Тя и службата може да е лична. Коли с такъв пробег, не са домашни а работни. Съвсем друга категория.
Карал съм и така, нещо като няколко (2-3) години. По едно време взех да спя по банкетите...
Да но съществуват и лично-служебни.
Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Кое са глупости? Петнайсет хиляди на месец, са точно 500 на ден (всеки ден - и събота, и неделя!), 60-80 км/ч средна скорост (не ми обяснявайте, че може повече, па ако и на германските магистрали без ограничения ) - прави напрактика работен ден в каране.
Е как да ти обясня по добре , двата леки автомобила се ползват само за лични нужди . На жена м колата им 35 х.км . за една година градско , каква работа каква служба . А като карах повече беше в Бг . Сметката по 500 на ден е грешна . Тръгвал съм примерно Варна - Мюнхен и съм го взимал за 22 часа , както искаш си смятай средната скорост .
Брей, ако давах толкова много пари за ремонт и поддръжка на моите таралясници, май наистина досега да съм си купил нова кола. Ай стига с тези глупости. Разходите ми за година на 3-те ми трошки общо са по-малки от каското само на един нов автомобил. Ама важното е да се изхвърляме. Това било, онова било. Който може да си кара нова кола и да стиска зъби.
++++3!Реалност ,а не снобизъм!Иначе от кулата Берменхафен е така ,от тая нашата кула на средностатистическата кула в БГто истината е друга .Приятели от БГ имам на много места по света шарен,та информация и мнения много.
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Тома неверни , писах последната година имаме на двете коли около 60 , а са малко повече . На буса поне още 10 . Като В периода 99 - до 2005 редовно имах сериозни преходи , често се събираха между 10 и 15 х.км. на месец . Сега са между 60 и 80 годишно , ако щеш вярвай не ми е необходимо .
Не само че приемам, ами и го казах преди теб. И колко е делът на семейното? От Карлово до Бургас като работен и до бакалията (цялото Карлово има ли 7-8 км) като семеен.
Тома неверни , писах последната година имаме на двете коли около 60 , а са малко повече . На буса поне още 10 . Като В периода 99 - до 2005 редовно имах сериозни преходи , често се събираха между 10 и 15 х.км. на месец . Сега са между 60 и 80 годишно , ако щеш вярвай не ми е необходимо .
Вервам бре, вервам. Двеста хиляди на година (може би двама души). Вероятно понякога се отбивате и до вкъщи...
Коментар