Сутринта имаше един останал в кварталния, но изглеждаше ползван вече, нямаше ги консумативите. Да знаете, че не дават без маски .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Лидл
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеДали са от акумулаторната серия с 30 в батерията? С такъв съм работил и бях много доволен
Иначе цената е...
Коментар
-
Загледах се в "Компютър за напояване" (https://www.lidl.bg/bg/p/super-sbota...oyavane/p39222 ). Някой има ли впечатления от него или от подобни устройства?
Коментар
-
Първоначално публикуван от orela Преглед на мнениеЗагледах се в "Компютър за напояване" (https://www.lidl.bg/bg/p/super-sbota...oyavane/p39222 ). Някой има ли впечатления от него или от подобни устройства?
- 1 like
Коментар
-
Трябва да е монтирано на място където не го пече слънцето ( или пък да е защитено ) , че и дъжд да не го вали . ИП4 го пази само от пръски.
Коментар
-
Излезе едно клипче на новия лидълски заваръчен апарат, конкретно заваряване на алуминий, но бъкел не разбирам немски. Може ли някой да ми разясни какво не му хареса на заварчика лидълският шланг, та го подмени със синия(към 14мин 30сек.) https://www.youtube.com/watch?v=Wea0ihWwPLc . Нещо за тефлон споменава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнениеИзлезе едно клипче на новия лидълски заваръчен апарат, конкретно заваряване на алуминий, но бъкел не разбирам немски. Може ли някой да ми разясни какво не му хареса на заварчика лидълският шланг, та го подмени със синия(към 14мин 30сек.) https://www.youtube.com/watch?v=Wea0ihWwPLc . Нещо за тефлон споменава.
Извинявам се за спама
Коментар
-
Баш обречена кауза не е, но машината беше трифазна и тежеше сигурно половин тон. Това преди 20 години. За сметка на това заварката беше бързо, лесно и вкусно дето се вика. Заварявах две половинки от камбани на Мерцедес и Ровър серия. Не ги заварявах аз. Още не се е счупила заварката.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Обречена е!
Щото за да накараш машината да работи са ти необходими 5 опита минимум да я вкараш в режим. Тъкмо хванеш режима и материала се подгрее и хоп, пак не си в режим... Почваш да чоплиш, той изстива. И тамън си реди да заваряваш и ти намота телта на телоподаващия механизъмПак чоплиш, вършиш работа де ама накрая си 2 часа назад от експерименти и похабена тел и газ, а и двете на са ефтини напоследък.
Варианта е да се ползва така натечения спулгън или малка ролка с тел на самата ръкохватка на шланга. Там елиминираш намотаването на телта, но ти остава другия пиниз.
Демек за едросериино производство метода MAG (телоподаващо) е по-приложим, тъй като имаш серия от еднакви детайли които на коуто може да се "учиш" и да хванеш режим.
За ремонтни дейности и да парнеш нещо тук - там си е загубена кауза, особено с машини за по 600 лева... Казвам го от горчив личен и служебен опит!!!
-
Нищо не спестява спулгъна и той има същите проблеми, а колко е неудобен е друг въпрос.
-
-
Добре де, няма да споря. Човека завари 3 вида алуминий( английска и немска камбаха с преходен фланец отлят от бутала) за половин час.. Два външни диаметъра и 2 вътрешни. Поне 3 метра заварка. Ама ти като казваш че не става....................За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеДобре де, няма да споря. Човека завари 3 вида алуминий( английска и немска камбаха с преходен фланец отлят от бутала) за половин час.. Два външни диаметъра и 2 вътрешни. Поне 3 метра заварка. Ама ти като казваш че не става....................
Може би човека е имал свръх естествени способности или просто в дадения случай му се е получило
Прочети за технологията CMT (Cold Metal Transfer) - измислена от Фрониус. Е там става с телоподаващото да заваряваш ХалУмин. Може твоя човек да е ползвал дядото на тази технология
Коментар
-
Не се докачам, ама малко стана като с шопа дето видял жираф. Човека беше даскал в ВМИ по заваряване и знаеше какво прави. Настройва го не повече от минута и го запука. Аз бях приготвил 300 кинта, че тогава си бяха пари, а той ми взе 50 и ме напъди. Нямам идея каква беше машината, но беше да речем метър на метъ на 60см. И с мнооооого копчета.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар