Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Висините на автомобилостроенето

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Висините на автомобилостроенето

Силовата част явно не е Транзит. Доколкото знам са взели "купето" и кабината. И не знам какво още.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Силовата част явно не е Транзит. Доколкото знам са взели "купето" и кабината. И не знам какво още.
      Абе нещо все си мисля, че пак си разправяме легенди и митове. Нямам спомен да има нещо общо с транзит. Единственото западно нещо беше един дизелов Щаер 1.9 ТД. Това говоря за първите газели, сега тия "съвременните" не знам дали не ги правят с някой партньор.
      Та ако си имал предвид, че оригиналната идея за такъв тип превозно средство е форд транзит, това е вече друго нещо, ама вероятно пак не е вярно.
      Всеки трети е шести

Коментар

Тенекиите са форд, останалото си е тяхно старо. Слагаха някакъв полу сааб двигател, доста мощен и веднага чупеше скорости и диф.. Всичко си беше законно, което не пречеше да е абсолютен боклук. Убождаха се, защото струваше ок. 2500$, по-тънко от нивата(1,7 карб.). Такъв и някакъв стар фордов дизел се опитваха да слагат на алеко, ма и за него знаем. За мен това са им от най- показните ,,успехи''. Щяха да превземат пазара с цени. Таврия и ока и те, но не съм чул друг освен българин да е купувал такива. Газела имаше 4*4, 7 места(3+4) и голям фургон, чудно за лов с кучета и без пари, но ... замислено, ма да не е твое.
        Последно редактирано от veskov; 03-02-16, 14:17.
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

И за висините в износа на съветски возила зад желязната завеса
          http://fakti.bg/avto/171594-nai-popu...aign=firstpage
          Всеки трети е шести

Коментар

А тия не са от висините, но пак са 2015г. и не изглеждат толкова зле сделани като онази от първия клип.

Интересно е и с гаранцията - на фургона е 2 години или 80 000км, а на джипката 1 година или 30 000км. Ако са и що-годе издръжливи, сега при ниската рубла и изгодни, може пък и да си заслужават. Мисля си, че до 15 хил.лв цена е добре за ново такова.
            Всеки трети е шести

Коментар

Съвсем случайно се натъкнах на това:
              https://www.youtube.com/watch?featur...&v=3j7n00Xx38o

Коментар

Страшен дзвер! То само колелета и двигател. А, и резервоар!

Коментар

Това е просто един от изобилието снего-блато-ходи с колела със свръхниско налягане, които произвеждат в Русия в малки серии (до 200 примерно).

Двигател, двигател - уникалното в случая е че са заложили на малко японско тракторно дизелче 44кс вместо традиционните бензинови двигатели на ВАЗ с подобна мощност. Предполагам че каквото спечелят откъм гориво и надеждност ще го изгубят откъм замръзнала нафта, но те са си преценили.

Коментар

Очевидно от цедес следят форумът и понеже има яко търсене за Головастик

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03-2017-mercedes-benz-sprinter-extreme-chicago-1.jpg
Прегледи:1
Размер:226.5 КБ
ID:5702817

http://www.autoblog.com/2016/02/11/m...#slide-3796099
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не е Cab Over Engine ама иначе сигурно е същото.

Коментар

Основно е прицелен в уса пазара и няма нужда да е мотора-под-гъза
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Той и оригиналният Головастик е бил за същия пазар ама ей на. На руския пък съвсем никой не му е мерил дължината.

Коментар

Има нужда - на минус 50 градуса ремонтираш от кабината... Ааа, то това Мерцедес, няма нужда от ремонт. Или по скоро, и да има, в полеви условия почти няма какво да му се ремонтира.
                            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Цецо, дълбоко съм убеден че ако ремонтираш мотора той не работи, ерго парно йок пък и предвид херметичността на ужаза - котка не излиза - вътре надали е по-топло от навън, но за сметна на това е тясно. Още повече - немските инженери никога не си залагали на ремонтиране в полеви условия. Сменя се целия възел. Дори през ВСВ

Ма ти тия неща ги знаеш де

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Цецо, дълбоко съм убеден че ако ремонтираш мотора той не работи, ерго парно йок пък и предвид херметичността на ужаза - котка не излиза - вътре надали е по-топло от навън, но за сметна на това е тясно. Още повече - немските инженери никога не си залагали на ремонтиране в полеви условия. Сменя се целия възел. Дори през ВСВ

Ма ти тия неща ги знаеш де
                                ...и като им свърши заложения ресурс, понеже и това е заложено в бюджета, ги купуват такива като нас, а продаващите са на чиста далавера.

А понеже на руските творения заложения ресурс е "форевър", то изискват и съответната поддръжка.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X