Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пейнтбол.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Обяснявай ми ти на мен... Ние всеки път си променяме състава на отборите и днес с най-голямо удоволствие опукваш този, който ти е пазил гърба вчера. Така най-добре научаваме силните и слабите страни на всеки и се научаваме бързо да се сработваме с различни колективи.

Та в тая връзка - в коя война американците са дали най-много жертви? В Гражданската. И ние така. Можеш да си сигурен, че както и да омешваме отборите, настървението ще е еднакво.

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin
      Първоначално публикуван от vladi333

Volk- не разбрах ти също ли си от отбора на derhunter ???
      Тои е нашия велик пълководец командир на Ловците в първите сражения
      Следващия път ще ти уредя пушка, която не засича!

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
        Можеш да си сигурен, че както и да омешваме отборите, настървението ще е еднакво.
        Зарежи тая работа, нека всеки си ходи на тренировки където иска, но ние няма да допуснем наш човек да отиде в Отбор 1 или пък да влезе оттам играч!
        Вие си се омешвайте както искате, ние сме си ние - ЛОВЦИТЕ !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
          Не забравяйте, че сега "Отбор 1 " ври и гори за реванш, да не станем като американците във Виетнам, докато се забавляват, ония рият подземни канали и се хранят с плъхове, резултата е известен!

Най-малкото - те си решават радикално проблема с оборудването и няма да им скърца вече тая дъска...
          Отбор 1 с удоволствие ще играе на реванша, но едва ли ще намерим време всички да направим дори и една тренировка заедно. Като достатъчна мярка за нас ще е добавянето в правилата за следващия път че броя на играчите е еднакъв...
          VPetrov.photography

Коментар

Вживявай си се колкото си искаш в майор от НКВД. Ние не връщаме никой, който е готов да се бие редом с нас. Пък дори и за една игра.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
              добавянето в правилата за следващия път че броя на играчите е еднакъв...
              ....А броя на пушките ?!

Коментар

Вживявай си се колкото си искаш в майор от НКВД. Ние не връщаме никой, който е готов да се бие редом с нас. Пък дори и за една игра.
                Покажи ми такъв от нашите и имаш от мен 200 супертопчета..

НКВД то си е имало и положителни страни!

Коментар

Това с еднаквия брой няма как да стане на практика. Въпросът е да има лимит в бройката в процентно съотношение. За миналия път единият отбор така и не представи списък, май...

Абсолютният баланс на силите никога не може да се постигне. Дори и добър баланс не може. Пък и е ясно, че противниковият отбор няма да даде тяхни играчи, нито ще приеме наши и остава неприятната възможност да не приемаме участници над определен брой.

Последната ми грижа е да посочвам хора. Пък като няма желаещи, що а приори казваш, че няма да го допуснете?! Абе, сигурен съм, че НКВДто е имало много положителни черти... Даже не знам дали не заимствате похвати от тях.

Коментар

Първоначално публикуван от GAD
                    ....А броя на пушките ?!
                    Това наистина са много важни въпроси за изясняване, трябва да ги прехвърлим в дискусията за "правилата"!!

Коментар

Абсолютният баланс на силите никога не може да се постигне. Дори и добър баланс не може. Пък и е ясно, че противниковият отбор няма да даде тяхни играчи, нито ще приеме наши и остава неприятната възможност да не приемаме участници над определен брой.
                      Не става въпрос за това, ние с радост ще приемем нови играчи, но лично аз съм убеден, че голяма част от битката е противопоставяне на два лагера, ненапразно търсим максимално приближаване да реалността!
                      Иначе егати военните действия, ако бойците притичват от едната армия в другата и обратното!?

Така или иначе това е само мое мнение - вече има нов командир, а и момчетата от отбора може да са на различна позиция!

Казвайте "Ловци"!!

Коментар

Моят опит е, че всяка игра е отделно събитие и веднъж почне ли се - срещу теб излизат разни маскирани типове, които трябва да гръмнеш преди те теб или твоите съотборници. Забравяш за лагери и прочее глобалистики.

Коментар

Пък като няма желаещи, що а приори казваш, че няма да го допуснете?!
                          Казвам, че няма да допуснем с жребий според нови правила да прехвърлите към вас наш човек!

Как си представяте Борко, Булдога или аз /списъка покрива всички наши/ да играем на ваша страна!!?!

Всъщност вкарайте ме при вас, тамън ще ми функционира автоматичната стрелба!!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                            Първоначално публикуван от GAD
                            ....А броя на пушките ?!
                            Това наистина са много важни въпроси за изясняване, трябва да ги прехвърлим в дискусията за "правилата"!!
                            Аха...! ПРЕХВЪРЛИХ ГИ!

Коментар

Никой никъде не говори за служебно разпределение. И ние, пък и вие няма да искаме играч против волята му. Обаче ако има хора, които имат желание да пробват как е и от двете страни - да заповядат. Става дума най-вече за новите. От старите доста хора имат зъб на противника...

Коментар

От старите доста хора имат зъб на противника...
                                Те това е двигателя на новия спорт!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X