не му пише мощността?Дали е мощен колкото този на ток?2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар