Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Чудовището" на Yordan Kolev

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: "Чудовището" на Yordan Kolev

Скоро предното ще бъде възтановено трайно и с подобрения. Измислих една схема за подобрение на управлението и днес след консултации с технически грамотни лица се установи, че практически е изпълнима и тия дни ще преминем към действие.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

все повече заприличва на монстър трък... да не му сложиш хидравлично управление?
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Чийнето ми падна Това е... нямам думи Супер И ако идеш при голфаджийте най-много да почервенеят от завист заради врмето ти на 400м(с тоз твоя двигател)
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Чекай да я направи магистрална бегачка и тогава...
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

То и сега става(да се разбира мошна и .тн, а не паркетна). С тези купи човек щесе види в истинско изпитание задасе качи Или като се качи от тях със помощта на стълба, ник'во слизане доде не се прибере
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Отлична работа, много добре изглежда. Имам няколко въпроса.

Първо конструктивния - как е осигурена безопасността на водача, спътниците му и околните МПС-та?

Финансовият - колко струва като части и материали? Смятал ли си го?

Любопитството - на една от снимките на 4-та страница има един синьо-зелен джип (пише "Багирата на Стефан"). Каква марка и модел е?

Любопитство 2 - къде се намира полигона, където е калян и може ли да отиде който иска без да го бият, че рови земята?
              Последно редактирано от Иван Горчев; 15-03-07, 08:27.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение

Любопитството - на една от снимките на 4-та страница има един синьо-зелен джип (пише "Багирата на Стефан"). Каква марка и модел е?
                Може да се каже, че е марка "Багирата на Стефан"

не произвеждана серийно, а само единични бройки... Купето е произведено в Мичурин/Царево/, двигателя е 1.9Д пежо, шаси от УАЗ и т.н.
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

По Бургаски "ВЪЙЙЙ" ти уби рибата бе човек! Аз чак сега ти прегледах темата Първо браво наистина си хвърлил много труд и мисъл по тази машина а и не малко пари. Като гледам как ги изпипваш нещата. С две думи ти си напулно луд с такова нещо нормален няма да се хване че и заразно, сега и Влади си заразил . Стига съм писал глупости ми ти кажи какво стана днес, инфо има ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                    Стига съм писал глупости ми ти кажи какво стана днес, инфо има ли?
                    Кофти работа, не остана време да минем и да проверим.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                      Кофти работа, не остана време да минем и да проверим.
                      Нищо и утре е ден, без това и мойте неща се забявят

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                        Отлична работа, много добре изглежда. Имам няколко въпроса.

Първо конструктивния - как е осигурена безопасността на водача, спътниците му и околните МПС-та?

Финансовият - колко струва като части и материали? Смятал ли си го?

Любопитство 2 - къде се намира полигона, където е калян и може ли да отиде който иска без да го бият, че рови земята?
                        Безопасността е осигурене от изтънчения външен вид и най вече от муцуната наподобаваща Кроманьонец на лов за мамути (видат ли ме бягат).

Финансовият въпрос не е ясен и не ме вълнува. Кеф цена нема.

Снимките са от път, не е полигон и вече е оправен.

Коментар

• До: "Чудовището" на Yordan Kolev

Дойде ред на ръчната спирачка. Преди два месеца я отстраних трайно от раздатката и започнах подготовка за монтажа и на колелата.
                          Днес взех управлението което ми се видя доста неподходящо за джипката, но ми писнаха неуспешните опити сам да го правя. Ето така изглеждаше когато го взех от магазина.

След като се прибрах се наложи да го почеша с флекса тъй като доста ме дразнеше и ето до каква конфигурация стигнах. Струва ми се като начало, че е доста успешна. В този вариант ще се вижда само дръжката, а другото ще е под капака на тунела.

Взех и троен кран с който ще мога да избирам дали да спират и двете гуми или само някоя от тях. Предполагам се сещате защо. Крайния резултат ще видиме след няколко дни.

Коментар

бива крана да е бърз.нямали такъв електрически.по лесно ще завива

Коментар

Йори нали не забравяш че такава ръчна спирачка ще е пригодна само за спортни цели! За продължително задържане нищо което има бутало и семеринг не става... Иначе идеята ти е супер.
                              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                                Йори нали не забравяш че такава ръчна спирачка ще е пригодна само за спортни цели! За продължително задържане нищо което има бутало и семеринг не става... Иначе идеята ти е супер.
                                За продължителното задържане ще ползвам бавните, а тази за минута две когато е напечено се надявам да става. Това си е чиста резерва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X