Първоначално публикуван от kinex
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Чудовището" на Yordan Kolev
Свий
X
-
А лебедката,наистина стана чудесно,а и седи красиво...Имахме възможност да я тестваме(по случайност се бях обърнал един път,после затънах
),та я проверихме-Става.
А спирачките вече са нещо наистина уникално,тъй де с по два апарата на диск...Важното е,че сега ''ВАЙСПРОФИЛ''-а спира перфектно и равномерно,не се носи на ляво-надясно(аз съм имал честа да треперя возейки се,щото Йори може и да нямаше читави спирачки и акъл,но хладнокръвно набираше до 100км/ч за секунди из уличките на Лозенец).Е сега мога да се возя спокойно-СПИРА
Естественно,доколкото го познавм,няма да спре до тук и сега най-вероятно е на дневен ред проект за задни дискови спирачки,туй де, нали му оправям газовата,та като почне да вдига 200км/ч да не се утрепе...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
А какви накладки му сложихте ?
Гледам на снимката със Соти една кутия на Симер, ако са такива значи може да имаш и доста по хубави спирачки ако сложиш други
Коментар
-
Ако решиш да слагаш други обади се ще ти намерим доста по-добриПървоначално публикуван от Yordan KolevТези не са най добрите, но са много евтини и ги взех за експеримента. От началото не бях сигурен дали ще стане. Но заради двойната площ спират перфектно. Педала не се бара
А всъщност от какво са апаратите ?
Коментар
-
Ами мога да ти предложа от всички немски фирми:Първоначално публикуван от Yordan KolevАпаратите са от Голф, а какви накладки ще предложиш?
Meyle, Textar, Ferodo, Jurid ...
Цените ще са преференялни като за теб
Коментар
-
Моята кочина също е само на газ и няма проблеми и зимата. Само съм сложил по-концентриран антифриз. Като я запаля студена сутрин слагам копчето за газ на междинно положение докато тръгне да гасне и след това пак го включвам. Ако е много студено процедурата се повтаря два пъти и изпарителят е вече загрят
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Сутринта запали след около секунда въртене. След около минута изпарителят е вече топъл. Ако подкарам след 500м има парно. Загрява много по бързо от всичко което съм карал до сега. Наблюдавах изпарителя на празен ход през минутата докато загрее и нямаше следи от замръзване.
Имам и резервен вариант. Печка Webasto на бензин. Мисля тия дни да я пусна и да видя какъв е ефекта.
Коментар
-
И моите адмирации за Йордан!Видях резултата от любовта към техниката,упорития труд и полета на въображението.Меко казано е че съм впечатлен
А по въпроса за печката Вебасто,скоро ми се отдаде възможноста да сваля една от един микробус,пречертах електрическата схема но не съм въобще на ясно как се борави с пулта на управление.Ще се радвам ако споделите как да я подкарам
Гори ама въри к'о мързи ви да наливате ли?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар