От: Как се прави ракия?
А това как стана? Да не си нещо в грешка?
Продължавам да съм леко шокиран обаче. Все си мислех, че имам наблюдения върху млади хора, ама млади мъже на днешно време да говорят за по 3-5 ракии, 45-8 градуса, 300-400 грама ми идва леко изненадващо. Но както и да е. Иначе и аз съм като Кольо - падам си по слабите ракии На плодовата не съм привърженик, гроздовата като я близна, слагам бучка лед или малко бистра водица /тва кат при уискито/ и така. Сега лятото на 2-3 седмици веднъж по 20-30 грама, колко да не й забравя вкуса, зимата може и 1-2 пъти в седмицата, стига ми толкоз.
Абе имам един колега и набор, произвежда но не пие и вика - най я обичам, га я мириша. Е, 3-4 пъти в живота си май се е нарязвал като казак, хаха.
Първоначално публикуван от ivodianov1992
Преглед на мнение
Продължавам да съм леко шокиран обаче. Все си мислех, че имам наблюдения върху млади хора, ама млади мъже на днешно време да говорят за по 3-5 ракии, 45-8 градуса, 300-400 грама ми идва леко изненадващо. Но както и да е. Иначе и аз съм като Кольо - падам си по слабите ракии На плодовата не съм привърженик, гроздовата като я близна, слагам бучка лед или малко бистра водица /тва кат при уискито/ и така. Сега лятото на 2-3 седмици веднъж по 20-30 грама, колко да не й забравя вкуса, зимата може и 1-2 пъти в седмицата, стига ми толкоз.
Абе имам един колега и набор, произвежда но не пие и вика - най я обичам, га я мириша. Е, 3-4 пъти в живота си май се е нарязвал като казак, хаха.
Коментар