Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща Lada Niva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Среща Lada Niva

Бе това го остави, дано не хване някакъв сняг, че тогава става интересно.Ласите как са на неотъпкан?С тези съм горе долу добре само да не е дълбок...

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
      Бе това го остави, дано не хване някакъв сняг, че тогава става интересно.Ласите как са на неотъпкан?С тези съм горе долу добре само да не е дълбок...
      Ласите точно в неотъпкан сняг вървят много добре-на равен път до 50см.пресен сняг никакви ядове.Обаче нагоре към х.Чумерна и при 35см. е трудно,особено в последния стръмен етап на изкачване.Но не ми се вярва да падне чак такъв сняг още в началото на Ноември.Иначе за гумите,ако искаш ще ги разменим за проба,макар че са качвани на стандартна Нива и то с пластмасови подкалници и нямаше проблеми:.........!Та който има да пише нещо по темата нека го направи по-скоро за да дам все пак някаква ориентировъчна заявка на Жоро-/хижаря/.П.П.Петьо ето ги Ласите на нелифтована Нива 1600.
      Прикачени файлове

Коментар

Асеновградчани можем да се порадваме на снежни гледки та сигурно и на хижата ще има.Няма значение, ако е малко още по-добре.Най-обичам под снежната покривка да попадна на кал.Допълнителна информация т.е. кога ще пътуваме и къде ще е срещата ще пуснем по-късно..Иначе номерът ми е 0886524207 ако по някаква случайност някой вземе да се навие да дойде, а не може да се свърже с Янко.

Коментар

От Ямбол и Сливен за сега сме с две машини -по една от всеки град.Днес почти оправихме предния диф на Сливенската,утре ще го довършим и ще бъде официално готова за Чумерна.

Коментар

аз ще се включа декември.с нов руски всъдеход от уляновск.

Коментар

С редукторни мостове...?

Коментар

да с редукторни е.

Коментар

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
                  да с редукторни е.
                  А,ей това вече е мъжка приказка.Редукторния УАЗ си е много сериозна машина.Перфектен избор колега.

Коментар

Хайде, колеги! Само 3 машини ли ще сме на срещата? Лятото веднъж беше отложена поради липса на желаещи като остана уговорката по-нататък да се съберем... Не са никак малко Нивите във форума и освен това никога досега не е имало обща сбирка на нивоводите.

Коментар

Сега навивам и Здравко да дойде със зеления звяр,само че той пък минавал само 100км. на метан и нямало къде да зареди за да се прибере до Ямбол.Разправям му да се прибере на бензин,но му идвало скъпо.Какво ще го правя този човек незнам....дано да се навие,та да сме 4 Ниви.Ето го и неговия 1600-кубиков звяр,готов за срещата:
                      Прикачени файлове

Коментар

Закачи го на въже на връщане.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Закачи го на въже на връщане.
                          Ей сега ще му предложа идеята.Дано да се навие.

Коментар

Аз може и да съм някъде около вашия (нашия) край другата седмица, ама като ви гледам на какво си подлагате нивите се чудя дали да идвам
                            Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                              Аз може и да съм някъде около вашия (нашия) край другата седмица, ама като ви гледам на какво си подлагате нивите се чудя дали да идвам
                              Колега най-отговорно ти заявявам,че хард-разходка и други подобни мироприятия на срещата няма да има.Главната идея е да се съберем-/доколкото е възможно/,поговорим и да хапнем и пийнем вечерта на хижата.Така,че ако имаш желание заповядай.Сборното място ще е на 6.11.2010г. в 11ч. на центъра на гр.Твърдица.Оттам поемаме нагоре към хижата по изцяло асфалтов път.Следобед ще направим символична разходка.Вечерта ще се съберем в столовата на хижата на музичка и теми,свързани с Нивите.

Коментар

Да, определено няма да има хард изпълнения тоя път, тъй като нито аз, нито колегата Петър Митрев или ribar4eto сме оборудвали Нивите с кални гуми и на практика само джипката на Янко е подготвена за по-хард разходки. А и освен това не е целта да отидем там, за да изпотрошим машините от блъскане, а просто да се съберем и да се запознаем на живо. Например колегите от Сузуки раздела вижте какви големи сбирки правят всяка година....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X