Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Чисто нова кола:?: Абсурд.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Чисто нова колаАбсурд.
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеНе само че приемам, ами и го казах преди теб. И колко е делът на семейното? От Карлово до Бургас като работен и до бакалията (цялото Карлово има ли 7-8 км) като семеен.
И да се повторя пак колата ми е лична,семейна,служебна и работна.Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Коментар
-
Ебаси, кво толкова го бистрите. Най изгодно е 2-3 годишна кола, стига да не е удряна. И нова и по стари си е на загуба. То колата по принцип си е на загуба, но тогава е най малка, най добро съотношение цена - качество.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнениеЕбаси, кво толкова го бистрите. Най изгодно е 2-3 годишна кола, стига да не е удряна. И нова и по стари си е на загуба. То колата по принцип си е на загуба, но тогава е най малка, най добро съотношение цена - качество.Real Recognize Real
Коментар
-
2011 трябваше да си сменя гъзовоза(фирмен аФтомобил).Имах 35000 EURO бюджет.Предвид икономическата обстановка по тези времена,35К ми се видяха множко и взех Дискотеката от подписа ми за 36000 лева, на 60000 км,3 годишен.7 местна ДДС-сарка,прави 28800.За тези пари има само лагерни колички. Ако днес реша да го пусна за продажба,с лекота ще му взема 15000 лв.За седем години служба е загубило само 13000 от стойноста си. А още ме кара да се усмихвам от кеф, като го подкарам.
Колегата се възползва и си купи Субару Форесър,модел 2010. Чисто ново.Пълен варел, като му затвориш вратата си спомняш за Вартбурга на дядо.Изкуствената му кожа ти сварява гъза, скърца, тропа...Да ме извинят феновете на Субару...Последно редактирано от бат'Марто; 28-01-18, 01:20.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнениеТова е точно момента в който и отпада гаранцията, а както знаем в днешно време хич не ги правят да изкретат някак гаранцията си. Според мен най-оптимално като съотношение цена, години / за качеството не мисля / е 5/6 години, че каквото има да е ставало след гаранцията да е станало, а и като излезе вече следващия модел от серията цената на предходния спада още повече.
Моя поглед е че не годините ги амортизира,а пробега,всичко смятат до 300 000 км.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеГлупости,коя кола е с 2 г.гаранция.Повечето са 5 и 7 г. Или пробег,което дойде първо.
Моя поглед е че не годините ги амортизира,а пробега,всичко смятат до 300 000 км.Real Recognize Real
Коментар
-
Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнениеИ аз да попитам коя кола е с 5/7г. гаранция? Тва само нещо корейско може да е което освен с гаранция с нищо друго не успява да привлече клиенти, понеже рибките кълват здраво на тази опция.Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнениеНапример Хонда.
Има и нещо друго: какви са тия 5-6 годишни на 50-60.000 км, и на 50-% от цената дето стигат до БГ?
Защото след полските автовози, бг-те не са пълни точно с такива...Последно редактирано от ivied; 28-01-18, 10:06.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнениеИ Субару, и Тойота е с опция 3+2, и Кия и Хюндай. От тия в които съм се заглеждал.
Има и нещо друго: какви са тия 5-6 годишни на 50-60.000 км, и на 50-% от цената дето стигат до БГ?
Защото след полските автовози, бг-те не са пълни точно с такива...
Тук всеки разчита на късмета си - нещо като да търкаш билетче всеки ден в очакване на голямата печалба.Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Коментар
-
Е, то и тук по фирмените оказиони има бройки с оставаща гаранция от 2-3 и повече години, но цените са им почти като на тези в магазина а са на по 60-70000км.
П.П. По повод на по-горните изказвания за гаранцията и шараните - днес гледах сравнение на живо на Опел Мока и Киа Соул. Едното симпатично, другото доста грозновато, но ... победител в две от трите дисциплини - слалом, спиране от 100 до нула и ускорение до 100. Та Киата и спираше и слаломираше по-добре от Опела. Само ускорението беше със секунда по-слабо.
П.П.П. Лошото е, че вече цените на корейчетата не са това, което бяха.
Последно редактирано от коко келеша; 28-01-18, 10:19.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеЕ, то и тук по фирмените оказиони има бройки с оставаща гаранция от 2-3 и повече години, но цените са им почти като на тези в магазина а са на по 60-70000км.
Последно редактирано от ivied; 28-01-18, 10:28.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнениеДа, де... за това говорим... Иначе имам поглед врху автокъща която се е специализирала върху проловутите "служебни", та Мерцедеси, предимно комбита C и E класи на 2-3 г. , че и с намаления повече от 50 % от цената, ама няма под 199.000 км....
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар