Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща Lada Niva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Среща Lada Niva

Абе нали знаете че Нивите са най не сериозни, пак всичко ще провалите,единственно някаква случайност би ви събрала някъдеТе сериозните НИВАДЖИЙ се видяха , ПЕТЬО АСЕНОВГРАД, ЯНКО Ямбол, ЗДРАВКО Ямбол.Три НИВИ цяла България това ли сте СУЗУКИ СТ ЗАГОРА 60 броя СУЗУКИ КОПРИВЩИЦА 60 70 броя и тн.Моля даме извините ако съм засегнал някой с нещо по смело за напред, а парите.... те никога не стигат
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от krasio46 Преглед на мнение
      Абе нали знаете че Нивите са най не сериозни, пак всичко ще провалите,единственно някаква случайност би ви събрала някъдеТе сериозните НИВАДЖИЙ се видяха , ПЕТЬО АСЕНОВГРАД, ЯНКО Ямбол, ЗДРАВКО Ямбол.Три НИВИ цяла България това ли сте СУЗУКИ СТ ЗАГОРА 60 броя СУЗУКИ КОПРИВЩИЦА 60 70 броя и тн.Моля даме извините ако съм засегнал някой с нещо по смело за напред, а парите.... те никога не стигат
      Много позитивен, окуражителен и ползотворен за темата коментар. Всички благодарят от сърце.

Коментар

Колеги и аз имам огромното желание да се включа и да се съберем, но за момента не мога да кажа със сигурност кога ще ме пуснат в отпуска.

Коментар

А приблизително кога ще те пусна в отпуска, защото и без това насрочена дата няма а идеята е да се съберем повече машини.
          Land Rover Discovery II 3,9 V8
          Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от SKORPION_LS Преглед на мнение
            Колеги и аз имам огромното желание да се включа и да се съберем, но за момента не мога да кажа със сигурност кога ще ме пуснат в отпуска.
            Колега,както се досещаш поминалия път бяхме само двете Ниви на х.Чумерна и си прекарахме добре-силно се надявам и сега да дойдеш.Няма ли да можеш да "откраднеш" ден-два почивка през месец Юни,та да се видим отново.Дай Боже този път да не сме само двамата и да дойдат поне още 3-4 Ниви.
            Последно редактирано от Янко Желязков; 16-05-10, 10:54.

Коментар

И сега какво стана....всеки не е сигурен...ясно...!Но нека все пак някой да обяви дата, за да се знае все пак ориентировъчно кога ще е, а и хората да започнат да действат, за да си освободят този ден.Аз не се наемам да казвам дата, защото не искам да да дам ден, в който не съм сигурен, че ще съм свободен.Но все пак към най-големите мераклий-като гледам пак ще са малко ниви на срещата, така че не се учудвайте

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
                И сега какво стана....всеки не е сигурен...ясно...!Но нека все пак някой да обяви дата, за да се знае все пак ориентировъчно кога ще е, а и хората да започнат да действат, за да си освободят този ден.Аз не се наемам да казвам дата, защото не искам да да дам ден, в който не съм сигурен, че ще съм свободен.Но все пак към най-големите мераклий-като гледам пак ще са малко ниви на срещата, така че не се учудвайте
                Така-значи аз на 5 и 6 юни ще съм на Мицубиши събора,така че най-добре е да поставим дата примерно 19 и 20 юни за да има достатъчо време за нагласа на всички.Това е моето предложение-давайте и вие вашите.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                  Така-значи аз на 5 и 6 юни ще съм на Мицубиши събора,така че най-добре е да поставим дата примерно 19 и 20 юни за да има достатъчо време за нагласа на всички.Това е моето предложение-давайте и вие вашите.
                  Мен ме устроива поне за сега, все пак има малко повече от мтсец до тогава, да се надяваме да не ми излезе нещо неотложно. Аз съм за с двете ръце.
                  Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
                    Мен ме устроива поне за сега, все пак има малко повече от мтсец до тогава, да се надяваме да не ми излезе нещо неотложно. Аз съм за с двете ръце.
                    Добре-нека и другите колеги пишат за предложената дата и ако тя е удобна за повечето да я оставим-/така,че казвайте за 19 и 20 юни на кой вероятно ще му е удобно и на кой не/.Знам,че е доста рано,но все пак ако се съберем поне 4-5 Ниви ще звънна на хижаря за да уговоря с време нещата.

Коментар

Аз смятам, че ще съм свободен, но както каза, никой не може да каже със сигурност.Пиши ме (ако пишеш някъде де )....Нека и другите колеги да кажат пък по-нататъка каквото "сабя покаже"

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
                        Аз смятам, че ще съм свободен, но както каза, никой не може да каже със сигурност.Пиши ме (ако пишеш някъде де )....Нека и другите колеги да кажат пък по-нататъка каквото "сабя покаже"
                        Ето го списъка за сега:
                        1.Петър Митрев-Асеновград 2.mkenzie-гр.Аксаково 3.Янко Желязков-/niva men/-гр.Ямбол 4.Филип-гр.София П.П.Ако може някой модератор да подреди имената едно под друго,че на мен нещо не ми се отдава.
                        Последно редактирано от Янко Желязков; 19-05-10, 14:20.

Коментар

• От: До: Среща Lada Niva

Така-19 и 20 юни наближават.Ще правим ли среща,макар и символична или не?Предложението,както знаете е за х.Чумерна.Сборния пункт трябва заедно да решим.Има два варианта-или гр.Елена,или гр.Твърдица.Оттам сме право към хижата.Вие сте на ход колеги.

Коментар

• От: Среща Lada Niva

На мен ми е по-удобно гр.Елена, но чесно казано мога и в Твърдица да се появя. Мислите ли за някакъв маршрут извъм асвалта, които вече го няма.
                            Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
                              На мен ми е по-удобно гр.Елена, но чесно казано мога и в Твърдица да се появя. Мислите ли за някакъв маршрут извъм асвалта, които вече го няма.
                              Добре-където предложите,там ще се срещнем-дали в Елена или Твърдица за мен няма проблеми.Имам на предвид леко теренче за разходка.Само пишете колеги,защото датата наближава и трябва да се знае кой и от къде ще идва.

Коментар

Аз нито до Твърдица, нито до Елена съм ходил... Ама като гледам картата мисля, че до Твърдица ще ми е по-лесно да се ориентирам...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X