Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за дуел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бе, не искам на бягащ заек. Бягащ Гад ми стига.

Ти пък откъде знаеш кво си мисля? С гладкоцевни пушки стрелям за кеф, т.е. далеч не съм майстор. С нарезни - същата работа. С пистолети и револвери на стрелбищата не се представям зле, но отдавна съм занемарил практиката, необходима за високи постижения.

Цялата работа тръгна от пейнтбола, щото където съм силен, там съм и сигурен.

Само да не забравяме, че това е пейнтбол и трябва да прилича на такъв. Той далеч не е едната стрелба само.

Да, откажа дуела? И възможността да съм инициатор и участник на първото такова изпълнение?

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
      Е... С тези общо 100 крачки го обърна много повече на истински дуел, отколкото на горска схватка. Има и предложения за истинска дуел като в Дивия Запад или по-скоро в Царска Русия. За целта могат да се осигурят и автоматични пистолети. Ще се озорим малко да им намерим дървени кутии с червен брокат, които да се носят от секундантите, ама...

Залагам нова черна рекламна тениска с червен надпис Tippmann, за да e ясно за какво става дума.
      Нали не искаш да победиш, само с едно търчане?!
      Приемам само трофей(фланелка) с надпис Obersturmbandfurer!!!

Коментар

Първоначално публикуван от patrik Преглед на мнение
        Аз ако бях на твое място Обер, щях да го оставя да си вдигне налягането. Много си честен
        Много важно нещо пропускате .... ЗАЛОГА
        и за кибиците ще има ли далавера ?

Може победения да ни го пуснете на нас да го довършим
        Не се натискай, и на теб може да ти дойде реда,...като/ако порастнеш!!!

Коментар

Гад, тия фланелки с надпис "Типман" са китайски, ако ще се трепеш за китайска работа, не ме търси!
          Твоя трофей си струва, ама неговия ...

Коментар

Казвайте къде и кога ще организирате мероприятието, че много ми се идва от отбора на кибиците. Аз мога да направя скарата
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
              Казвайте къде и кога ще организирате мероприятието, че много ми се идва от отбора на кибиците. Аз мога да направя скарата
              Благодаря, приятелю!!!
              Ти, ще си най-обичания човек на дуела!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                Не се натискай, и на теб може да ти дойде реда,...като/ако порастнеш!!!
                А, натискам се
                аз съм кибик, за това най ме бива.
                Щом нямате против от агитки ... ще сме послушни ама искаме зрелище, което май е гарантирано като гледам спортния дух

Коментар

Най-важното видео материал да има

Коментар

Е ГАД ,така става,като не ходиш на лов редовно,пощръкляваш и те избива на някъде.Обера е против ловците /имам предвид на жиотни/,но в него някъде не толкова дълбоко се таи един ловец на глави.Та и на него го му е избила чавията.Само може да се приветстват такива мероприятия ,които хем водят до душевно изпразване ,хем няма вреда за никой,а само веселба.
                    Мисля ,че и секундантите трябва да сме подготвени,защото много пъти двубоя се решава от тях,пък и няма само вие да се кефите.
                    Давайте за организацията!?
                    Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Първоначално публикуван от e100 Преглед на мнение
                      Мисля ,че и секундантите трябва да сме подготвени,защото много пъти двубоя се решава от тях,пък и няма само вие да се кефите.
                      Ми, да ви пуснем и секундантите на един дуел???!!!
                      Тогава, купона ще е пълен!!!
                      Пък, ние с Обера ще ви съдийстваме!!!
                      Само без секундантски партиии!
                      "Големия въпрос" ще го решаваме на "Войната2".
                      Тук всички сме от една "партия" и това,
                      че правим дуел с Обера, не значи,
                      че утре няма да играя пейнтбол от един отбор,
                      с него или Събин, или Венци, както се е случвало доста пъти.
                      Нито, че не разчитам на теб, Волк, Хунтер, Булдог и т.н., всички от "ловцитте".
                      Предизвиктелството си е предизвикателство,
                      приятелството не го променя,
                      но и приятелството не се подменя!!!

Коментар

Добрите бойци нямат нужда от "нахъсване", имат нужда от редовни тренировки които им поддържат формата. Приятелството в такива двубои никога не пречи точно обратното. Аз затова най-много обичам да се стреляме със Събин. Първо защото е перфектния противник и второ защото с него никога нямаме спорове кой и как е победил...

В случая с дуела между ГАД и Обера от моя гледна точка те просто ни дават една перфектна идея. Да направим нещо като ранглиста на пейнтбол играчите. Който желае да е в нея трябва да се е изправи срещу другите участници в директен двубой. Защото отборната игра е нещо интересно и близко до реалността, но позволява размиване на по-добрите и по-слабите тъй като грешките на вторите се броят и за първите а техните добри постижения пък се разпределят поравно...
                        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                          В случая с дуела между ГАД и Обера от моя гледна точка те просто ни дават една перфектна идея. Да направим нещо като ранглиста на пейнтбол играчите. Който желае да е в нея трябва да се е изправи срещу другите участници в директен двубой. Защото отборната игра е нещо интересно и близко до реалността, но позволява размиване на по-добрите и по-слабите тъй като грешките на вторите се броят и за първите а техните добри постижения пък се разпределят поравно...
                          Оооооо, мого съм поласкан, но в тая ранглиста, не се слагам на първите места..., далеч съм от мисълта...!!!
                          Просто искам да му нашокам тимбърицата на Обера, за да си има "обица" на ухото!!!
                          Прекалено много го харесвам и уважавам, за да допусна, да се мисли за велик!!!...
                          Ша му изпия мозъка с клечка за зъби...!!!

Коментар

Чакай де! Не съм казал кой на кое място ще е. Просто идеята е перфектна. А вие двамата ще и поставите началото. После ще се включат и други (и аз задължително) и в зависимост от резултатите ще се оформи ранглистата. Тя разбира се ще е постоянно променяща се и това ще се отразява тук във форума... Нещо като при тениса само дето ще е много по-яко
                            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                              Чакай де! Не съм казал кой на кое място ще е. Просто идеята е перфектна. А вие двамата ще и поставите началото. После ще се включат и други (и аз задължително) и в зависимост от резултатите ще се оформи ранглистата. Тя разбира се ще е постоянно променяща се и това ще се отразява тук във форума... Нещо като при тениса само дето ще е много по-яко
                              Да, но требе да се измислят правила, които да важат, за всички и за доста време напред, което не е лесна работа!!!
                              Иначе класацията отива "на кино"!...Ще ни келясат главите от чесане(мислене), по тоя повод!!!
                              Но ако се направят общовалидни, общоприети и неоспорими канони, за тоя челейндж(бой), ще стане еталон, по който много хора ще искат "да си го мерят"...!!!???

Коментар

Някой сипе люти закани като селски бабаит преди да се е намазал с олио, ама няма да го удостоя с внимание по този повод.

Предлагам следните две регламентирани оръжия:
                                - 98 с въздух, 8/14" цев по желание и 30 топчета на среща;
                                - пистолет с 10 топчета в пълнителя и още 10 резервни на среща;

За пистолета още се чудя дали да е "руски" или "уестърнски" форматът.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X