Първоначално публикуван от didkata_s
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пейнтбол.
Свий
X
-
Аз съм съгласен с теб за сираците и дом за стари хора и съм готов !!!Първоначално публикуван от didkata_sПървоначално публикуван от didkata_sзащо не се организираме и да помогнем на дом за сираци..... или дом за стари хора например.......
Но на просяци не давам и стотинка...
Коментар
-
Това е нещо сериозно и ТРЯБВА да се направи!!!Първоначално публикуван от didkata_sПървоначално публикуван от didkata_sзащо не се организираме и да помогнем на дом за сираци..... или дом за стари хора например.......
Хайде на който е идеята да отвори една тема и да видим какво, ще измислим заедно с модераторите и собствениците на сайта.
Коментар
-
Моторджийте от другия форум всяка година правят такива мероприятия - moto.zonebg.com
Обаче тая тема е за пейнтбола и то в неофициалната му част, а не за системата за преразпределение на благата. Тая работа се оправя отгоре надолу. С подаяния никой не е прокопсал.
Коментар
-
Добре го каза !Първоначално публикуван от ObersturmbahnfuehrerМоторджийте от другия форум всяка година правят такива мероприятия - moto.zonebg.com
Обаче тая тема е за пейнтбола и то в неофициалната му част, а не за системата за преразпределение на благата. Тая работа се оправя отгоре надолу. С подаяния никой не е прокопсал.
Та по темата: Тази неделя ще имали тренировка пак ???
Коментар
-
Мисля че ще се справим с последствията...Първоначално публикуван от ObersturmbahnfuehrerНе сме решили, не сме отишли... Тая неделя можем да пробваме друг терен над Бояна, ако се съберем повече хора. Там особеност е, че safety зоната представлява заслон със скара и произтичащите от това тежки последствия...
Коментар
-
ИДВАМ !!!Първоначално публикуван от ObersturmbahnfuehrerУтре (неделя) в 13:30 ще правим мероприятие над Бояна. Този път планираме да направим и скара, т.е. ще повишим допълнително културното ниво с ядене и пиене.
Който е мераклия да пише тук или на л.с. за подробности по органиационната част.
Къде,как с какво ???
Коментар
-
Какво става с Пейнтбола няма ли желаещи ?
Коментар
-
Няма да имаме време, пък и не е това мястото със скарата. Така че се наяж подобаващо, за да не можеш да тичаш и да те сложим в противниковия отбор ;-)
Другия път трябва да се съберем повече хора и да се уговорим предварително за цял следобед, че да се почне със скарата от далеч.
А ти вземи донеси апарата, ако още е актуален.
Коментар
-
Кажете ако трябва да взема барбекю или нещо друго ???
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар