Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пейнтбол.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Абе , аз сега се връщам от общото мероприятиве. Гърмяхме се на "базата ", на ОБЕРА и беше гот. Ловци бяхме само трима. Всъщност само аз, другите двама ловци бяха сина ми(15г.) и VLADI333, който е нов член. И двамата играеха за първи път, а аз за втори(Войната1 ми беше сефте). Придадоха ни трима техни, до колкото разбрах, двамата бяха нови, и ги бихме 3/2.
    Обера има страшно далекобойна пушка, имайте го в предвид. А новите момчета тичаха яко, единия им гепи флага два пъти(е наложи се и аз да поттърча)!!!! Подробности, като се видим....
    Да не казвам, какво стана, като ни съвпаднаха тактиките, а те бяха в по-добро стратегическо положение, опаткаха ни за 30 секунди. Но съм доволен, имам само една синка, знам кой какъв стрелец е, а и разбрах ,че ОБЕРА мисли почти, като мен.
    Атмосферата беше дружеска, спортменска и единомишленическа!
    И наистина както казва ОБЕРА, няма значение от кой обор си, когато се пуцаш, защото вчерашния съотборник изведнъж става враг в битката .
    С удоволствие ще отида пак на "обща" тернировка, защото има какво да се научи, а и се трупа опит. Истината е че колкото повече познаваш противника, толкова повече започваш да го уважаваш, но той все пак си остава враг!....Но ако утре,примерно, трябва да се бием срещу отбора на Каспичан по пейнтбол, няма да си мисля за момчетата и момичетата от ОТБОР1, като за врагове, а като за надеждни съоборници.
    И въпреки всичко отбора на ловците е такъв, защото имаме много яка връзка. А тя е такава защото имаме еднаква мотивация и това ОТБОР1 могат да го разберат само, ако......станат ловци...!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD
      Обера има страшно далекобойна пушка, имайте го в предвид.
      Колко метра?
      Прицелна стрелба или кьорфишеци?
      Единични изстрели ли прави или стреля докато набара целта?

Коментар

Гад, сега прочетох, че с теб сме една зодия, така че ето го обяснението защо мислим по сходен начин. Това на майтап.

Всички сме доволни от днешния бой и имаше няколко много интересни момента. Обаче една корекция - бихте 4:3 и то защото последния път ви освиткахме обаче спринтьорът ви пак гепи знамето. А "новите", дето бяха към вас идваха за първи път с нас, но не са новаци.

Волк, стрелям като минохвъргачка - до 3 пъти. Ако си запознат с термина "вилица" знаеш за какво става дума. Обаче и момчетата ме накефиха как ми скочиха трима със заблудата, че са извън обсега.

По въпроса за хъса - близкият съратник ТаткоБарба ме издумка коварно от засада и в следващата много ме зарадва като се беше залутал пред пушката ми...

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
          Обаче една корекция - бихте 4:3 и то защото последния път ви освиткахме обаче спринтьорът ви пак гепи знамето.
          Не си прав, спринтьорът ми го хвърли в движение, щото го уцелихте, а аз пробягах тридеситена метра, като диво прасе, чупейки клони и храсти, а покрай мен свистяха бренекета. Даже едно закачи козирката на шапката, но слава богу не се пръсна, защото щях да бера голям срам после, като трябва да се признавам за "убит". Такова бягане не ми се беше случвало от 21г., когато бях вице реп. на ЛОТ, даже и на лов не съм се газирал повече.
          Така, че не принизявай победата ни, защото с това принизяваш и противника....т.е. вас !

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
            Първоначално публикуван от GAD
            Обера има страшно далекобойна пушка, имайте го в предвид.
            Колко метра?
            Прицелна стрелба или кьорфишеци?
            Единични изстрели ли прави или стреля докато набара целта?
            Стреля с дълга цев,т.е. по-голяма далекбойност и точност ,с макс налягане(моят резервоар не изкара и 80 изстрела щото изпускаше до като го сложат на пушката).
            Аз си ходех като щраус в пустиня, виждах ги и си мислех, че са много далеч, ама не..,отупа и още двама или трима след мен, зад дървета хем. Колкото за набарването, всеки коригира и той също, но играхме с някакви зеленикакви топчета, на които не виждаш траекторията, което срашно намаляваше бързината на корекция и бой,а от там и на успеваемостта.
            Изстрелял съм хиляди патрони по панички и пъдпъдъци, цели доста по малки от ОБЕРА и не ме притеснява особено това, че някой е изстрелял хиляди топчета по големи неподвижни мишени.Пример спринтьора който два пъти гепи флага на скорост и не можеха да го улучат. И дългата цев не ме притеснява. Всичко се компенсира от други качества и умения наречени лов, рутина, тактика...!
            А прицелна стрелба и пейнтбол, са две неща обречени на вечна раздяла, това да не ти е карабина?! Аз на пилетата изобщо не се целя, даже не знам дали гледам и мерната линия, само прикладвам, а ако на пейнтбола е възможна прицелна стреба..., щеше да има много счупени очила...
            ...Меря ги в окото, да не им се разваля кожата, като трофей, или за палто!!!

Коментар

Не видях, че втория път ти си поел щафетата. Видях само, че бегачът тичаше сред дъжд от куршуми, а там и случайността си казва думата, което е нормално. Ничии заслуги не принизявам. И в нашия отбор имахме двама пълни новаци, както и при вас. Тях ги бяхме оставили да пазят знамето и двата пъти все го измъквахте, ама няма лошо. Пак ще се пробвате. Наблюденията ми са, че към края и четиримата новаци вече бяха доста по-наясно какво и как трябва да се прави.

За прицелната стрелба не си много прав - на 50 метра спокойно улучвам фиданка, а на 30 - задължително. Друг е въпросът ако фиданките са няколко и тичат и стрелят срещу мен.

А, вас ви напуках, щото здраво подценихте възможностите ми и като ви зачесах така се паникьосахте, че дори не направихте опит за масиран прикриващ огън по мен. Четвъртият тогава избяга и се наложи да го гоня. Смятам, че това ви беше основният урок за деня. Другият ще е следващия път - не се тича на късмет да се гепва знамето.

В обобщение - всички ставаме все по-добри и да видим докъде ще стигнем.

Коментар

GAD ловците сме си ловци...
                А за стрелба по панички когато решиш звъни аз имам машина,
                сигурен съм че с една машина за панички и едно барбекю ще си направим страшна тренировка !!!!
                LZ1HKW
                Реглаж на преден и заден мост
                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Засада? Кога си ме виждал да ловя от засада?
                  Даже глиганите ги гоня с нож и вилица

А последната игра ако имах поне малко въздух в бутилката ... нямаше толкова да се "Лутам" пред пушката ти и да се чудя защо не стреля пущинята ...

Благодаря на ГАД-а, сина му и Влади за доброто партниране ...

Дано не е закономерно отбора с повече ловци да побеждава
                  Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba
                    Засада? Кога си ме виждал да ловя от засада?
                    Даже глиганите ги гоня с нож и вилица

А последната игра ако имах поне малко въздух в бутилката ... нямаше толкова да се "Лутам" пред пушката ти и да се чудя защо не стреля пущинята ...

Благодаря на ГАД-а, сина му и Влади за доброто партниране ...

Дано не е закономерно отбора с повече ловци да побеждава
                    И аз ти благодеря за партнирането !!!
                    LZ1HKW
                    Реглаж на преден и заден мост
                    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Айде сега се прегърнете и целунете!?!

Майтап!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
                        сигурен съм че с една машина за панички и едно барбекю ще си направим страшна тренировка !!!!
                        GAD без мен да не сте отишли да пуцате панички и да печете мърша!
                        Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Първоначално публикуван от e100
                          И аз имам машина ще стане една
                          А за паничките ще трябва по от рано да се вземат няколко кашона

Коментар

Супер значи ще правим дублета.Остава да се разберем кога да изплющим по един кашон панички.
                            Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Непременно!!! Преди пъдпъдъците, ако изобщио ги разрешат, а после ще ти покажа, какво е истински птичи лов с пойинтер...!

Коментар

Първоначално публикуван от e100
                                Как така без теб...?! Ти си черешката...!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X