Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Домашна пастърма, суджуци и луканки
Свий
X
-
От: Домашна пастърма, суджуци и луканки
Бат Гоше добре си се справил ама си ги обесил не правилно. Завърти ги на 180градуса т.е. конеца да е на долу за около седмица. Както си ги обесил горе при конеца ще изсъхне а долу на завоя ще е доста по-влажно.
Коментар
-
Кълцано ли е, или така ми се струва?!Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеДа се запиша и аз.
[ATTACH=CONFIG]944455[/ATTACH]
Иначе и аз току що сложих в саламура няколко кг. конско филенце, а утре ще се мели и 50:50 със свинско.
Коментар
-
Моето е рязано.
Миналата година имаше дискусия,кое е кълцано,кое е рязано.
Ако няма кой да помага е голяма играчка,но си заслужава.Последно редактирано от georgipetkov64; 14-01-18, 17:18..Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
А обърна ли ги.Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеМоето е рязано.
Миналата година имаше дискусия,кое е кълцано,кое е рязано.
Ако няма кой да помага е голяма играчка,но си заслужава.
Коментар
-
Коментар
-
Изобщо не са потънали! Има ги написани като стандарти, трябва само малко ровене
От машината ли са?Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеАйде за много години. 100% телешко. Другия път бизонско
0885600006 - Чичо Коце
Коментар
-
Последно редактирано от sl.daskalov; 15-01-18, 14:13."Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
ДаПървоначално публикуван от kozeboy Преглед на мнениеОт машината ли са?...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Обърнах ги,а трябва ли да ги дупча?Първоначално публикуван от EIvanov Преглед на мнениеА обърна ли ги..Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Аз спрях да ги дупча , остава въздух някъде но разлика в качеството не намерих.Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеОбърнах ги,а трябва ли да ги дупча?Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар