Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Х5, Туарег или ХС90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Х5, Туарег или ХС90

БМВ-то да не го продаваш щото пуши от щеката?

Коментар

Първоначално публикуван от VANKOO1979 Преглед на мнение
      БМВ-то да не го продаваш щото пуши от щеката?
      BMW - то въобще не пуши - нито от щеката, нито от капачката, нито от ауспуха. Компресията му е ОК! Който иска да идва да гледа. Но това не го коментирам. Другите защо го правят и обясненията на собствениците им са ми интересни. Затова питам.

Коментар

Карам Туарег 3.0 Д ,произведен 2007 г.,купих го на 64000 км от предишния собственик през април 2011 г..В момента автомобила е на 92000 км .Проблем с помпата в резервоара имах тази година януари и се наложи подмяната и в Порше-юг.Това е единствената сериозна повреда на автомобила досега.Горяха ми крушките на завиващите фарове(споменавам го като проблем).Поддръжката на автомобила(обслужване на автомобила) е малко по-скъпа от такава на един гаранционен Сценик например(имал съм такъв автомобил),но пък удоволствието да караш такъв автомобил е "ОГРОМНО".Разхода на гориво много зависи от стила на шофиране-градско-11 /100-нормално с 50-70 км/ч,17/100-агресивно каране(първи на светофара),извънградско8,5-9,5/100 със средна скорост90-110 км/ч и 10-11л/100км при скорост 120-160 на магистрала.Изключително маневрен автомобил,стабилен в завои на висока скорост.Засега нямам забележки относно скоростната кутия и двигателя.Препоръчвам автомобила и мога да дам допълнителна информация и препоръки за интересуващите се.Купувайте задължително след проверка в оторизиран сервиз и по възможност да е на малко километри.Автомобили ,които са на повече от 200000 км изискват и по-серизно "бъркане в джоба",независимо от марката и модела

Коментар

Първоначално публикуван от veselin_stef Преглед на мнение
          А дали има вариант Преди фейс лифта да са сложили двигателя и скорости от фейс лифта? И как може да се познае? Питам тъй като се продава един такъв и се чудя дали не е някаква измама.
          Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          По вероятно е да му е сменен номера на рамата, ако ме разбираш...
          При тази предварителна (притеснителна) информация, аз бих направил първо "проверка на идентификационните номера на рамата и двигателя на моторно превозно средство се събира такса 50 лв." в КАТ, а след това и консултация в оторизиран за марката сервиз! Ако продавача не го устройва това - не се занимавайте с тази кола.
          По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Мнение на veselin_stef

А дали има вариант Преди фейс лифта да са сложили двигателя и скорости от фейс лифта? И как може да се познае? Питам тъй като се продава един такъв и се чудя дали не е някаква измама. Моя Туарег е фейслифтов(визуално),но е със стария мотор -224 к.с.,може би защото е произведен 2007 г.От 2008 г. се продава Туарег с нов мотор-239 к.с..Дори и да са сменили двигателя,вероятно е имало защо.....може да е дефектирал във времето .И какво от това, ако цената е добра и състоянието на автомобила е прилично (задължителна проверка в Порше) ,аз бих го взел.Лошото е ,че ВАГ не пазят сервизната информация на автомобила(особено ако е внесен отвън) и не можеш да разбереш реалните километри .Някои джамбази искат задължително капаро (което не връщат,ако не се навиеш по определени причини),за да закараш автомобила до оторизиран сервиз и да го провериш и можеш да изгориш,ако си голям мераклия.Аз лично изгорях с едно капаро от една автокъща за един МЛ,който уж беше на 74000 ,а се оказа на 224000 км и с едно кило ремонти по него... от една доста "известна автокъща" с много добро реноме....

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
              Въздушния Туарег му дават клиренс 300мм на максимално повдигане. Колкото редукторен УАЗ. Само дето на този режим не може да се кара...
              Ми някой си ги карат в този режим... доста бавно но карат.
              http://www.youtube.com/watch?v=Ed31_7mT75k
              LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                Ми някой си ги карат в този режим... доста бавно но карат.
                http://www.youtube.com/watch?v=Ed31_7mT75k
                Става да се кара така, но само да преминеш през някое препядствие, примерно аз съм го ползвал като се закопах в една дюна, излезнах, е най-вече на късмет де, но все пак помогна. Иначе не става да я караш, защото това е максималният ход на окачването и на практика най-горе нямаш окачване, все едно я караш на трупчета. По спомени и ситроените с хидроактивно окачване се държат по същия начин като ги опънеш до горе.
                ТКЗС за цял живот

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80

Коментар

статистика на DEKRA за обсъжданите модели...
                  Прикачени файлове

Коментар

Touareg плюс вериги-нелоша кална разходка

Коментар

Това с веригите е интересно решение за шосейни гуми на кал.

Коментар

Да, въпроса е, че веригите трябва да са вериги а не китайски синджири за тоалетни казанчета. А да кажа ли колко струват 4 хубави вериги в SUV-ов размер?...

Коментар

Който има пари за Туарег, ще има и за вериги :-)
                          LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                            Да, въпроса е, че веригите трябва да са вериги а не китайски синджири за тоалетни казанчета. А да кажа ли колко струват 4 хубави вериги в SUV-ов размер?...
                            кажи?

Коментар

Да направя първо уточнение, че има разлика между вериги за сняг и вериги за офроуд. За втория вид последно гледах едни немски, по 200 евро на мост.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X