Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Чудовището" на Yordan Kolev

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от kinex
    А кои различава клуч 10 и 11 от два метра.
    Малееее,Йори,забравихме Пламен Пацо,извинявай, без теб щеше да е по-трудно...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Да бе да направо щеше да е невъзможно

Коментар

А лебедката,наистина стана чудесно,а и седи красиво...Имахме възможност да я тестваме(по случайност се бях обърнал един път,после затънах ),та я проверихме-Става.
        А спирачките вече са нещо наистина уникално,тъй де с по два апарата на диск...Важното е,че сега ''ВАЙСПРОФИЛ''-а спира перфектно и равномерно,не се носи на ляво-надясно(аз съм имал честа да треперя возейки се,щото Йори може и да нямаше читави спирачки и акъл,но хладнокръвно набираше до 100км/ч за секунди из уличките на Лозенец).Е сега мога да се возя спокойно-СПИРА Естественно,доколкото го познавм,няма да спре до тук и сега най-вероятно е на дневен ред проект за задни дискови спирачки,туй де, нали му оправям газовата,та като почне да вдига 200км/ч да не се утрепе...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
          А кои различава клуч 10 и 11 от два метра.
          Как ме е яд че нямам и твоя снимка в действие, ти също се включи активно.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

А какви накладки му сложихте ?
            Гледам на снимката със Соти една кутия на Симер, ако са такива значи може да имаш и доста по хубави спирачки ако сложиш други
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Тези не са най добрите, но са много евтини и ги взех за експеримента. От началото не бях сигурен дали ще стане. Но заради двойната площ спират перфектно. Педала не се бара

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                Тези не са най добрите, но са много евтини и ги взех за експеримента. От началото не бях сигурен дали ще стане. Но заради двойната площ спират перфектно. Педала не се бара
                Ако решиш да слагаш други обади се ще ти намерим доста по-добри
                А всъщност от какво са апаратите ?
                LZ1HKW

Коментар

Апаратите са от Голф, а какви накладки ще предложиш?

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                    Апаратите са от Голф, а какви накладки ще предложиш?
                    Ами мога да ти предложа от всички немски фирми:
                    Meyle, Textar, Ferodo, Jurid ...
                    Цените ще са преференялни като за теб
                    LZ1HKW

Коментар

• Ще се възползвам

Коментар

• Йори,а като е само на газ ,зимата/сега като застудя/ няма ли проблем с паленето и загряването на двигателя?
                        B+

Коментар

• Моята кочина също е само на газ и няма проблеми и зимата. Само съм сложил по-концентриран антифриз. Като я запаля студена сутрин слагам копчето за газ на междинно положение докато тръгне да гасне и след това пак го включвам. Ако е много студено процедурата се повтаря два пъти и изпарителят е вече загрят
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Сутринта запали след около секунда въртене. След около минута изпарителят е вече топъл. Ако подкарам след 500м има парно. Загрява много по бързо от всичко което съм карал до сега. Наблюдавах изпарителя на празен ход през минутата докато загрее и нямаше следи от замръзване.
                            Имам и резервен вариант. Печка Webasto на бензин. Мисля тия дни да я пусна и да видя какъв е ефекта.

Коментар

• Трябва да обменим опит за печка Webasto на бензин.И аз имам такава За газта питам,защото от няколко дни не иска да прехвърля от бензин на газ и обратно и запалването на газ тази сутрин беше меко казано мъчително
                              B+

Коментар

• И моите адмирации за Йордан!Видях резултата от любовта към техниката,упорития труд и полета на въображението.Меко казано е че съм впечатлен
                                А по въпроса за печката Вебасто,скоро ми се отдаде възможноста да сваля една от един микробус,пречертах електрическата схема но не съм въобще на ясно как се борави с пулта на управление.Ще се радвам ако споделите как да я подкарам
                                Гори ама въри к'о мързи ви да наливате ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X