Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Чудовището" на Yordan Kolev

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз понеже съм по стеснителен - ще питам: Как е изработено това купе(и от какво), какъв двигател има, какви мостове има, гумите колко инча са, какво окачване е сложено? Абе с една дума - Всичко !
    RB Patrol Team

Коментар

браво, това вече е нещо което изглежда завършено

какво остава да се прави ?
      drive alive

Коментар

Разширители за калниците, че виж как мята
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Е сега вече с чиста съвест мога да постна няколко снимки

Коментар

Значи звука в клипчетата бил на BMW А аз се чудех...

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод
              Значи звука в клипчетата бил на BMW А аз се чудех...
              Къде има филмче? Интересно ми е да видя тази машина в действие!
              RB Patrol Team

Коментар

много съм впечетлен. Само едно мога да кажа......евала. ШАПКА ТИ СВАЛЯМ.
                CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
                  Не знам да не ме бият ама ето тук:
                  https://htftp.offroad-bulgaria.com/y...inski%20dzver/

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод
                    Първоначално публикуван от Асен Василев
                    Не знам да не ме бият ама ето тук:
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/y...inski%20dzver/
                    Рекламата на Самурай!
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Човека наистина е направил нещо стахотно. Свалям му шапка за двегодишният труд. Питах го жена му ли го издържа толкова време, ама не си признава. Иначе разходката я направихме на тест полигона зад сервиза. Смятам че е по проходима дори от Вранглера . Всъшност причината да си купя редукторните мостове е уникалната проходимост на машината, видяна от мен. Минахме през едни калища и колата съвсем приемливо за мен закъса. Проблема всъшност беше, че не бяхме включили предният мост. Да де но тя стигна място което нормална 4х4 би закъсала. Многооо лесно искочи след включването му. После лично го пробах на един 40 градосов накло и пак показа блестящи показатели, изкатери се с лекота. Чак като се качих разбрах за поредната грешка, която самата машина конпенсира, а именно бях на бърза предавка . Какво ли щеше да стане ако от самото начало бяхме на 4х4 и с намаляваща предавка . Евала Йордане.
                      LZ1VMH

Коментар

Много ясно че е по-проходима goldy, по-лек е от теб, а е с далеч по-голям клиренс. Само му трябват други гуми е няма да се удържа. Не че тези са лоши, но нещо по-злобно би свършило прекрасна работа.

Коментар

УАУ! Браво!
                          Имам един въпрос - каква камбана и СК е ползвана за тази машина.

Коментар

Браво Йори !!!

Не знам колко време и средства ти е отнело .... но си заслужава !

Имам и едно питане - относно купето ... как, защо .. мотиви ??
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от DemonS
                              УАУ! Браво!
                              Имам един въпрос - каква камбана и СК е ползвана за тази машина.
                              Раздатката е от Газ-69, така че скоростите са си оригиналните немски - Гетраг, така че там няма нужда от преправяне.

Коментар

браво, купето доколкото виждам е от алуминиеви профили цялото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X