Браво Йори,поздравления.Машината наистина е внушителна.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Чудовището" на Yordan Kolev
Свий
X
-
Миналата седмица си купих и една дизелова печка на Вебасто от която взех модула за дистанционно палене. Стана перфектно на мойта печка. Запалих я и за около 15 минути в купето стана Африка
Сложих малкия бензинов резервоар малко по високо от печката и няма проблем с храненето. Като краен резултат съм много доволен. Остана да свържа реле за палене на вентилатора на парното с включването на печката.
Паленето сутрин на студено продължава да е безпроблемно, но установих, че ако изключа електрическата циркулационна помпа преди изпарителя той замръзва след около 1-2 минути. Тя върти студен антифриз, но явно това е достатъчно за да не замръзне.
Коментар
-
От 2 дни правя дисекция на дизеловата печка и вече нямам тайни по управлението и правилното свързване. В общи линий е елементарно.
Колкото до трудното палене на газ при теб трябва да ти кажа, че имаш недостик на газ. В никакъв случай двигател на газ не задавя. Правих опити от по 10-15 минути да го пълня и резултатът е винаги един и същ, пали веднага. Всички проблеми са ти от малко газ.
Коментар
-
Аз обаче не разбрах, като как става регистрацията на нещо такова в КАТ? И за колко време и пари, евентуално...
Доскоро си мислех, че е невъзможно да се регистрират самоделни машини, но явно съм грешал... Кажи, моля те, че някога и други можем да се хванем на такова хоро
DAIHATSU FEROZA 1.6i 16V
Коментар
-
Всичко става в тоя живот,но въпроса е на ква ценаПървоначално публикуван от vaderАз обаче не разбрах, като как става регистрацията на нещо такова в КАТ? И за колко време и пари, евентуално...
Доскоро си мислех, че е невъзможно да се регистрират самоделни машини, но явно съм грешал... Кажи, моля те, че някога и други можем да се хванем на такова хоро 
Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Е аз и за цената именно питам деПървоначално публикуван от TsvetanВсичко става в тоя живот,но въпроса е на ква ценаПървоначално публикуван от vaderАз обаче не разбрах, като как става регистрацията на нещо такова в КАТ? И за колко време и пари, евентуално...

Не, че имам нещо за регистриране, ама е хубаво да се знае това... Така още хора могат да се стимулират да правят такива прекрасни нещица
DAIHATSU FEROZA 1.6i 16V
Коментар
-
цената не е фиксирана...
но, уви, ще става все по-трудно регистрирането на самоделки... но пък може да се направи една спортна федерация по офроуд и тя да ги лицензира за тренировки и състезания...
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
В крайна сметка, доколкото съм чел по разни специализирани вестници на автомобилна тематика (несъществуващият вече "Автомобилен Магазин БЕДА" и "Авто Труд"), условията и изискванията, според които се прави регистрацията на превозните средства, са 1:1 като тези в ЕС. Ако това е така, се чудя, дали тук е също толкова лесно да се регистрира самоделно превозно средство, колкото е в Англия или Германия, например? Преди 2-3 години бях говорил с човек, който имаше доста проблеми с регистрацията тук и ми беше казал, че ще ходи да си регистрира джипчето в Германия, защото бил проучил как стоят нещата там и щял да мине тестовете без почерпки.
Но все пак съм предпазлив оптимист и се надявам въпросът с регистрирането тук да е в рамките на нормалното. Като гледам какви дребносерийни спортни автомобили с кофти качество се регистрират в Англия, например, би било жалко, ако тук висококачествени коли, покриващи нормите, не могат да бъдат допуснати по една или дръга причина...
Иначе, евала за отлично свършената работа по симпатичното зверче
Имам някои допълнителни въпроси, но ще ги задам довечера, защото излизам по спешност.
Формотворец на коли
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар