Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За тревичката в дворчето.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За тревичката в дворчето.

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
    Ей това е решението И аз искам такава...Поздравление за избора
    +1 - т.е. и аз искам такъв
    За количество от цели няколко бройки дали няма да направят отстъпка
    Нямам финансова възможност в момента за такова, а и търся нещо по-тихо за около кошерите, иначе това е просто перфектно, и цената му е добра.
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
      +1 - т.е. и аз искам такъв
      За количество от цели няколко бройки дали няма да направят отстъпка .
      Мога да попитам.Само трябва да сте сериозни !

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
        Ето на това съм се спрял дано да не сгреша.
        Штил FS 56 C-E.
        Посъветва ме човек който ги ремонтира и продава.
        Все пак цената е промоциoнална сега 585лв с комплект корда и нож.
        За борба с бурените си е идеална машинка. След един-два сезона, като се изчисти теренът от плевел, ще ти се прииска и косачка на колела да подкараш - че декар и половина не е малко, като помааш един-два часа с моторната коса, и кръстът почва да се обажда...

П.П. Честито, де - гледам, че бръмчите вече с косата
        Последно редактирано от badeff; 23-04-13, 17:02.
        Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Декар и половина с моторната се коси за цял ден, после си като махмурлия след тридневен запой, еле ако нямаш тапи за уши и антивиб. ръкавици.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            Декар и половина с моторната се коси за цял ден, после си като махмурлия след тридневен запой, еле ако нямаш тапи за уши и антивиб. ръкавици.
            Отивам миналия ден в един магазин да търсим фонта помпа няква, и гледам най-мощния (500 вата) ел. тример на Райдер на прИмоция - за 45 лв, вместо 60 - отнесох го веднага.
            При пробата на първата бройка й се разпадна долу шпулата с кордата (даже и момчето не можа да разгадае отде е изпадналата пружина ), ама втората и която взех, си беше ок
            Като го пуснахме там ми се стори не много тих (но все пак по-тих от електрическата ми косачка) - от самата въздушна струя, която образува кордата, та ще видим, ако и този ги дразни пчелите, мога пък да си взема и един от 20 лв (200 вата), той ще е по-тих поне Следващата седмица отивам на село за цяла седмица, та ще има яко тестове, ако издържи 1 седмица, значи ще издържи и повече ...
            По-нататък може да вземем и един бензинов, ма някакъв по-евтин (ако е китаец, вероятно пак ще е Райдер), но ще видим.

П.П. Този 500-ватовия тример е с телескопична дръжка и въобще най-удобните дръжки от всичките им модели. Аз съм малко по-височък, и тея нетелескопичните са ми малко ниски, ще ми отиде кръста на кино ...
            Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
              ще има яко тестове, ако издържи 1 седмица, значи ще издържи и повече ....
              Я издържал, я не. Но ти със сигурност няма да издържиш, от вибрациите ръцете започват да омекват на петата минута.

Коментар

Цитат от мой пост:
                Колеги , благодаря !
                Просто на марката Райдър и на всички останали ментета много съм им набрал.
                Преди две години си купих ъглошлайфче и,зеге Райдър,не че ми трябваше а така просто да си имам.
                Шлайфчето на второто пускане му замина ключа за пускане.Отидох смениха ми го гаранционно след месец чакане.
                След една седмица му отидоха четките.Отивам пак в магазина-сервиза,магазинера ме гледа сякаш съм отишал да му искам заем.
                Как как смениха четките за два дена.Не мога да кажа ама май сега е по добре.
                Зегето обаче.
                Веднъж или два пъти съм го ползвал,режеше си нормално.Веднъж обаче ми потрябва за по сериозна работа
                и машинката ме предаде.Гаранцията беше свършила преди броени дни и аз го разглобих да го видя.
                Беше се прецакала зъбната предавка.Отидох в магазина да попитам за части.
                Магазинерът който е и оторизиран сервиз за Габрово ми заяви че аз съм го скъсал със работа.
                Аз естественно афектиран му казах че продава абсолютни боклуци и си излязох.
                След тази случка съм се заклел, че никога повече няма да си купя нещо евтино.
                Еми, имам приятел който има зеге Хитачи, което работи повече от 10 години, и продължава да работи.

П.П. Извинете,дано не съм убидил някого, но просто това е истината! За мен де !

Коментар

Аз знам, че от китайчетата Райдера е най-добре. Много исках да си купя Бош ел. тример примерно, ама не ми се даваха толкова пари.
                  Така или иначе, не влагам кой знае какви надежди в надеждността на това чудо на техниката, което си купих, също така няма и да го ползвам много интензивно, та се надявам да съм уцелил на читава бройка и да ми върши работа. Обещавам с течение на времето да давам обективни отзиви

П.П. Преди няколко месеца си купих малко ъглошлайфче Райдер с ф125мм диск, трябваше да лепя един гранитогрес, а старото ми супермега измислено китайче предаде богу дух. Райдера засега бива, рязах около 10-15 плочки с него, и оттогава не съм го ползвал
                  Hristo Draganov

Коментар

Днес косих със същия Райдер, за който говориш. Нищо му няма от лани, само предпазителят му изпадна, защото от загряването се разбили отворите за захващане.
                    Райдер са супер за цената си. С малко техническа грамотност при експлоатация са си идеални домашни инструменти. "Професионалистите" да дават петорно повече пари, те си ги и изкарват лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                      Днес косих със същия Райдер, за който говориш. Нищо му няма от лани, само предпазителят му изпадна, защото от загряването се разбили отворите за захващане.
                      Райдер са супер за цената си. С малко техническа грамотност при експлоатация са си идеални домашни инструменти. "Професионалистите" да дават петорно повече пари, те си ги и изкарват лесно.
                      Кво предлагаш ? Да ида да си върна Щила и да си купя Райдър ?
                      Ти щом можеш да кажеш на черното, бяло аз не мога !
                      Дано да работи Райдърчето аз обясних аргументите !

Коментар

Някой може ли да даде идея за по добри цени на "раундуп"?

Коментар

НАСА, Глифозат,Валсаглиф ....
                          "Агрия" Пловдив - гугъл.
                          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Аз последните години го намирам на двайсет и кусур левчета за еднолитрова бутилка ( всякакви разновидности и наименования на Раундъп ). Нямам идея дали би се намерило по-евтино предложение.
                            Казано е:
                            -"Обичай ближния",
                            щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Да бе ,тука в Габрово е на 23лева и защото ги знам магазинерите че умножават по много.
                              Мисля да потърся ама .......... май ще е пак от тука !

Коментар

Глифозат е добър. Бая литра съм изпръскал от него.
                                HONDA XL650

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X