Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пейнтбол.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от e100
    Супер значи ще правим дублета.Остава да се разберем кога да изплющим по един кашон панички.
    Аз съм винаги готов !!!
    Само кажети кога и грабвам телата (машината и барбекюто) и се започва....
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
      Първоначално публикуван от e100
      Първоначално публикуван от vladi333
      GAD ловците сме си ловци...
      А за стрелба по панички когато решиш звъни аз имам машина,
      сигурен съм че с една машина за панички и едно барбекю ще си направим страшна тренировка !!!!
      GAD без мен да не сте отишли да пуцате панички и да печете мърша!
      И аз имам машина ще стане една
      А за паничките ще трябва по от рано да се вземат няколко кашона
      Булдог, кви са тия кашони?! Няма да си вземаме Македония, а ще лайфим!

Коментар

ПЕДЛОЖЕНИЕ:
        Да се съберем всички ловци и да си направим тренировка с маркери,а и с пушки по панички.
        Който иска да яде пържоли , да си ги отстреля..!Аз ,ще ги хвърлям лично.Пържола без съчма ,няма да се яде от ловец.Хвърлям доста добре , справка Е100 , така че ,.... да няма гладни?!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD
          ПЕДЛОЖЕНИЕ:
          Да се съберем всички ловци и да си направим тренировка с маркери,а и с пушки по панички.
          Който иска да яде пържоли , да си ги отстреля..!Аз ,ще ги хвърлям лично.Пържола без съчма ,няма да се яде от ловец.Хвърлям доста добре , справка Е100 , така че ,.... да няма гладни?!
          Съгласен кажи кога ???
          LZ1HKW

Коментар

Който иска да яде пържоли , да си ги отстреля..!Аз ,ще ги хвърлям лично.
            не се гаврете с храната.... това сериозно!!!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
              ПЕДЛОЖЕНИЕ:
              Съгласен кажи кога ???
              Има си командир-ХЪНТЪРА, той казва за общите мероприятия!!!

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
                Който иска да яде пържоли , да си ги отстреля..!Аз ,ще ги хвърлям лично.
                не се гаврете с храната.... това сериозно!!!
                Ще прехвърля поста в темата за ловците и там няма да можеш, да се месиш!
                Искаш ли да те заведа в една кланница, да видиш как ХУМАННО убиват животните...???!!!
                Освен ако не си вегитарианка!
                Тогава се извинявам!!!!!!!

Коментар

Сега се ИЗВИНЯВАМ , дори да не си вегитарианка...!!!!!!!!!!
                  Съжалявам, но май съм разбрал подтекста на забележката ти грешно!
                  Преди малко го прочетох пак и мисля, че разбрах....!
                  Още веднъж SORY..!

Коментар

ЕЕЕЕ.... до сега бяхте против стрелба по жив дивеч,сега не може да стреляме и по мърша??? Питам Дидке защо? Да припомна за тези ,които не помнят, или не знаят Дидка направи във форума признание как е отстрелвала яребици и после се е прехранвала с тях ,и всичко това при положение ,че не е ловец.Питам защо тогава се меси,когато тя е пръв бракониер?
                    Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

• щом си разбрал какво точно съм написала - няма проблем
                      извинен си

e100 от това, да си направиш реалити лагер и да се налага да си търсиш яденето, и това - да си мяташ яденето във въздуха, да го стреляш и да се кефиш - разлика има.

събирате се и си мятате пържоли за да ги стреляте...... а хора събират стотинки по подлезите.......

Коментар

• Първоначално публикуван от didkata_s
                        щом си разбрал какво точно съм написала - няма проблем
                        извинен си

e100 от това, да си направиш реалити лагер и да се налага да си търсиш яденето, и това - да си мяташ яденето във въздуха, да го стреляш и да се кефиш - разлика има.

събирате се и си мятате пържоли за да ги стреляте...... а хора събират стотинки по подлезите.......
                        didkata_s до някъде съм съгласен с теб, но и до някъде несъм....
                        Ще ти разкажа една история:
                        Среща се царя с един просяк по пътя, и просяка моли за подеяния.
                        Царя отговаря че няма да му даде пари защото е мързелив и нему се работи, а просяка отговаря:
                        - Царю да знаеш и ти също ще умреш...
                        Тогава царя му казал:
                        - Аз ще умра веднъж, а ти умираш всеки ден!
                        LZ1HKW

Коментар

• Първоначално публикуван от didkata_s

Точно за това се извиних..., всъщност правех си бъзик с колегите и за този аспект не се сетих. А иначе, държа да ПОДЧЕРТАЯ, че не се познавам с хора които си стрелят по пържоли за кеф. И е100 с който сме приятели от 27години и Булдог и другите от отбора на ловците. Не ги усетих да са такива хора, ако бях, сега нямаше да съм в този форум!!!

Коментар

• Първоначално публикуван от vladi333

няма да му даде пари защото е мързелив и нему се работи
                            мислиш ли, че искат да живеят по тоя начин......

не говоря за организираната просия от цигани........

една бабка с пенсийка не повече от.......70-80 лв (дори по-малко)..... за кое по-напред....

преди време имаше в пресата случай - жена в деветия месец изгонена от общинско жилище.....

защо не се организираме и да помогнем на дом за сираци..... или дом за стари хора например.......

Коментар

• Първоначално публикуван от GAD
                              Точно за това се извиних..., всъщност правех си бъзик с колегите и за този аспект не се сетих.
                              то хората са го казали - малко да имаш, ама на време да ти идва.......

Коментар

• Първоначално публикуван от GAD
                                Първоначално публикуван от didkata_s

Точно за това се извиних..., всъщност правех си бъзик с колегите и за този аспект не се сетих. А иначе, държа да ПОДЧЕРТАЯ, че не се познавам с хора които си стрелят по пържоли за кеф. И е100 с който сме приятели от 27години и Булдог и другите от отбора на ловците. Не ги усетих да са такива хора, ако бях, сега нямаше да съм в този форум!!!
                                Ние ще стреляме по панички, а не по пържоли. За всеки който не е разбрал пържолите ще ги мъчиме на барбекюто !
                                LZ1HKW

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X