Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща Lada Niva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Среща Lada Niva

случва се. Не винаги са само Ниви.

Коментар

Колеги, някой може ли да ми даде телефон или ГСМ на хижа Чумерна. Преди бях решил да отида там и малко да разпусна от работата но плановете ми се провалиха в последният момент с едни неприятни новини и реших да го поотложа патуването за друг път. Сега пак съм решил да тръгна този петък следобяд но искам да взема и някакав телефон за връзка предварително да се запозная с обстановката там.

Коментар

0896693176-Жоро.Понякога свързването е малко трудно,но след няколко опита се получава.

Коментар

Благодаря колега.

Коментар

а дано са добри метереологичните условия

Коментар

Живот и здраве утре (08.01.2010г.) тръгвам с още един приятел и каквото и да е времето не ме притеснява много защото Нивичката е с хубави гуми и е в добро състояние. Трябва да се разпусне малко от работата. Друго си е няколко дни човек да се разтовари малко от ежедневието.

Коментар

Колега хубаво е че разсъждаваш така,но повярвай ми ако е лошо времето и е дебел снегът специално там понякога и УАЗ-а не върши работа.За щастие прогнозите НЕ са за такова време.Между другото има вероятност Събота и аз да се качвам до горе-може и да се засечем,но още не съм решил накъде да я захващам.

Коментар

Първоначално публикуван от SKORPION_LS Преглед на мнение
                  Живот и здраве утре (08.01.2010г.) тръгвам с още един приятел и каквото и да е времето не ме притеснява много защото Нивичката е с хубави гуми и е в добро състояние. Трябва да се разпусне малко от работата. Друго си е няколко дни човек да се разтовари малко от ежедневието.
                  как е времето на "Чумерна" жалко че не можах да дойда и аз но пуста му финансова криза

Коментар

niva men радвам се че успяхме да се запознаем най после и да пообиколим малко с Нивичките. Благодаря ти за разходката и за това че успя да ми покажеш част от черните пътища, следващият път като разполагаме с повече време ще има да обикаляме повечко. Когато имам път пак натам ще ти звънна по един телефон пак да се видим и да пообиколим местностите, все пак трябва да се опознае родината нали така?

Коментар

Разбира се,че е така колега-живот и здраве ще повторим сбирката и ще направим по обстоен обход на местността.Радвам се,че се запознахме-до нови срещи и дано и други Нивоводи решат да посетят това великолепно място.

Коментар

Успях да цъкна само две снимки и батерията каза "чао"...
                        Прикачени файлове

Коментар

Огън си колега, снимките са супер! Мина ми и на мен през ума да направя някоя друга снимка но после като се отплеснахме с теб на темата Ниви ми изскочиха всичките идеи за снимки и разходки от главата. Наистина си прекарах добре и останах много доволен освен от това, че времето с което разполагахме беше малко, но следващият път ще се навакса на 100 % !

Коментар

• До: Представяне на нашите джипове - Лада Нива

Абре,имали хорица навити да спретнем една срещитчка ,я си кажете сега Аз Съм за ДА.
                            П.П Даже съм намерил и маршрут, ама не знам дали на някои хора ще им хареса . То да се намерят навити хора пък тва е лесно.
                            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

• До: Представяне на нашите джипове - Лада Нива

И преди е опитвано да се съберем ама нищо не е ставало, в смисъл наистина среща на нивоводите от цялата страна.В крайна сметка се получава, така че се събират нивите от района където ще е срещата и това е.Иначе аз съм навит

Коментар

Чета тук по темите във ВАЗ-раздела някои нови колеги имат мерак за среща.Та,затова реших да поразпаля подходящата тема и да видим тази година дали ще има по-сериозни кандидати за подобно мироприятие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X