Щом и втория участник одобри терена обявявам турнира за отворен. По-горе беше предложена дата 10 март 2007 (събота) за която потвърждавам присъствие и съм налице. Ако и двата играчи имат възможност за тогава и го потвърдят. Предлагам дуела да започне:
12:00 на указаното място (ще бъде съобщено по-късно на всички).
Играчите и всички служебно ангажирани лица да са на терена най-късно в 11:00 (същия ден разбира се).
...Аз пък си представям, как си спретваме един дуел с Обера в твоя Салуун.
Първо единия е вътре, другият влиза с ритник, после обратното. После го омазваме яко с топчета, потрошаваме инвентара, боядисваме ти коня зелен, решаваме, че трябва да се добием някъде другаде и изчезваме.
А ти си скубеш косите на служебната маса и се чудиш, с кой акъл си се навил, да си секундант, а не си ни застрелял още в самото начало.
Нема да се стреляте в любимия ми бар. " Lend Rover Country club" e изискано място за попиване на бира и важни дискусии на теми от всенародна важност, като " Избор на лебедка", " Особености на зимния лов на глигани" и други важни неща. Ако ще се стреляте там, аз лично ще дойда да помогна на домакина да постреля по Вас.
Щом и втория участник одобри терена обявявам турнира за отворен. По-горе беше предложена дата 10 март 2007 (събота) за която потвърждавам присъствие и съм налице. Ако и двата играчи имат възможност за тогава и го потвърдят. Предлагам дуела да започне:
12:00 на указаното място (ще бъде съобщено по-късно на всички).
Играчите и всички служебно ангажирани лица да са на терена най-късно в 11:00 (същия ден разбира се).
OK. ПОТВЪРЖДАВАМ!!!
Моля, Волк, Дерхунтер и Е100,
които са ми секунданти,
да се "потвърдят" и те официално тук!!!
Аз на твое място щях да си мълча МНОГО относно войната!!! Не знам кого мацка направо го разстреля.........многократно!
Не е здравословно, да ме злепоставяш тук,
току виж, ти си следващ в дуелите!!!
А, че мацката, ме беше направила на гергеф, пардон гевгир...!
Мен стига ми тая награда, че преди туй,
изпуцах(ме) Вушев, Голям Обер и банда,
косовари ли бяха, албанци ли...?!
Ама, да не се повтарям, че "Войната 2" иде
и за вас пак ще стане "плаче майката"...!!!
Да им таковам таковата-цял ден нямам нет.На линия съм.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Давам едно по-просто описание, на мястото на дуела.
Предполагам, че повечето знаят,
къде се намира "Романса" в кв.Симеоново,
ако не, всеки ще ви опъти там.
Та, карате по улицата на "Романса", подминавате го
и в първата възможна пряка завивате на ляво,
после на втората пряка завивате на дясно
и карате "до дъно".
Там има широко място в началото на гората,
удобно за паркиране, а по продължението на улицата,
навътре в гората, на около 100-150м е мястото на дуела.
Коментар