Е, като общ резултат вие бихте, но последната игра ви разшихме и сам убих 3 от вас, така че съм морално удовлетворен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пейнтбол.
Свий
X
-
ееее все пак вие се бяхте покрили а ние ви търсихме...Първоначално публикуван от ObersturmbahnfuehrerЕ, като общ резултат вие бихте, но последната игра ви разшихме и сам убих 3 от вас, така че съм морално удовлетворен.
Коментар
-
За съжаление аз(ние) не можахме да дойдем, щото трябваше да разкарваме едно АТВ, а не се сетих, че може да го разкарваме при вас.Първоначално публикуван от ObersturmbahnfuehrerВчера стана много добра игра с елементи на семеен излет. За пореден път ще ползвам клишето "който не дойде, загуби".
Интересното е, че най-яката среща стана след като победихме скарата - направо крила ни поникнаха. Такова бягане беше, че сега всичко ме боли.
Теренът е много добър, с потенциал за по-мащабни действия. Другия път искам по-сериозно форумно присъствие.
1.Не съм загубил, щото както разбрах пак вие сте паднали.
2.Скарата ми се вижда малко малка и може би резултатите след това са дошли от разгорелите се апетити.
3.За терена ти вярвам, а и снимките са супер, надявам се да го опитаме и ние!!!
Колкото, до последно ти изречение, или т.1 от тук: -"Едно е да искаш, второ да можеш, а трето и четвърто да го направиш" Н.Хайтов
Коментар
-
Последната игра се бяхме наяли ,"напили" и за това на никой не му се тичаше...Първоначално публикуван от GADЗа съжаление аз(ние) не можахме да дойдем, щото трябваше да разкарваме едно АТВ, а не се сетих, че може да го разкарваме при вас.Първоначално публикуван от ObersturmbahnfuehrerВчера стана много добра игра с елементи на семеен излет. За пореден път ще ползвам клишето "който не дойде, загуби".
Интересното е, че най-яката среща стана след като победихме скарата - направо крила ни поникнаха. Такова бягане беше, че сега всичко ме боли.
Теренът е много добър, с потенциал за по-мащабни действия. Другия път искам по-сериозно форумно присъствие.
1.Не съм загубил, щото както разбрах пак вие сте паднали.
2.Скарата ми се вижда малко малка и може би резултатите след това са дошли от разгорелите се апетити.
3.За терена ти вярвам, а и снимките са супер, надявам се да го опитаме и ние!!!
Колкото, до последно ти изречение, или т.1 от тук: -"Едно е да искаш, второ да можеш, а трето и четвърто да го направиш" Н.Хайтов

А за скарата не си прав, хич не беше малко тя се пълнеше периодично !
Коментар
-
Другия път аз ви водя на терен да видите какво масто е само, не се и предполагали че има такова на няколко километра от София.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Мислех да напиша че могат да те питат теб да подтвърдиш думите ми, ама така или иначе го направиПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовНека да позная. Люлин Планина.Първоначално публикуван от quadraДругия път аз ви водя на терен да видите какво масто е само, не се и предполагали че има такова на няколко километра от София.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Казвайте кога и сме там !Първоначално публикуван от quadraМислех да напиша че могат да те питат теб да подтвърдиш думите ми, ама така или иначе го направиПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовНека да позная. Люлин Планина.Първоначално публикуван от quadraДругия път аз ви водя на терен да видите какво масто е само, не се и предполагали че има такова на няколко километра от София.

Коментар
-
Ще го измислим, само да подтвърдят другите че са съгласни малко да сменим района.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар