Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за дуел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Предложение за дуел

Както е тръгнало времето, към пролет, може би много скоро!!!

Чакам да доведат Обера с Интерпол!!
    Трябва и той да хареса терена, както и да доуточним някои неща,
    очи в очи!

Моля, Дерхънтер и Волк, за подкрепа!!!!
    Да събират дружината на "ловците", за "дуела"!!!
    Обера разчита на широка, такава, от другия отбор,
    както и от многото любители на пейнтбола.
    Не е лош повода, да се видим, да разменим мисли и идеи за "Войната2", както и да унищожим скарата и бирите!

Коментар

Гад, зад теб сме!

Ако искаш и пред теб, ама оня ден дадох великата А5 на децата да стрелят, уж е с колиматор, това брате хвърчи където му падне при вятър, дъщерята /5 години/ ме нарече лъжец, защото съм и казал че стреля там където е червената точка, а сина не ми говори....

Ако искаш ще сложа джипа странично и като дам газ, от газовете на Обера топчетата ще се разхвърчат като пуканки!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
        Гад, зад теб сме!

Ако искаш и пред теб, ама оня ден дадох великата А5 на децата да стрелят, уж е с колиматор, това брате хвърчи където му падне при вятър, дъщерята /5 години/ ме нарече лъжец, защото съм и казал че стреля там където е червената точка, а сина не ми говори....

Ако искаш ще сложа джипа странично и като дам газ, от газовете на Обера топчетата ще се разхвърчат като пуканки!
        Абе, вие бъдете наоколо, друго не искам!!!
        Гадно е когато повечето публика е дошла да гледа как ще паднеш и се радва, като загубиш битка!
        Друго е, като срещаш и очи пълни с подкрепа!!!
        Колко му трябва на човек - приятелски поглед, потупване пред строя, две-три пържоли(и толкова бири) и една добра дума преди боя?!
        После, след победата е ясно, всички ще са на купона!

Коментар

Имаш рамо и от мен.Казвай кога и какво.Винаги съм готов за приятел.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

"Един за всички, всички за един!", нищо че изглеждаме само като двама-трима, нали знаеш, че ако свирнем с тръбата ще стане страшно!

Знаеш ми мнението - ако ще се пробвате на нещо сериозно - стрелбището, аз ще ви меря с шублер групите....

Иначе ,трябва много точно да се следят прогнозите на вятъра!

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
              Имаш рамо и от мен.Казвай кога и какво.Винаги съм готов за приятел.
              Веднага, след като уговорим окончателно датата, ще свиркам.
              Надявам се, да се съберем отбора на "ловците" на дуела,
              за да не си мислят, че ни "няма" и ще им се размине на "Войната2"!!!
              А и победата, ще сплоти отбора!!!

Коментар

Така... След внезапно отсъствие по работа, щото само с писане във форуми не става, съм на линия за дуела. Отсега дават благоприятно време за другата неделя и може да се помисли за насрочване на дата вече.

Разбрах, че междувременно ГАДта е видял терена и по думи на очевидци му е харесАл. Смятам, че и на мен ще ми допадне и най-вероято това ще е.

Другата новина е, че дойдоха новата марка топчета и вчера опукахме 8 кашона, като резултатите с 98ците са меко казано обещаващи - три пъти поред улучих дърво на 60-70 метра. Обаче обвивките са по-тъмни, защото са зимна серия, но пък се пукат редовно при попадение, така че няма страшно. И понеже някой спомена за вятър, вчера знаете какво беше времето, а разни момичета, дето за първи път хващат пушка отстрелваха окопани противници на доста сериозни дистанции.

Готов съм да предоставя мостра на секундантите на противника. И като стана дума - а бе, Волк, ти не си ли четеш личните съобщения? Миналата седмица ти писах, че ти е дошла новата цев и да се разберем дали искаш 14" или 16".

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
                  Разбрах, че междувременно ГАД е видял терена и по думи на очевидци му е харесАл. Смятам, че и на мен ще ми допадне и най-вероято това ще е.
                  Не е лошо да го видиш, все пак!
                  Много е готин, но е малко тесен и няма много варианти за стратегии.
                  Но мисля, че за целта е СУПЕР!!!
                  Другата новина е, че дойдоха новата марка топчета и вчера опукахме8 кашона, като резултатите с 98ците са меко казано обещаващи - три пъти поред улучих дърво на 60-70 метра. Обаче обвивките са по-тъмни, защото са зимна серия, но пък се пукат редовно при попадение, така че няма страшно.
                  Ей, не щеш да намериш светли топчета...???!!!
                  Стига с тия "зимни" истории, на сняг ли ще играем ??!!
                  Дай и нещо по-светло, поне на половина, шарени имам в предвид!!!

И не ми казвай ГАД-та, да не станеш Обер-та и ти!
                  Че не мога да се обидя и да те викна на още един дуел!
                  Дай тоя да довършим, пък после ша видим.....!!!

Коментар

За тази събота дават до 8С, което е напълно приемливо, но засега висят едни 40% вероятност за дъжд.

Вече трябва да уговаряме конкретна дата.

Коментар

• Re: Предложение за дуел

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
                      .Вече трябва да уговаряме конкретна дата.
                      За 10, или 11 март става ли?!
                      При всички положения, нека го решим, поне седмица по-рано!!!

Коментар

Сега като погледнах, тази събота е празник, така че няма да се гърмим на него.

Коментар

ЕЕеех Вие ..
                          аз мислех, че пазите сили за 3ти март .. некакси
                          празнично пуцанье ... некого ще срещат некого ще изпращат кат воъвода
                          а то ... добре, че поне не се пада 8ми следващия викенд

Коментар

Ало, Обера...!!!
                            Гьобелс се обажда.
                            Нещо се скатаваш май, а...???!!!

Коментар

Айде бре! Шъ се тепате ли или само си мерите п****те Що писане изписахте не е истина. Май дуела ви ще е само клавиатурен?

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                                Айде бре! Шъ се тепате ли или само си мерите п****те Що писане изписахте не е истина. Май дуела ви ще е само клавиатурен?

Аз от кога съм се наточил да правя скарата на този дуел , не съм ял пържоли от един месец-заслабнах , организирайте се бре
                                LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X