Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за дуел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Предложение за дуел

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
    Не. Дуелът се отменя щото съм зает.

Егати въпроса... Аз ще съм там още в 10, за да започнем приготовленията. Я, предложете каква ще е схемата с пържолите, пиенето и т.н.
    Ей, не се майтапи,
    че ще се върже някой кибик
    и ще изпусне авантата!!!
    Обер, ако искаш да им направим вход бе!!!
    По пържола на човек.
    Който иска маска, за да гледа, дава пържола,
    а скари бол. После, ще им продаваме пържолите печени,
    5лв. парчето и по една бира, или безалкохолно от нас.
    А, ако има далавера, дуел ще правим всяка седмица!!!!

Коментар

Предлагам среща в 11.30ч. пред Мотоексперт /при Митко/.

Коментар

Понеже виждам, че организацията куца, искам пак да попитам - ще се чакаме ли някъде или направо там?

Коментар

ако искаш да се чакаме там където предлагаш и от там заедно?
          LZ1PER

Коментар

ОК, значи чакаме се там!

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
              ОК, значи чакаме се там!
              Къде тамУточнете за незапознатите,моля.

Коментар

днес има едно дългоочаквано мероприятие повечко можеш да прочетеш тук http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8311 а ако не ти се чете и ти се идва в 11.30ч. пред сервиз "Мотоексперт". Намира се: от околовръстното по посока към Драгалевци на 500м в дясно.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                  днес има едно дългоочаквано мероприятие повечко можеш да прочетеш тук http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8311 а ако не ти се чете и ти се идва в 11.30ч. пред сервиз "Мотоексперт". Намира се: от околовръстното по посока към Драгалевци на 500м в дясно.
                  Благодаря Ще гледам да съм там.

Коментар

Не мога да дойда на дуела
                    LZ1HKW
                    Реглаж на преден и заден мост
                    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                      Не мога да дойда на дуела

Ами той приключи, беше много интересно
                      И скарата беше ЕКСТРА

Има видео по-късно ще го гледаш да си поне малко съпричастен към мероприятието

П.П.
                      А за скарата не съжалявай, аз хапнах една пържола и за теб и една бира пийнах за твое здраве . Седво добре се потруди да ни нахрани, ама как ги беше изпекъл
                      LZ1PER

Коментар

Да, мога да потвърдя, че дуела беше много вкусен.

Коментар

Дуела приключи повече от успешно. За първи път ми се случва да съм съдия на състезание при което ударения убеждава уцелилия че е ударен... Изключително спортсменство и перфектни схватки.

Благодаря на GAD и Obersturmbahnfuehrer-а за битката на която бяхме зрители.

Резултата е 4:3 игри в полза на Obersturmbahnfuehrer-а

Поздравления и се надявам тези битки да станат традиция.
                          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
                            Ами той приключи, беше много интересно
                            И скарата беше ЕКСТРА

Има видео по-късно ще го гледаш да си поне малко съпричастен към мероприятието

П.П.
                            А за скарата не съжалявай, аз хапнах една пържола и за теб и една бира пийнах за твое здраве . Седво добре се потруди да ни нахрани, ама как ги беше изпекъл
                            Благодаря ти
                            На ме неочаквано ми се отвори работа и ....
                            Много ме е яд че не можах да дойда
                            LZ1HKW
                            Реглаж на преден и заден мост
                            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Поздравления за победителя!!!
                              Благодаря на Obersturmbahnfuehrer,
                              за перфектното съперничество!
                              Благодаря на Волк, Дерхунтер, Самурай1,
                              Венци и всички останали, за добрата организация и съдийство.

Е, направихме единоборството и разбрахме,
                              че е интересно и вълнуващо изживяване.
                              Имаме опит вече с организацията,
                              която беше перфектна и с играта,
                              чиито "твърди" правила ще доизкусуряваме още!

В скарата и бирата, също всичко беше "шест",
                              благодарение на Дисем & къмпани!!!

С нетърпение, очаквам реванша!!!!!

Коментар

Както подобава на всеки рицарски дуел, след края му, придворният бард възпява с елементи на литературна хипербола смелостта на участниците. Поради липсата на такъв в момента, сам ще си напиша одата в стил "Пред трите лица на ламята, рицарят храбро отстъпи!".

Първата среща приключи за минута. ГАД мислеше, че ще чака прасе на пусия, при което го обходих по фланга и отнесе единствен изстрел, без дори да ме усети. Пепи още не беше дошъл и я няма снимана.

Във втората започна голямото дебнене, при което направихме по един пълен обход, сменихме си позициите и след няколко престрелки ми върна жеста по фланга. Краят на срещата е началото на кинопрегледа, приложен по-долу.

В третата реших да напомня, че все пак играем на знаме и след като притиснах ГАД със стрелба в дерето отмъкнах знамето преди да се е усетил. Дотук - добре.

В четвъртата среща се върнах към класическото обхождане, при което засадата на ГАД се оказа уязвима откъм фланга, откъдето го и изненадах. Реши да сменя позицията, заизмъква се с прикриваща стрелба, но в завързалата се престрелка го улучих. Дотук още по-добре - 3:1.

При петия бой имаше възможност за спечелване на дуела и реших да играя на сигурно, обаче в хода на дебненето и стрелянето излязох на знамето и пак го гепнах, при което ГАД взе единственото решение и ме погна с масирана стрелба, като ми отряза отстъплението и се сурнах в дерето, където и приех боя. Венци викна за проверка щото ме беше лизнало топче и играта беше спряна, но после се възобнови и след криволичещ спринт върнах знамето в моята база под прикритието на дърветата, чиято кора пукаше изпод валящите изстрели. Тук вече всичко беше решено и останах две протоколни игри.

ГАД направи типично българския номер да бие всички, след като вече е изтървал класирането и не може да спечели, но може да разбърка сметките.

В петата игра ме засипа с топчета още на старта и ме вкара в моето дере, където след кратко търсене си харесах една много удобна засада. Излязох на нея таман да го видя как занася знамето в базата си. Това си беше типично изпълнение за турнирен играч и с него изненада всички, вкл. и секундантите си, чиито викове се чуват на филма.

Последната среща беше най-бързата - още със слизането ми в дерето, ГАД насити с параболи предполагаемата област и едно от топчетата ме удари в рамото. Тези попадения са ми слабост и изобщо не погледнах дали се е спукало, щото добре ме шльопна. Той си помисли, че му пускам фандък, ама не мога да не призная такова попадение тип минохвъргачка. Тръгна да обяснява, че било щастрива случайност, ама тя и артилерията работи "случайно".

Крайният резултат е 4:3, като последните две игри бяха майсторски, макар и ГАД да се усъмни, че играя снисходително. Аз пък се бях засилил да го оставя на 1 победа, че да се знае, обаче и двата пъти ми дръпна инициативата. Другия път и срещу друг противник трябва първите му игри да са като последните с мен, ама той и сам го видя.

За скарата да пишат от публиката.

Филма ще го кача по-късно, че сега го мачкам.

В заключение - благодарности на всички въвлечени пряко и коствено в това първо пробно издание, а с ГАД пак ще се срещнем, щото 4:3 е резултат баш за реванш.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X