Обява

Свий
Няма добавени обяви.

физико-икономически въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: физико-икономически въпрос

Такъв уред който ще е във включено положение през 90% от времето няма как да е икономичен. В най-големите студове(под -15) конвектора не трябва да е включил повече от 3/4 от времето. При нормален студ около нулата би трябвало да работи под 1/3 от времето. Това естествено ако е добре изолирано помещението и е подбран по мощност конвектора, с 500W голяма стая трудно ще се стопли добре макар и изобщо да не изключва конвекторчето.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Я па си заръчАх климатик.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Я па си заръчАх климатик.

Аз за където ми трябва климатик имам
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

аз за топлене де.

Коментар

да де, и аз
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Аз пък избърсах праха от ел. радиаторите.
              Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
              Drag Grand Canyon Daily
              Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
              LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                ....Този модел няма как да е с грешен нагревател, освен ако някой не ги произвежда без да знаем. За другото си пише вътре, реално не може да се каже, зависи от условията в конкретната стая, поне педя...

......
                Отивам аз онзи ден , след като ти писах , до най-близкия Техноп..... , който ми е под носа - и директно на конвекторите . Едно услужливо младо служителче тутакси се лепна за мен като разбра , че ше взимам 2 бр. Питам : с тръбен нагревател имате ли ? А то : аааа , такива не продаваме . Нашите са с алуминиев .
                Добре де , казвам , СN03 EIS имате ли ? Имаме . Дай ми два тогава .
                Взех обаче един 2 и един 2,5 KW , че така ми уйдиса.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Такаа, дойде чудото.
                7 години гаранция

.....
                Баф мааму ! Мене ме прцакАха с 3 годишна .
                Последно редактирано от Vlado_Ts; 19-09-14, 17:23.
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  Отивам аз онзи ден , след като ти писах , до най-близкия Техноп..... , който ми е под носа - и директно на конвекторите . Едно услужливо младо служителче тутакси се лепна за мен като разбра , че ше взимам 2 бр. Питам : с тръбен нагревател имате ли ? А то : аааа , такива не продаваме . Нашите са с алуминиев .
                  Добре де , казвам , СN03 EIS имате ли ? Имаме . Дай ми два тогава .
                  Взех обаче един 2 и един 2,5 KW , че така ми уйдиса.

Баф мааму ! Мене ме прцакАха с 3 годишна .
                  С електронно ли е? Ако не е, да не си взел CN02? Я погледни отдолу и ще разбереш. Те тези по магазините са идиоти и не знаят какво продават. Върнали от някакъв магазин 5 уреда(няма да казвам какви) за седмица защото не биле работели и се налага вчера да ги проверявам работят ли. Оказа се, че не са успели да ги включат защото се включват от дистанционното а не от копчето на самия уред.
                  Телефон - в профила!

Коментар

От няколко години ползваме китайски конвектори. Работят безпроблемно. Топлят. Сметките за ток паднаха спрямо времето, когато бяхме на /неинверторни/ климатици и ел. радиатори. Децата счупиха единия - хвърлих го и за 29 лева си купих нов...

Коментар

• От: физико-икономически въпрос

...С електронно ли е? Ако не е, да не си взел CN02? ....
                      Абе CN03 EIS са си . Единия 200 , другия - 250 . С електронно.

....Те тези по магазините са идиоти и не знаят какво продават....
                      Именно !

Обаче не разбрах как Търтея се уреди със 7 год. гаранция ?! Абе момчето си е с късмет .
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        Обаче не разбрах как Търтея се уреди със 7 год. гаранция ?! Абе момчето си е с късмет .
                        Верно си е чист късмет - поръчах си онлайн от Техното, щото нали сега са на прИмоция и като дойде на гаранционната карта си пише 7 години (напечатано е, не е писано на ръка).

Коментар

Както на един и същ модел климатик, различните дистрибутори дават различна гаранция. Най- лесно проверимо е със ,,Спарки...".
                          А тези простотии се правят от името на всички ни.
                          Даника
                          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                            Както на един и същ модел климатик, различните дистрибутори дават различна гаранция. Най- лесно проверимо е със ,,Спарки...".
                            Тука гаранцията е на печатна бланка от производителя

Коментар

Те това е истината. Навремето така беше и ,,Аристон", нищо, че в България.
                              А тези простотии се правят от името на всички ни.
                              Даника
                              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Между 3 и 7 години гаранция е заводски заради някои незабележими за потребителя разлики, с които се занимавах известно време...
                                Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X