Обява

Свий
Няма добавени обяви.

физико-икономически въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: физико-икономически въпрос

Каква е цената за клиента на единия и другия от един и същ дистрибутор?
    А тези простотии се правят от името на всички ни.
    Даника
    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Хайде и аз да благодаря на колегата Иван Жоров, който ме насочи към правилния избор!
      Конвектора дойде, работи прекрасно. Много ми харесва функцията с електронния термостат - показва и стайната температура. Идеално е за нежния пол, който както знаем няма представа колко са 20 см, камо ли пък 20 градуса.
      889377712

Коментар

Такаа, малко отчет.
        Чудото днес го инсталирах. В комплекта с който дойде имаше и дюбели, но ми се видяха афиф и инвестирах 1€ в 6х50 и заспа.
        Даже работи

Първия половин час имаше странна миризма и лек пушек, ама предполагам това е било от някакви покрития по реотана. Духа добре, топло е, но не е горещо и може да се пипа.

Специални благодарности на Иван Жоров за консултациите, доволен съм
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Първия половин час имаше странна миризма и лек пушек, ама предполагам това е било от някакви покрития по реотана. Духа добре, топло е, но не е горещо и може да се пипа.

Специални благодарности на Иван Жоров за консултациите, доволен съм
          Нормално е, обикновено остава масло по нагревателя. При мен след цяло лято стоене също имаше миризма вчера при първо включване - на опечен прахоляк.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            , Духа добре, топло е
            Е, почекай да стане студено от външната страна на прозореца.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Разкажи какво купи, все пак поне няколко човека се заеха да пишат в тоя полза, остави полезна информация за тях и за някой четящ в бъдеще. Мощност, тип уред (климатик, печка, ..), цена и други.

В противен случай някой ще попита същото след време и едната тема ще е отпадък. Би било добре д ане пълним форума с отпадъци и да не създаваме условия да се случва това.

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
                Разкажи какво купи, все пак поне няколко човека се заеха да пишат в тоя полза, остави полезна информация за тях и за някой четящ в бъдеще. Мощност, тип уред (климатик, печка, ..), цена и други.

В противен случай някой ще попита същото след време и едната тема ще е отпадък. Би било добре д ане пълним форума с отпадъци и да не създаваме условия да се случва това.

Мислех че е ясно от самото начало. Никога не съм искал климатик

Теси 2кВт с електронно управление. CN 03 200 EIS
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Пропуснал съм да видя къде сте писали.

Коментар

Така и така се заприказвахте за Теси, да попитам за модел МС2013, удачен ли е за пеленачета в стая 10кв.м? Нямам свободна стена за окачване на конвектори. Най-вероятно ще се ползва и в банята за малко преди къпане.
                    Проблема ще е докато пуснат ТЕЦ-а, че след баня им е студено.
                    Каква е разликата спрямо утвърдения вече CN03 200 EIS?
                    Може и друго да препоръчате.

Коментар

Реших си проблема. Намерих парче свободна стена 40см/44см и боднах един конвектор с мощност 1кW. Смятам, че ще топли достатъчно.

Коментар

Не ти ли хареса като на колегата по-горе, стоящ на пода? Винаги може да се сложи и до стената. Която и да е от наличните.

Коментар

Жената каза:"Не искам да се спъвам в кабели".
                          Според мен е права и затова започнахме да търсим възможно най-малкия размер конвекторен радиатор за стена. Та това предопредели избора ни.
                          Единственото възможно свободно място беше успешно запълнено.
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20141010_202953.jpg
Прегледи:1
Размер:80.0 КБ
ID:5615762

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X