Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Х5, Туарег или ХС90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Х5, Туарег или ХС90

В различен сайт от на дару, май беше въздушно окачване ком или бг или нещо подобно, все тая де, имат ги оригинални и задните са на подобна цена, предните малко по-евтини... Не е като да има значение 100-200 лева ако трябва да дадеш 2500-3000 лева... щото то се сменят принципно по двойки.

Коментар

Първоначално публикуван от tsb_bg Преглед на мнение
      Номенклатурен номер : 37116761443
      Описание : АМОРТИСЬОР ПРЕДЕН ЛЯВ
      Ед.цена (с ДДС) : 1540.00 BGN
      Има наличност
      Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

Номенклатурен номер : 37121095579
      Описание : ПНЕВМАТИЧНА ПРУЖИНА - ЛЯВА
      Ед.цена (с ДДС) : 397.75 BGN
      Има наличност
      Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
      Е - за някой неща има и по-евтин начин
      http://www.island-4x4.co.uk/left-han...43-p-6269.html
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Златен си човеко! От кога го диря този сайт. Мнооого благодаря, ама много, много

Коментар

Първоначално публикуван от tsb_bg Преглед на мнение
          Да направо в десетката с това сравнение и то категорично заявено от човек, който "с това се занимава и дава информация от 1-ва ръка"
          Ко кАйш бате ?? Четеш, ама между редовете. Информацията ми от първа ръка е за дизеловите горивни системи. Там си пише. Проходимостта на Х5 е смехотворна, за сравнение с Туарег не може и дума да става. Волвото, и то е там някъде. В общи линии, ако се иска бързо голямо комби с проходимостта на лек автомобил - Х5 и Волво. Като най-добър компромис виждам Туарега - достатъчно бърз и стабилен на пътя, достатъчно проходим извън него, р5 двигателя е непретенциозно муле (поддръжката му се състои само в смяна на масло и филтри, няма нито една верига или ремък). Върви предоволно за автомобил от този тип. Друго ??
          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
          Суперскан България www.decbg.com
          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
            Бате друго нема, чакам те с жигата...
            Ся кат се замисля, на жигуле Х5 може и да се опре до някъде. Ама на московец с бордюр в багажника - тц.
            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
            Суперскан България www.decbg.com
            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
              Ко кАйш бате ?? Четеш, ама между редовете...
              Чета внимателно по редовете и на един от редовете пише: "Х5 е чист паркетник, да не казвам лек автомобил, една жигула с вискои гуми е по проходима от него", или това съм го видял някъде между редовете ...
              Това и коментирам а не двигателите и горивните системи.
              Смятам да пропусна бисера за москвича с бордюра в багажника, че ми идва в повече. Той всъщност с "високо гуми" ли ще е или бордюра му стига?

Коментар

Може би много хора ще се очудят ако покарат х6 извън пътя, извън асфалтовия път.Като изключим, че не й достига клиренс и се плаши от големи камъни, там където не опира се катери повече от добре и не рядко стига по-далече от "подготвени", "класически" "джипове".И то с нископрофилни шосейни гуми 20 цола.На сняг с зимни гуми пък е още по-добре.Е верно не е за у гората, ма тука жигули, москвичи, подготвени патрули, ми то стана смешно.
                Всеки трети е шести

Коментар

Имаше един участник, който му бяха връчили Х6 да пробва, писа няколко месеца тук, но изчезна. Друго не знам, но си спомням, че беше я пробвал на парапланеристкото учебно хълмче над Бистрица. Всякак го качваше, дори на задна и от средата на хълма. Това, че паркетниците не са хард офроудъри не ги прави тотал щета на всяко излизане от асфалта. Обаче съм забелязал, че хората обичат да са предубедени.

Коментар

Ако хората бяха обективни и писаха само това, което са го практикували, а не само "чул, предчувствал, на чашка, в кръчмата" и тн... нямаше да съм такъв хейтър и аз тук
                    ТКЗС за цял живот

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
                      Аз съм готов да се обзаложа на таа каса бира, че с почти всеки /по възможност чужд/ паркетник правя чудеса извън пъта
                      Е тука е разковничето според мен. Защото на паркетник от типа на МЛ, туарег, Х5 и тн - не че не може да излезе извън пътя, но има прекалено много чупливи пластмаси стоящи ниско до земята и ще се потрошат ако го бухаш по чукарите. За това не стават за офроуд, а не че нямат възможност. Е вярно е, че няма да докарат ходове на окачването като на трол на самурая примерно, но все пак..
                      Преди няколко години спечелих каса бира точно от чичка с МЛ, аз бях с лада 1500. Казах му, че няма да мине от където мина аз с ладата. Заведох го на един изровен черен път с камъни, коловози, кал и гнас. Засилих се с ладата и прескочих, е вярно че изкъртих решетката дето ми пази картера, загубих част от генерацията, и покривих малко дъното, но минах. Само че МЛ-а тръгна бавно за да не изкърти и той нещо, понагази в калта и понеже беше по редичка, а коловозите по големички и увисна по корем.
                      Аз си прибрах гърнетата и решетката в багажника, викнахме трактор да извади МЛ-а и отидохме да пием бирата.
                      Та така с разликата в проходимостта на прежаления, на евтиния и на лъскавия и скъп автомобил.

http://vbox7.com/play:2273b202 ти би ли бухал така някоя Х5-ца или туарег в скалите
                      Последно редактирано от mmtrance; 09-03-13, 19:05. Причина: допълване
                      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Той и човека пуснал темата, не прочетох да иска да прави подобни извращения с автомобила, който иска да закупи. Затова всеки купува каквото му е необходимо и на сърце и преценява как да го експлоатира.
                        Subaru Legacy 2.5
                        Suzuki GS500 E

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                          http://vbox7.com/play:2273b202 ти би ли бухал така някоя Х5-ца или туарег в скалите
                          С огромно удоволствие....ако има живи 25 годишни Туарези и Х5-ци
                          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

E поне ще има повече шанс да мине от жига и мохер с бордюр...

Коментар

Re: Х5, Туарег или ХС90

X5 е най-добре от изброените, но не си мислете, че е много здраво
                              Преди фейслифта 4х4-то им е постоянно, с фиксирано разпределение на въртящия момент 40:60, а скоростната кутия е на GM 5степенна и дава много дефекти. Ремонтът на скоростите е 2х лева. След фейслифта скоростната кутия е 6-степенната на ZF 6hp, а 4х4-то става с променливо отношение(х-драйв). V8 бензиновите мотори май са с кутията на ZF и преди фейслифта.
                              За мен основния минус на Х5 е, че много ги крадат.
                              "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                                ... Засилих се с ладата и прескочих, е вярно че изкъртих решетката дето ми пази картера, загубих част от генерацията, и покривих малко дъното, но минах. ...
                                Е на това ли му се казва "проходимост" да си оставиш половината кола по камъните и коловозите ???
                                Тук дори не виждам съществена разлика между скъп и евтин автомобил а въобще към отношението към автомобила.
                                Бъди сигурен, че чичката който е имал и дал парите за ML-а няма да го улаши и ремонта, ако акъла му е толкова и е решил да доказва "проходимост" като му събира частите с лопата след всяко излизане извън пътя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X