Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Чудовището" на Yordan Kolev

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Да, и е суперлеко.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Дайте повече инфо де, защо се разбягахте,или стига толкова догодина пак . Мисля ,че темата е интересна.
      B+

Коментар

прозорците обикновени ли са

Коментар

Не, истински автомобилни по поръчка от АРЗ Люлин. Там сега имало фирма за такова. Обаче с отопление не правят(((

Коментар

без климатик не можеше ли, да е пълен звяра като вида радиатор отпред и ми става лошо

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
              без климатик не можеше ли, да е пълен звяра като вида радиатор отпред и ми става лошо
              Абе хора... Той човека не отива да се самобичува, а излиза на разходка - за да му е приятно, едно от преодоляване на препятствия, второ от красивата природа и не на последно място в приятна атмосфера без жеги, прах и комари - аз му завиждам за климатика, но и аз работя по-въпроса да си присадя един

Коментар

)) Значи, умрем от любопитство каква точно е тактиката на използването на климатизатора в джип
                Като през минута отваряш - затваряш вратите.

Коментар

е да за тези цели не е лошо и ти си прав

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    )) Значи, умрем от любопитство каква точно е тактиката на използването на климатизатора в джип
                    Като през минута отваряш - затваряш вратите.
                    Тактиката е да ти духа хладно вместо Жега от напечената ламарина! А вратите пак си ги отваряй, ако искаш, защото има разходки където се навъртат доста километри без много сериозни препиятствия
                    На Ком-Емине миналата година само лошото време ни спаси да не изпукаме от жега! А на края Мухите човекоядци никак не предразполагаха към отвряне не на вратите ами и на прозорците, за прахта въобще не говоря...
                    Да, знам че има "хардлаинери" които ще ми кажат че те и последната жица са склонни да изскубнат "...че като влезнем у Искаро на 1.5-2м дълбочина сичко дава фира..." Съгласен съм с тях, НО аз май не съм дорасъл да влизм под вода (за сега)

Коментар

климатика си е много хубаво нещо, с него забравяш за прахоляка и за насекомите, за хладното е ясно

а за водата, влизал съм във вода която залива предния капак доста пъти и на климатика нищо му няма
                      drive alive

Коментар

Не го разбирам това отношение към удобствата. А в края на краищата целта на цялото занятие е ... удоволствието! Точно за тази машина климатика си е норма - нищо не и се отваря. Подготовката за преминаване през вода и пр. и пр. са само технически подробности, които надали са проблем за човек построил автомобил!
                        Само не знам, защо човека не пише. Скромност ли е това, публиката ли подгрява.

П. П. А във сибир климатици не им трябват. Тук да му мислим
                        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

До сега бях с Йори, донастройката на газовата уредба продължава. Покарах машината, сериозен автомобил е, но може и още по-добре. Утре ще си поиграем още.
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

тука вече не мога да го разбера.дава се мило и драго за този чудесен проект.човека си е отделил две години.и сега газ.за какво?ще върви повече или ще стане по-проходим или ще навърта по 30 000км на градско?тоз мотор от бмв със сигурност му трябва и по-скъпа газова уредба.не го разбирам.иначе колата е връх,та връх.
                            В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

тоя мотор гори непосилно бензин колкото пише на всмукатела толкова без точката между тях обаче

Коментар

Бе, в тоя случай работата е по-усукана. Той изобщо няма бензинови резервоари. Това в частност му сваля ограниченията по крена и диферента. Заради плоския резервоар сега волю-неволю правя разходен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X