Аз също сем зает тази неделя !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пейнтбол.
Свий
X
-
-
Виж, аз мисля че скарата вече е неразделна част от пейнтбола !Първоначално публикуван от didkata_sи за викам да не е тази неделя - имам изпит
а може и да направите една жертвена скара

Коментар
-
Като те нашока Дидката от два метра, ще разбереш, колко си прав наистина за скарата и пейнтбола, а и какво е "жертвена скара"!!!Първоначално публикуван от vladi333Виж, аз мисля че скарата вече е неразделна част от пейнтбола !Първоначално публикуван от didkata_sи за викам да не е тази неделя - имам изпит
а може и да направите една жертвена скара

Коментар
-
ЕЕЕ какви са тия 2м. недей така тово си е жертвоприношение...Първоначално публикуван от GADКато те нашока Дидката от два метра, ще разбереш, колко си прав наистина за скарата и пейнтбола, а и какво е "жертвена скара"!!!
Аз ще и взема нещо пържоли та да не ме жертва мен, ако така стоят нещата
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333ЕЕЕ какви са тия 2м. недей така тово си е жертвоприношение...Първоначално публикуван от GADКато те нашока Дидката от два метра, ще разбереш, колко си прав наистина за скарата и пейнтбола, а и какво е "жертвена скара"!!!

е....... пържолите........ може да поблазните кучето с тях..... за мен сладолед........
а "жертвена скара" скъпи ГАД е - пържолка вимето на добре изкаран изпит
Коментар
-
...БИСКВИТКА ти е добре!Първоначално публикуван от didkata_sПървоначално публикуван от vladi333ЕЕЕ какви са тия 2м. недей така тово си е жертвоприношение...Първоначално публикуван от GADКато те нашока Дидката от два метра, ще разбереш, колко си прав наистина за скарата и пейнтбола, а и какво е "жертвена скара"!!!

е....... пържолите........ може да поблазните кучето с тях..... за мен сладолед........

[/quote]
Коментар
-
Ти да не си вегетарянка ???Първоначално публикуван от didkata_s

Ако е така само гарнитура без пържола или друго все ше се споразумеем нещо за да не ме стреляш от упор
Коментар
-
Хахахаха, аз бях от другата страна на колата и малко изпуснах купона, ама и при мен беше смях
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Аз ако бях видял сламката щеше да ти я......, ама....! Да казвам ли колко бакшиш взе момчето, за почистването на Рейнджъра отвътре?!...Първоначално публикуван от didkata_sто моето беше в стил - Рамбо - от далече с бавна и тежка стъпка - уверено вървя към врага........... той не ме вижда....... дъвча сламка от.... бамбук......и пуцам ли пуцам........ без да ми мигне окото щто и двете са затворени

Коментар
-
ха ха хаааПървоначално публикуван от GADказвам ли колко бакшиш взе момчето, за почистването на Рейнджъра отвътре?!...
знам перфектната авто мивка
едно бивше гадже работи там.....
мали как ще ми е кеф да му покажа 10 жипки - вътре-вънка за норматив....
Коментар
-
Не преувеличавай, само една!Първоначално публикуван от didkata_sха ха хаааПървоначално публикуван от GADказвам ли колко бакшиш взе момчето, за почистването на Рейнджъра отвътре?!...
знам перфектната авто мивка
едно бивше гадже работи там.....
мали как ще ми е кеф да му покажа 10 жипки - вътре-вънка за норматив....

Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар