Мен ме кефи да е като между гадни типове на "главната" пред салуна по залез - 15-20 метра с вадене от кобура по сигнал. По 6 топчета на човек.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложение за дуел
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнениеМен ме кефи да е като между гадни типове на "главната" пред салуна по залез - 15-20 метра с вадене от кобура по сигнал. По 6 топчета на човек.
А мен ме кефи френско-руския вариант, гръд срещу гръд, по един изстрел, последователно, до умиргане!!!! От същата дистанция!
Значи правим и двата...???!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнениеРуско-френският вариант е стрелба под ред - първи изстрел има предизвиканият. Не виждам какво те притеснява точността (която изобщо не е толково лоша, колкото си мислиш)? По тяхно време са се гърмяли с "тъпкачи", чиято точност също не е била върхът. То, даже май д`Антес е целил Пушкин в крака, ама...
Руските правила според мен са по-хардОбаче, ако се използват те, трябва всеки да има по едно топче - двама опитни бойци малко трудно ще пропуснат на 15 крачки. Така че според мен това ще е повече игра на нерви
Ето тука може да се видят правилата (руските) за дуел:
http://ru.wikisource.org/wiki/%D0%94...BE%D0%B2%D0%B0
Коментар
-
Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнениеНяма 3. Или едното или другото. Ще трябва да сметнем някаква тежест за точките, за да се получи баланс.
Уестърнският вариант е по-интересен и има повече напрежение, според мен.
Нали ша са пуцаме, първо 7 игри за знаме, после дуел "див запад", после "Дуел на честта"...???
Или пак ми говориш на испански, а аз те разбирам на руски???
Дай, да се видим на 6 очи(+Венци) и да си поговорим, на "български".
Щото мойта клавиатура не се разбира с твоя екран и обратното!!!
Коментар
-
Това да стоим и да се целим един друг с права ръка от 15 метра е умряла работа. Пистолетите са твърде точни за такава дистанция. Или трябва да я увеличим или да вадим от кобур по сигнал - тук играта на нерви е много по-голяма. Иначе просто гърмим по мишени. Пък може да вадим не по сигнал, ами кой когато не издържи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнениеПък може да вадим не по сигнал, ами кой когато не издържи.
Хайде, да си говорим, "наистински", идеи много, твойте най-добри, ама да видим кво ще се получи...!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнениеСамо ми губиш времето с въпроси. Като отидем на терена ще ти демонстрирам и единия и другия вариант.
Коментар
-
Re: Предложение за дуел
Ако бяхте каубои, а ние кибици, отдавна да сме се върнали в кръчмата и да сме се натаралянкали, докато вие двамата отвънка обсъждате правилата и се пазарите с гробаря, дето ще зарови загубилия!
А и вместо да ви чакаме, защо да не изгледаме един кан-кан!
Коментар
-
Re: Предложение за дуел
1.Tуй си е наша, българска работа, да не сме кравари???!!!!
Първо яко псувание, люто заканвание, много бутание
и ако останат сили .......биение!!!
2.Принципа на 5-те П-та - Предварителната Подготовка на Представлението Предотвратява Провала
3.Подочух, че май Обера е забягнал в чужбина???!!!
4.Взел съм мерки, по български - зад гърба му!
Видях терена,
пих с главния съдия,
запознах се с хора от кръга му
и подроних авторитета на Обера пред тях,
пускам "жълтинки" по медиите срещу него!!!
5. Наел съм парапсихолог-телекинез-ясновидец,
който по време на дуела ще му въздейства от разстояние
и ще разгадава ходовете му.
Та, нещата са доста по-сложни от "спагети уестърн",
както виждаш, на високо професионално ниво, бих казал!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар