Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пейнтбол.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Е, като общ резултат вие бихте, но последната игра ви разшихме и сам убих 3 от вас, така че съм морално удовлетворен.

Коментар

• Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
      Е, като общ резултат вие бихте, но последната игра ви разшихме и сам убих 3 от вас, така че съм морално удовлетворен.
      ееее все пак вие се бяхте покрили а ние ви търсихме...
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

• Я това го знам бре...!!!

Коментар

• Първоначално публикуван от fanatic

Що сте бягали да не е дошъл собственика на "гората"
          А, той кротко си почива на "Враня"бе, какво ще търси сред тези скари?
          B+

Коментар

• Бяхме се покрили, ама вие имахте числено превъзходство. Другия път ще сменяме ролите.

Коментар

• Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
              Вчера стана много добра игра с елементи на семеен излет. За пореден път ще ползвам клишето "който не дойде, загуби".

Интересното е, че най-яката среща стана след като победихме скарата - направо крила ни поникнаха. Такова бягане беше, че сега всичко ме боли.

Теренът е много добър, с потенциал за по-мащабни действия. Другия път искам по-сериозно форумно присъствие.
              За съжаление аз(ние) не можахме да дойдем, щото трябваше да разкарваме едно АТВ, а не се сетих, че може да го разкарваме при вас.
              1.Не съм загубил, щото както разбрах пак вие сте паднали.
              2.Скарата ми се вижда малко малка и може би резултатите след това са дошли от разгорелите се апетити.
              3.За терена ти вярвам, а и снимките са супер, надявам се да го опитаме и ние!!!
              Колкото, до последно ти изречение, или т.1 от тук: -"Едно е да искаш, второ да можеш, а трето и четвърто да го направиш" Н.Хайтов

Коментар

• Първоначално публикуван от GAD
                Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
                Вчера стана много добра игра с елементи на семеен излет. За пореден път ще ползвам клишето "който не дойде, загуби".

Интересното е, че най-яката среща стана след като победихме скарата - направо крила ни поникнаха. Такова бягане беше, че сега всичко ме боли.

Теренът е много добър, с потенциал за по-мащабни действия. Другия път искам по-сериозно форумно присъствие.
                За съжаление аз(ние) не можахме да дойдем, щото трябваше да разкарваме едно АТВ, а не се сетих, че може да го разкарваме при вас.
                1.Не съм загубил, щото както разбрах пак вие сте паднали.
                2.Скарата ми се вижда малко малка и може би резултатите след това са дошли от разгорелите се апетити.
                3.За терена ти вярвам, а и снимките са супер, надявам се да го опитаме и ние!!!
                Колкото, до последно ти изречение, или т.1 от тук: -"Едно е да искаш, второ да можеш, а трето и четвърто да го направиш" Н.Хайтов
                Последната игра се бяхме наяли ,"напили" и за това на никой не му се тичаше...
                А за скарата не си прав, хич не беше малко тя се пълнеше периодично !
                LZ1HKW

Коментар

• Другия път аз ви водя на терен да видите какво масто е само, не се и предполагали че има такова на няколко километра от София.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra
                    Другия път аз ви водя на терен да видите какво масто е само, не се и предполагали че има такова на няколко километра от София.
                    Нека да позная. Люлин Планина.
                    LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                      Първоначално публикуван от quadra
                      Другия път аз ви водя на терен да видите какво масто е само, не се и предполагали че има такова на няколко километра от София.
                      Мислех да напиша че могат да те питат теб да подтвърдиш думите ми, ама така или иначе го направи
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Мястото е приятно. Пък може и аз да се излъжа да дойда .
                        LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra
                          Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                          Първоначално публикуван от quadra
                          Мислех да напиша че могат да те питат теб да подтвърдиш думите ми, ама така или иначе го направи
                          Казвайте кога и сме там !
                          LZ1HKW

Коментар

• Само да не е тази неделя , че съм на купон
                            LZ1VMH

Коментар

• и за викам да не е тази неделя - имам изпит
                              а може и да направите една жертвена скара

Коментар

• Ще го измислим, само да подтвърдят другите че са съгласни малко да сменим района.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X