Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за дуел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ми щом ще е на името на инициатора, нещо не се връзва. Първата реплика, задвижила дуела е "Нямаш грижи - другия път ще ти предложа да се погоним 1:1 и на различен терен" и не е отправена от теб.

Това го напомням, за да се чувстваш предизвикан, а не предизвикващ.

Коментар

Ха, ха, ха......!!!

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
      Ми щом ще е на името на инициатора, нещо не се връзва. Първата реплика, задвижила дуела е "Нямаш грижи - другия път ще ти предложа да се погоним 1:1 и на различен терен" и не е отправена от теб.
      Това го напомням, за да се чувстваш предизвикан, а не предизвикващ.
      Първият пост с директен анонс,
      той за това е и първи в темата,
      е моят нали?!!!
      Твойта реплика(цитат) си е едно увъртане с препратка към неясното бъдеще - "...другият път, ще ти предложа....".
      Някога, някъде, ако...???!!!

Последното е вярно в частта, че ме предизвика.
      А кой обяви дуела..., май предизвиканият, а ???!!!

Между другото, кой замота постовете ни в различни теми,
      за да не може да се проследи диалога и да изглежда тук,
      така всякаш не се назландисваше...!!!

Та, не се прави, че си обявил дуел!
      Нали знаеш, единия хвърля ръкавицата,
      а другия, ако му стиска, го обявява,
      трябват двама,
      НО РЕШЕНИЕТО ГО ВЗИМА ВТОРИЯ!

Ми, стиска ми, както виждаш,
      даже ще играя на "твойта игра",
      дето си изстрелял хиляди топчета в нея!

Всъщност, проблема е в чувството ти за хумор,
      явно за това не използваш емотикони!
      Поне гледай, аз какви слагам, че ще излезе,
      че се караме за "нероден Петко",
      и "...айде стига, сме се излагали пред чужденците"...!!!

Леле как се връзваш!!!..
      Вече знам, с какво да ти разстройвам психиката до дуела!!!

Коментар

Аз не мога да местя теми от други подфоруми, както вече ти казах, така че не търси под вола теле.

Щом и до чувство за хумор опряхме и до анализи кой слага шарени картинки... Като ще ми анализираш писанията, да взема да ти върна жеста - един цитат да препишеш и пак ще направиш правописна грешка ;-)

Добре, че си открил начин да ми въздействаш психически. Сега търси начин да си подобриш практиката с пушката. Мога да ти осигуря за някоя събота или неделя да потренираш.

Коментар

Аз не мога да местя теми от други подфоруми, както вече ти казах, така че не търси под вола теле.
          Oппааа...., за това се извинявам!!!

Щом и до чувство за хумор опряхме и до анализи кой слага шарени картинки... Като ще ми анализираш писанията, да взема да ти върна жеста - един цитат да препишеш и пак ще направиш правописна грешка ;-)
          Мерси, тая забележка сме я чували вече, без да съм ти правил тогава анализи...

Добре, че си открил начин да ми въздействаш психически. Сега търси начин да си подобриш практиката с пушката. Мога да ти осигуря за някоя събота или неделя да потренираш.
          Пак мерси,
          както виждаш, когато имам възможност потренирвам,
          даже с теб!
          А, ако имаш предвид, да ми дадеш пушка,
          за да си потренирам сам, ГОЛЕМО МЕРСИ!!!
          Имам приятел с 16бр. такива, мога да си правя и войни,
          а когато преценя, просто ще си купя!!!

п.с. Разрешавам ти, да ми поправяш правописните грешки!!!
          А, за практиката с пушката, не коментирам,
          щом мислиш, че ти можеш да оценяваш.......??????????

Коментар

А бе, вие ще се стреляте ли или ще го карате само на словесен дуел?
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
              А бе, вие ще се стреляте ли или ще го карате само на словесен дуел?

да бе верно, айде разбирайте се къде и кога, че и на мен ми е интересно кой кого

Голям сеирджия съм а?
              LZ1PER

Коментар

Само загряваме бре!!! Ша са пуцаме яко, копелуета!!! Нема се пуашите!!!

Обер, к'во ша кажеш
                името на турнира да е "Obersturmbandfurer GAD" ?!

Липсата на тире, в името, не е правописна грешка!!!
                Всъщност, като те бия, спокойно мога да си го прикача, като трофей, а по средата, ще си добавя и едно fon, за благозвучност.
                Само, как звучи, а....."Obersturmbandfurer fon GAD"!!!

Т'ва е майтап, ша знаиш!!!

Коментар

Оф, с тия шарени картинки си като режисьор на някакво предаване с публика, дето подава сигналите - смях, възклицания, дюдюкания и т.н.

То, това няма да е турнир, ами лига. Един вид - в калабалъка не винаги се добива ясно преценка за личните умения и затова ще има ранглиста на играчите. Който участва в индивидуалните двубои, т.е. дуелите ще присъства в нея. А, смисълът ще е за немасовите мероприятия - нощни стрелби, гостувания при съседи и т.н.

Което не променя факта, че конкретно за теб се настройвам да те изям с парцалите, пък ще видим. Дали е майтап, сам прецени.

Коментар

Вие филми не гледате ли?
                    Преди дуел, единия троши бутилка в главата на другия, изплюва сдъвкания тютюн, превърта барабана на патлака, рита вратата на салууна и излиза навън, другия след него и застават на улицата докато се събере публика!
                    През това време се чува само по една псувня от всеки!
                    Представям си как във салууна са седнали двама и цяла вечер коментират под какъв ъгъл и с какъв цвят боеприпаси ще се стрелят!
                    Майтап, да не ме простреляте, защото правя истински салуун и ще съм полезен в бъдеще за такива мероприятия!
                    Може да участват и коне, ама мойте ако ги перне топче, ще скъсат вашите топчета!

Коментар

Ми, аз предложих още сега да се стреляме и като пистолероси, ама Гад нещо не ще, така че - следващият мераклия ще е.

Пък твоите коне ги знаем, че късат и хвърлят, та ще ги обикаляме отдалеч.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                        Вие филми не гледате ли?
                        Преди дуел, единия троши бутилка в главата на другия, изплюва сдъвкания тютюн, превърта барабана на патлака, рита вратата на салууна и излиза навън, другия след него и застават на улицата докато се събере публика!
                        През това време се чува само по една псувня от всеки!
                        Представям си как във салууна са седнали двама и цяла вечер коментират под какъв ъгъл и с какъв цвят боеприпаси ще се стрелят!
                        Майтап, да не ме простреляте, защото правя истински салуун и ще съм полезен в бъдеще за такива мероприятия!
                        Може да участват и коне, ама мойте ако ги перне топче, ще скъсат вашите топчета!
                        Добре, че ме подсети, аз държа на жълти топчета!!!!

...Аз пък си представям, как си спретваме един дуел с Обера в твоя Салуун.
                        Първо единия е вътре, другият влиза с ритник, после обратното. После го омазваме яко с топчета, потрошаваме инвентара, боядисваме ти коня зелен, решаваме, че трябва да се добием някъде другаде и изчезваме.
                        А ти си скубеш косите на служебната маса и се чудиш, с кой акъл си се навил, да си секундант, а не си ни застрелял още в самото начало.
                        Финална сцена - грабваш карабината, яхваш зеления кон и препускаш по пътя, по който се отлага праха вдигнат от нас, отдалечаваш се по перспективата, музика(финална). Излиза голям надпис "Очаквайте продължението в 2354 серия, на филма "Големия аматьорски дуел"". Излизат надписите с имената на актьорите.
                        А Стефан не вярва на очите си, че е гледал и тая тъпа серия, отива да се тресне у стената, но се връща и строшава телевизора(монитора) с празна бирена бутилка "Ариана"(скрита реклама)....

Даже не сложих нищо цветно(шарено), за мъка на Обера!...
                        Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 04-02-07, 00:57.

Коментар

Някой сипе люти закани като селски бабаит преди да се е намазал с олио, ама няма да го удостоя с внимание по този повод.
                          Това, да ти е познато???!!!
                          Което не променя факта, че конкретно за теб се настройвам да те изям с парцалите, пък ще видим. Дали е майтап, сам прецени.
                          А това?!...

Я, по-добре, кажи, за цвета на топчетата...!
                          Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 04-02-07, 01:04.

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                            Добре, че ме подсети, аз държа на жълти топчета!!!!

...Аз пък си представям, как си спретваме един дуел с Обера в твоя Салуун.
                            Първо единия е вътре, другият влиза с ритник, после обратното. После го омазваме яко с топчета, потрошаваме инвентара, боядисваме ти коня зелен, решаваме, че трябва да се добием някъде другаде и изчезваме.
                            А ти си скубеш косите на служебната маса и се чудиш, с кой акъл си се навил, да си секундант, а не си ни застрелял още в самото начало.
                            Финална сцена - грабваш карабината, яхваш зеления кон и препускаш по пътя, по който се отлага праха вдигнат от нас, отдалечаваш се по перспективата, музика(финална). Излиза голям надпис "Очаквайте продължението в 2354 серия, на филма "Големия аматьорски дуел"". Излизат надписите с имената на актьорите.
                            А Стефан не вярва на очите си, че е гледал и тая тъпа серия, отива да се тресне у стената, но се връща и строшава телевизора(монитора) с празна бирена бутилка "Ариана"(скрита реклама)....

Даже не сложих нищо цветно(шарено), за мъка на Обера!...

Коментар

Предлагам на Обера, секундантите и Главния съдия,
                              точни правила на ДУЕЛА, за обсъждане.
                              По някои точки вече имаме споразумение, но ако има обструкции, сега е момента, да се предявят!

1.Главен съдия – един, предлагам Венци Петров

2.Секунданти – max. по трима на човек, моите се знаят

3.Tерен – избира се от Главния съдия и се пази в тайна до двубоя, секундантите и участниците се запознават с него 1час преди старта

4.Тип бой - за флаг, който се намира на 50м(шестдесет крачки) от двата изходни пункта

5.Оръжие – две еднакви 98-ци с нормалн 8” цев, еднакви резервoари, газ-въздух, нач. скорост 260-265 м/сек, щатни мерни прибори(мерник-мушка)

6. Жребий-монета хвърлена от главния съдия, първия избира оръжието, втория позиция

7. Брой игри – 7( до 4/3), после до разлика 2

8,.Брой топчета – 200(за 7 игри), + 30, за всяка следваща

9. Цвят на топчетата – по избор, аз искам жълти

10.Време, за един “бой” – макс.10мин., измервано от главния съдия и секундантите, по сверени часовници, или хронометри.

11. Поразяване – при признаване, при сигнал от секундант, или от главния съдия. Спорните случаи се решават с гласуване от секундантите и главния съдия след изслушване и оглед на участниците, като главния съдия има 2-ва гласа. За поражение се признава само пръснато топче!!!

12. Секундантите и главния съдия стоят по периферията на терена, като с движения, поглед, или жест, не дават възможност на участниците, да се ориентират, за местонахождението на противника им.

13.Камери – се допускат по, или върху участниците и оръжието им, както и по периферията на терена, но разположени СТАЦИОНАРНО, за да не издават участниците.

14.Извънредни ситуации - ако участник е демаскиран(от съдия, секундант, публика, или камера), може да поиска прекратяване и анулиране на игра, но само по време на играта. Това става с вдигнати кръстосани ръце!
                              Ако има съмнения, че това е станало след поражение, играта се решава по правилата на т.11!!!

Очаквам, отговори и предложения!!!

Коментар

Добре написано, имам само следното предложение. Терена да ви го покажа още отсега като ще има забрана за трениране на него. Идеята е и вие да го харесате и да сме сигурни че правим отлична организация. Че нали сте първи трябва всичко да изпипаме. Не смятам че има проблем или някой от вас ще хукне да тренира тайно. Вие и двамата сте хора които държат на думата си.
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X