От: Чисто нова кола
Абсурд.
Ти мани тия работи, виж Дачията дали и е сменяван масления филтър, и я пускай на пазара за 5000лв да видим дали ще се задържи повече отколкото нова в магазина. Ега па не иска ремонти за още 30 бона докато въобще е кола.
Аз така като се замислих...купих си стара кола(почти пълнолетна
) за 3000 евро, преди 18 месеца. Обслужих я, и смених каквото се сетих в България за около 1200лв(600 евро). Ако беше нова, на лизинг, примерно по 400-500лв на месец, до сега да съм дал 9000лв(без първоначалната вноска). Плюс задължителното "Каско", вероятно биха станали над 11 000лв. Значи имам поне 10 бона да вложа в нея като ремонти, за да изравня сметката, но просто не се сещам какво да и правя за толкова пари.
И няма да минавам преглед профрома в България, а нормален ТЮФ в Германия.
Манталитета ми е на беден бачкатор, и докато съм такъв, грешни пари за глупости не давам!
Без да се засягат хората с големи доходи и завидно финансово състояние, но е добре човек да може да мисли не само от собствената си гледна точка.

Първоначално публикуван от kbot
Преглед на мнение
Аз така като се замислих...купих си стара кола(почти пълнолетна

И няма да минавам преглед профрома в България, а нормален ТЮФ в Германия.
Манталитета ми е на беден бачкатор, и докато съм такъв, грешни пари за глупости не давам!
Без да се засягат хората с големи доходи и завидно финансово състояние, но е добре човек да може да мисли не само от собствената си гледна точка.
Коментар