Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пейнтбол.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от vladi333
    Незнам как са отборите ???
    Познаваш ПРАВИЛНАТА страна!!!
    Отборите сме , ние"ловците"(profesionals), срещу другите

Коментар

Ами аз за момента познавам само derhunter !
      Двата основни отбора са формирани най-вече на принципа "стари" и "нови" оффроудисти..
      Като казвам стари имам впредвид организирани по-отдавна..
      Това са "техничарите", те са "Отбор 1", изяли са много пържоли заедно и са с богата история от съзтезания, купони, преходи т.н.

Другите сме ние - "Ловците", между нас има няколко сериозни ловци /аз не съм между тях/, другите просто обичат природата и купоните...
      Основната група се запозна на мероприятията на LRE и разбира се не познаваше "старите" оффроудисти.

Избирай си отбор, моя съвет е да не се колебаеш, защото имаше едни дето много се пазариха и не влезнаха в тима на "победителите"..

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
        Ами аз за момента познавам само derhunter !
        Двата основни отбора са формирани най-вече на принципа "стари" и "нови" оффроудисти..
        Като казвам стари имам впредвид организирани по-отдавна..
        Това са "техничарите", те са "Отбор 1", изяли са много пържоли заедно и са с богата история от съзтезания, купони, преходи т.н.

Другите сме ние - "Ловците", между нас има няколко сериозни ловци /аз не съм между тях/, другите просто обичат природата и купоните...
        Основната група се запозна на мероприятията на LRE и разбира се не познаваше "старите" оффроудисти.

Избирай си отбор, моя съвет е да не се колебаеш, защото имаше едни дето много се пазариха и не влезнаха в тима на "победителите"..
        Аз ще избера отбора от който все пак познавам някой...
        А ако е губещ ?!? ще се постарая да дам всичко от себеси това да се промени

Volk- не разбрах ти също ли си от отбора на derhunter ???
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

ми ще се запознаем с теб и ще си от нашия отбор

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s

ми ще се запознаем с теб и ще си от нашия отбор

Ще ми бъде много приятно да се запознаем,
            но аз не съм човек който си мени мнението и за това ще остана в другия отбор !
            А на края може да заформим едно барбекю за сплотяване на отборите !!!
            LZ1HKW

Коментар

Тои е нашия велик пълководец командир на Ловците в първите сражения

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin

Тои е нашия велик пълководец командир на Ловците в първите сражения
                Нямам търпение да се запозная със всички от отбора на ловците и да стана част от него !

Надявам се да ме приемете...
                LZ1HKW

Коментар

ще се постарая да дам всичко от себеси ???
                  Те това е психическата нагласа за да си част от тоя отбор!!!
                  И аз като тебе съм "нов", но на войната свитнах петима и завзех с помощ от приятели(мнооооого печени) една точка.
                  Volk беше командващия до сега и преотстъпи мандата на derhunter, защото е много ....smart !!!, и знае че, има нужда от нови идеи за да има нов успех.
                  Всъщност мисля ,че го влече патакламата, защото организацията е тегаво нещо, а един боец в битка може да си развихри фантазията и ако не е само фантазия, а има нещо общо и с тактика, да постигне резултати от които да е доволен от гледна точка, чиста практика, т.е. ПОБЕДА!!!

Коментар

Не обръщай внимание на Дидката, тя е вечният апостроф, Мефистофел,наказаният без право на ЛС и тн., т.е. "черна овца "(добре че се сетих да го сложа в кавички, че ще ме изяде)!!!
                    Избирай си отбора по интереси, не по задължение и мога да ти гарантирам, че и от която страна да си, ще ти е забавно!

НЕЩО ГОЛЯМ БОЙ НАСТАНА, ЗА ТОЯ ЛОВЕЦ, А ....?
                    Да нямате нужда от добри стрелци с ловна тактика....ДИДКЕ?

Да се пазиш от тая жена, щото мене ме разстреля от упор....!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD
                      Не обръщай внимание на Дидката, тя е вечният апостроф, Мефистофел,наказаният без право на ЛС и тн., т.е. "черна овца "(добре че се сетих да го сложа в кавички, че ще ме изяде)!!!
                      е вече имам право на ЛС моля ти се.... старо ти е инфото

Да нямате нужда от добри стрелци с ловна тактика....ДИДКЕ?
                      имаме нужда от хора, готови за купон

ще ти издам една отборна тайна - разработваме си роботчета - всъдеходи с камерки и вградени пушчици маскирани като врабци и катерици

Да се пазиш от тая жена, щото мене ме разстреля от упор....!
                      коя е тая жена..... кажи да се пазя и аз от нея...

стига плашил момчето бе Гадинке.

а ако не иска да се натъква на мен да дойде от моя отбор

Коментар

Aз пък в момента разработвам, Троянски кон! Всъщност от Троян ми казаха, че могат да ми намерят най-много катър, но е с вертикално излитане и вграден инфрачервен датчик , за намиране на дивеч в радиус 7км.. Мисля да му монтирам четири пушки, за да стреля във всички посоки, но имам проблем с задната, защото там му е чистачката(за мухи), а при опит за монтиране под чистачката, реагира къчовидно.
                        Ще го пусна, като разузнавач, щото си нямаме мотористи, и ще ми бележи точките и засадите с характерни купчинки, а ако по него открият огън, ще има и купчинки от врага, който сам ще се демаскира, след ответния огън!
                        С две думи истински троянски ендуро-катър!
                        И МОЛЯ НЕ МУ СТЪПВАЙТЕ В МАРКИРОВКИТЕ!

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
                          а ако не иска да се натъква на мен да дойде от моя отбор
                          Може! Той вече е инструктиран надлежно, дадени са му честоти, позивни, сигнали за свръзка и резервни явки. Съвсем спокойно можете да го приемете!...А кой ще се НАТЪКНЕ.......

Коментар

Не забравяйте, че сега "Отбор 1 " ври и гори за реванш, да не станем като американците във Виетнам, докато се забавляват, ония рият подземни канали и се хранят с плъхове, резултата е известен!

Най-малкото - те си решават радикално проблема с оборудването и няма да им скърца вече тая дъска...

Коментар

Абе, зарежете тая параноя. Важното е да става все по-добра и пълноценна игра. Затова на неофициалните тренировки като днешната приемаме всеки желаеш. В крайна сметка всички сме в един отбор - офроудския пейнтбол. Който, между другото, още от първата игра се очерта като най-силния в България.

Коментар

Тренировките са си приятно нещо, но на битка се отива с желание за победа и хъс, иначе ще трябва да те поканя да плетем дантели на полянката!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X