Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто нова кола:?: Абсурд.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чисто нова кола Абсурд.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    В Шумен, в Шумен
    Явно е, че лежането под Франко ти липсва. Уверявам те, че ти ще си първият, на който тоя Логан ще бъде предложен, а съотношението електроника/ функционалност ще удовлетвори и най- мазохистичните ти наклонности.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
      Кольо, ти с Франко на първия Рейн форест ги поцепи, та аз ли с чисто нов Дъстър няма да мога да се справя по пясъка
      На рейнфорест имахме 20 километра, с все преходите.
      На пясъка не ми се мисли.

Ма да не спамим.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
        Явно е, че лежането под Франко ти липсва. Уверявам те, че ти ще си първият, на който тоя Логан ще бъде предложен, а съотношението електроника/ функционалност ще удовлетвори и най- мазохистичните ти наклонности.
        Жду тебя.
        Мразя електрониката във всичките и проявления, що се отнася до приложението и в колите.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от redex Преглед на мнение
          Доводи бол, въпроса е в реалност как се случват нещата.
          Ааа, доводи...но няма смисъл...
          "Средния европеец", незнам си какво... Ама къде го тоя среден европеец, никой не казва, да ида да го вида... Щото тия, с които работя, комшии и пр. рядко карат над 50км на ден в ежедневието.
          Пред квартирата ми, над 300 дни в годината(вече две години), седи лъскавия Туарег на комшията от първия етаж - момчето работи на 200 метра от нас във фирма за самолетна авионика.
          И в Европа времето е пари. Даже повече от в България. 75 хиляди километра на година, са над 1000 часа, близо 3 часа на ден. Няма кой да си го причинява това, да не говорим за средностатистическият... Билетите за вътрешните полети и за влаковете са по-скъпи от пътуването с кола - защо ли? А поне влаковете са си пълни, вероятно и самолетите...
          И аз преди слушах в захлас като някой каже - "Знаеш ли как е в Германия?!", независимо какви небивалици следват след това... Но дойде време, видях, и знам "как е в Германия"... Много неща се оказаха пълни измишльотини, а други просто ВЕЧЕ не са истина и не са както са били.
          Но блаженни са вярващите. Разваляйки илюзиите се оказах "капацитет" със съмнителен "опит бол"... Епа нЕма нужда - съгласявам се веднага - икономика номер четири в света, отделят средно по три часа на ден за шофиране... Къде ли щяха да бъдат, ако оползотворяваха и половината от това време за друга работа?!
          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

• Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
            Изпреварването си е предизвикателство.
            Това не е от марката.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Прекарал се е - 126 са по яки.
            Мда, един ден на тоя свят ще останат само две неща - пурата и калашника

Колко струва Алди от класа на дачията?
            То такова ауди няма.
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 23-01-18, 23:08.
            Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец
              То такова ауди няма.
              Що бе? Ауди А2 си е точно някъде Клио (Поло). Петнайсетгодишно, струва колкото току-що купена Дачия (изплатен лизинг демек).
              Последно редактирано от davc; 23-01-18, 22:59. Причина: стилистика
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

• Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                Това не е от марката.
                Те голям процент от новите автомобили среден клас са с едни странни двигатели по хиляда кубика и като даваш газ нищо не се случва.

Нямам нищо против новата Дачия. В сравнение с новите нужници от нейния клас като лада незнамкаква си, Шевролет едикакъв си, баш си е кола. Само дето е за хора без претенции. Вътре интериора е под всякаква критика. Гадни, евтини, скърцащи пластмаси. Няма две еднакви фуги по купето. На втората година си имат ръжда. Ламарината е около 0.5мм и докато се подпреш, си я огънал. Вярно, за толкова пари, толкова кола, ама аз лично не бих се прежалил, ако имам избор.
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 23-01-18, 23:08.
                На сърбела майката му е чесането.
                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                  Това не е от марката.
                  Много опростенчески подхождате към изпреварването. Факторът изпреварване е сложна величина, за чието изследване и изчисляване са направени многогодишни научни усилия:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:passing.PNG
Прегледи:1
Размер:13.1 КБ
ID:5779470

Коментар

Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение
                    Много опростенчески подхождате към изпреварването. Факторът изпреварване е сложна величина, за чието изследване и изчисляване са направени многогодишни научни усилия:

[ATTACH=CONFIG]945478[/ATTACH]
                    Без да съм Хари Селдън, при подобна формула бих дал 98 % вероятност, че след 10 години по нашите пътища ще се движат само валяците.
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Той кара мерцедес, щото в щатите няма откъде да си купи дачия.

Ааааа ни моа,как не съм разбрал,че старите са правени за 50 000 километра пък новите за повечко,остава и да забравим кое по колко минава и е минавало.

Молим ти се,давай по-сериозно,Дачия такси у Германия / като си говорите за Дачии и Германии / да си виждал?И защо?

Шегувкате се у темата вие,а на мен леко ми се е цепнала облегалката по централния шев на 320ката,педерастка работа,едни 30 години да не извади без да се цепне,скапани германци
                      Последно редактирано от BENZBOSS; 24-01-18, 00:31.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                        Без да съм Хари Селдън, при подобна формула бих дал 98 % вероятност, че след 10 години по нашите пътища ще се движат само валяците.
                        Яяя, почитател на Фондацията.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          Ааааа ни моа,как не съм разбрал,че старите са правени за 50 000 километра пък новите за повечко,остава и да забравим кое по колко минава и е минавало.

Милим ти се,давай по-сериозно,Дачия такси у Германия / като си говорите за Дачии и Германии / да си виждал?И защо?

Шегувкате се у темата вие,а на мен леко ми се е цепнала облегалката по централния шев на 320ката,педерастка работа,едни 30 години да не извади без да се цепне,скапани германци
                          Ако ходя утре в центъра ще ти снимам не една а няколко. Куриозното е че започват да стават масови автомобили и все повече германци ги предпочитат а имат избор. Защо ли?

Коментар

Изпедерастиха се?

Познах ли?
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                              Защо ли?
                              1. Защото йоФтинко.
                              2. Защото последно евро, за разлика от по-старите втора ръка.
                              3. Защото ги купуват хора, на които за последствията от евтинийката не им пука.
                              4. Защото ще ги сменят през 2-3 години.
                              5. Защото обикновено имат не само един автомобил, а това е допълващо/резервно/за жената 2 пъти в месеца и т.н.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                                Ако ходя утре в центъра ще ти снимам не една а няколко. Куриозното е че започват да стават масови автомобили и все повече германци ги предпочитат а имат избор. Защо ли?
                                Защото са прагматични?
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X