Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За бирата
Свий
X
-
От: За бирата
Няма лоша бира , лошо е когато няма бира [emoji1]
Изпратено от моят EVOLVEO StrongPhone Q4 с помощта на TapatalkToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Всъщност преди на нея пишеше, че е произведена във Франция и е една от малкото, от които съм имал киселини.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеМного добра ...цена и немско качество
...Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Днес сутринта смених касата в най близкия склад с поредния експеримент ( Пиринско младо пиво, 12.20 касата ) . Еми пак царевица,на етикета годност от 8 седмици трайност обявено,няма плътност нито пяна.Причукахме по 4 -5 с колегата и стигнагхме до извода че не е нашата бира,пак.Use since:
OpenBSD 3.x
FreeBSD 4.x
Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT.
Коментар
-
Като оставим настрана марките и видовете вкусове бира, забелязал съм че дадена бира, е най-хубава когато е бутилирана в стъклена 330 мл бутилка, а най-лоша при 2 литровите пвц бутилки, сами си правете изводите, наливната и живата бира си е отделна работа
Коментар
-
Никоя сегашна българска бира не се доближава по посочените критерии до тази "от преди 30г.". Те сега...толкова и са български, де. Вносните не ги коментирам, въпреки, че имам забележки за много от изброените по-горе, но всеки има право на вкус. Причините са по-скоро ясни-чужда собственост с техен си маркетинг и модерна технология, съчетана с евтина и недостатъчно качествена суровина. За сметка на това сегашната бира се отличава с изключителна трайност. За разлика от преди, когато трайността се гарантираше с технологично отлежаване , сега става изключително бързо, ефектно и вредно за здравето със стабилизиращи съставки. Ето: http://socbg.com/2014/08/%D0%B1%D1%8...%B2%D0%B0.html мъничко за онова време.Първоначално публикуван от FreeBSD Преглед на мнениеНякои знае ли в момента някоя наша марка бира която се доближава по вкус,качества и трайност с бирите отпреди 30 години ?
Търся горчивата бира с многото и гъста пяна която засъхваше по стените на чашата и малка трайност (ставаше на парцали след 4-5 дена).
В момента това което пия не е бира а някаква пикоч,няма значение от марката и рекламата и
Наздраве на всички биропийци!
Коментар
-
... много ми харесваше Шуменско Премиум, но го батисаха ! С тогавашната жена на живота ми изстисквахме по два гуменяка всяка вечер.
За последно му се израдвах с некви изостанали кенове от кремиковския "Кооп".
Напоследък пия Пиринско, че от повечето други ми става кофти.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Един от коментарите под статията ...Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнениеНикоя сегашна българска бира не се доближава по посочените критерии до тази "от преди 30г.". Те сега...толкова и са български, де. Вносните не ги коментирам, въпреки, че имам забележки за много от изброените по-горе, но всеки има право на вкус. Причините са по-скоро ясни-чужда собственост с техен си маркетинг и модерна технология, съчетана с евтина и недостатъчно качествена суровина. За сметка на това сегашната бира се отличава с изключителна трайност. За разлика от преди, когато трайността се гарантираше с технологично отлежаване , сега става изключително бързо, ефектно и вредно за здравето със стабилизиращи съставки. Ето: http://socbg.com/2014/08/%D0%B1%D1%8...%B2%D0%B0.html мъничко за онова време.
Наздраве на всички биропийци!
Може ли хора които се напиват с бира да „дават акъл“ на хора които изтрезняват с бира? ...На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеВсъщност преди на нея пишеше, че е произведена във Франция и е една от малкото, от които съм имал киселини.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Може би, Живо Пиво на "Пети Океан"...? Но, само може би!
Без да съм сигурен, мисля че бирата в 20 литровите канти се прави малко по- иначе, то и условията на съхранение го позволяват, ама хрихрихристо да каже. Карал съм практика в "Каменица", това с отлежаването във ваната (то си беше канал, широк около 5 м. и дълъг към 30) и спряганите тук тонове/дневно, чисто технологично няма как да се произведе в завод, по- малък от Куртово Конаре, примерно.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Последната бира в КМБ, правена с ХМЕЛ. Всички други от години са със сухи добавки, та чак вкусът на публиката се е извратил и не я харесват. Нищо. Больше нам достанется.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеСамо червен Алмус и Ломско лукс!
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Интересно, без мая как им се получава чистотата на бирата по deutsche Reinheitsgebot от 1516..... Там е казано точно и ясно: В бирата има малц, хмел, мая и вода. Интересно, че повечето бири, като четеш етикета са без мая, значи алкохола се получава другояче...Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]916323[/ATTACH]
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Всъщност в оригинала на райнхацгебот няма мая щото 16в не са били чували за неяПървоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеИнтересно, без мая как им се получава чистотата на бирата по deutsche Reinheitsgebot от 1516..... Там е казано точно и ясно: В бирата има малц, хмел, мая и вода. Интересно, че повечето бири, като четеш етикета са без мая, значи алкохола се получава другояче...
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Много се задълбочавашПървоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеИнтересно, без мая как им се получава чистотата на бирата по deutsche Reinheitsgebot от 1516..... Там е казано точно и ясно: В бирата има малц, хмел, мая и вода. Интересно, че повечето бири, като четеш етикета са без мая, значи алкохола се получава другояче...
...наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар