Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За бирата
Свий
X
-
От: За бирата
Няма лоша бира , лошо е когато няма бира [emoji1]
Изпратено от моят EVOLVEO StrongPhone Q4 с помощта на TapatalkToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
От: За бирата
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеМного добра ...цена и немско качество ...Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
От: За бирата
Днес сутринта смених касата в най близкия склад с поредния експеримент ( Пиринско младо пиво, 12.20 касата ) . Еми пак царевица,на етикета годност от 8 седмици трайност обявено,няма плътност нито пяна.Причукахме по 4 -5 с колегата и стигнагхме до извода че не е нашата бира,пак.Use since:
OpenBSD 3.x
FreeBSD 4.x
Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT.
Коментар
-
От: За бирата
Като оставим настрана марките и видовете вкусове бира, забелязал съм че дадена бира, е най-хубава когато е бутилирана в стъклена 330 мл бутилка, а най-лоша при 2 литровите пвц бутилки, сами си правете изводите, наливната и живата бира си е отделна работа
Коментар
-
От: За бирата
Първоначално публикуван от FreeBSD Преглед на мнениеНякои знае ли в момента някоя наша марка бира която се доближава по вкус,качества и трайност с бирите отпреди 30 години ?
Търся горчивата бира с многото и гъста пяна която засъхваше по стените на чашата и малка трайност (ставаше на парцали след 4-5 дена).
В момента това което пия не е бира а някаква пикоч,няма значение от марката и рекламата и
Наздраве на всички биропийци!
Коментар
-
От: За бирата
... много ми харесваше Шуменско Премиум, но го батисаха ! С тогавашната жена на живота ми изстисквахме по два гуменяка всяка вечер.
За последно му се израдвах с некви изостанали кенове от кремиковския "Кооп".
Напоследък пия Пиринско, че от повечето други ми става кофти.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
От: За бирата
Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнениеНикоя сегашна българска бира не се доближава по посочените критерии до тази "от преди 30г.". Те сега...толкова и са български, де. Вносните не ги коментирам, въпреки, че имам забележки за много от изброените по-горе, но всеки има право на вкус. Причините са по-скоро ясни-чужда собственост с техен си маркетинг и модерна технология, съчетана с евтина и недостатъчно качествена суровина. За сметка на това сегашната бира се отличава с изключителна трайност. За разлика от преди, когато трайността се гарантираше с технологично отлежаване , сега става изключително бързо, ефектно и вредно за здравето със стабилизиращи съставки. Ето: http://socbg.com/2014/08/%D0%B1%D1%8...%B2%D0%B0.html мъничко за онова време.
Наздраве на всички биропийци!
Може ли хора които се напиват с бира да „дават акъл“ на хора които изтрезняват с бира? ...На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
От: За бирата
Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеВсъщност преди на нея пишеше, че е произведена във Франция и е една от малкото, от които съм имал киселини.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
От: За бирата
Може би, Живо Пиво на "Пети Океан"...? Но, само може би!
Без да съм сигурен, мисля че бирата в 20 литровите канти се прави малко по- иначе, то и условията на съхранение го позволяват, ама хрихрихристо да каже. Карал съм практика в "Каменица", това с отлежаването във ваната (то си беше канал, широк около 5 м. и дълъг към 30) и спряганите тук тонове/дневно, чисто технологично няма как да се произведе в завод, по- малък от Куртово Конаре, примерно.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
От: За бирата
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеСамо червен Алмус и Ломско лукс!"An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last." Winston Churchill
Коментар
-
От: За бирата
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]916323[/ATTACH]The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
От: За бирата
Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеИнтересно, без мая как им се получава чистотата на бирата по deutsche Reinheitsgebot от 1516..... Там е казано точно и ясно: В бирата има малц, хмел, мая и вода. Интересно, че повечето бири, като четеш етикета са без мая, значи алкохола се получава другояче...И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
От: За бирата
Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеИнтересно, без мая как им се получава чистотата на бирата по deutsche Reinheitsgebot от 1516..... Там е казано точно и ясно: В бирата има малц, хмел, мая и вода. Интересно, че повечето бири, като четеш етикета са без мая, значи алкохола се получава другояче...На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар