До: Какво-Freelander;X-trail;Forester;Kuga;Rav-4;Tiguan;Outback
A защо не погледнеш Santa Fe. Все пак е най-продаваният автомобил в SUV2 категорията в BG. Имам такъв вече почти година,като семеен автомобил и мога да кажа,че съм мноооого доволен. В около 50см сняг (неотъпкан)върви с съвсем лека намеса на TCS и с помощта на 4WD LOCK(oсобено полезен бутон
).Двигателят също е добър-2.2CRDi,common rail 4-то поколение,156/189 к.с. перфектен автоматик,нисък разход. Сега зимата ми даде разход 8.7(борд.комп) и 8.9 по изчлисения пълно-празно. В пъти по-широк е от другите,особено на задния ред. Има си всички с-ми за сигурност,който се очаква да има в един модерен автомобил. Климатроника е мн. добър,зв.уредба също. На третия ред се събирам без особени проблеми. Според Auto Bild(забележете!!! немци да хвалят корейци) спирачният път е 38м от 100км/ч.(топли) и 37м от 100км/ч. (студени) натоварен с максимален допустим товар под формата на чували с пясък. Хвалбата е,че корейците били напреднали много по отношение на спирачките и как ABS-a и ESP-то били с много добри настройки. Тествал съм ESP-то и мога да кажа,че точно когато колата започва да поднася,се усеща как се намесва с-мата.
Има 4 от 5 звезди на EuroNCAP краш тестовете.
Преден удар-12,3т.(от 16т.)
Страничен-16т.(от 16т.)
Страничен удар в стълб-1т.(от 2.)
Фрилендръра си е ЛР. Двигателя е много добър-2.2HDi на Peugeot-Citroen/Ford. 156 коня,нисък разход,безшумен. 4х4-то предполагам е добро,защото е Haldex предпоследно поколение. Ама все пак е предно с вкл. на задното. Отвътре е уютно. Имаше тест в OFF-ROAD BG между стария и новия Freelander. Беше положително настроен теста.
A защо не погледнеш Santa Fe. Все пак е най-продаваният автомобил в SUV2 категорията в BG. Имам такъв вече почти година,като семеен автомобил и мога да кажа,че съм мноооого доволен. В около 50см сняг (неотъпкан)върви с съвсем лека намеса на TCS и с помощта на 4WD LOCK(oсобено полезен бутон
).Двигателят също е добър-2.2CRDi,common rail 4-то поколение,156/189 к.с. перфектен автоматик,нисък разход. Сега зимата ми даде разход 8.7(борд.комп) и 8.9 по изчлисения пълно-празно. В пъти по-широк е от другите,особено на задния ред. Има си всички с-ми за сигурност,който се очаква да има в един модерен автомобил. Климатроника е мн. добър,зв.уредба също. На третия ред се събирам без особени проблеми. Според Auto Bild(забележете!!! немци да хвалят корейци) спирачният път е 38м от 100км/ч.(топли) и 37м от 100км/ч. (студени) натоварен с максимален допустим товар под формата на чували с пясък. Хвалбата е,че корейците били напреднали много по отношение на спирачките и как ABS-a и ESP-то били с много добри настройки. Тествал съм ESP-то и мога да кажа,че точно когато колата започва да поднася,се усеща как се намесва с-мата.Има 4 от 5 звезди на EuroNCAP краш тестовете.
Преден удар-12,3т.(от 16т.)
Страничен-16т.(от 16т.)
Страничен удар в стълб-1т.(от 2.)
Фрилендръра си е ЛР. Двигателя е много добър-2.2HDi на Peugeot-Citroen/Ford. 156 коня,нисък разход,безшумен. 4х4-то предполагам е добро,защото е Haldex предпоследно поколение. Ама все пак е предно с вкл. на задното. Отвътре е уютно. Имаше тест в OFF-ROAD BG между стария и новия Freelander. Беше положително настроен теста.
.

Коментар