Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща Lada Niva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Среща Lada Niva

Е до средата на Юни сигурно няма да съм свободен.А както вече предложиха искат малко време да се посъберат ама надали ще е един месец.Аз го казах това точно за да излезна от темата и за да не ме слагате в никакви списъци (когато ги правите).Ако съм свободен ще си кажа, а иначе ще следя темата, за да видя коя ще е датата.Не е лошо вече да предложиш иначе кога да е събирането, защото като гледам май друг няма да го направи.

Коментар

Няма да бързам с предлагане на дати-нека да се включат повече колеги и ще се решава взаимно.Напълно съм наясно,че най-вероятно повечето колеги-/в това число и аз/ "финансово буксуваме",така че нека всеки има думата и да мислим как ще решаваме нещата.Не е задължително по време на срещата да правим някакви сериозни разходки и да трошим излишно машините.За мен би била достатъчна една скромна сбирка с цел запознаване и весело прекарване.Може евентуално и една "софт" разходка.Няма смисъл от дълги маси и скъпи нощувки по хотели.За информация нощувката на х.Чумерна е 10лв. на човек-в тази цена е включено и ползването на столовата с наличната кухненска посуда-/скари,готв.печки,чинии и др./,както и музика и ТВ.От това по-евтино-здраве му кажи.
      Последно редактирано от Янко Желязков; 12-05-10, 17:18.

Коментар

Аз съм за "софт" разходка, особено ако има някакъв интернет (та да мога и да си бачкам почивайки).

А куче мога ли да си заведа там?

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
          Аз съм за "софт" разходка, особено ако има някакъв интернет (та да мога и да си бачкам почивайки).

Интернет - като ги гледам къде са се запътили, тегава работа, но на GPRS вече навсякъде може да се разчита.

Коментар

Има Интернет-даже на няколко пъти съм влизал от там във Форума.За куче-никакви проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
              Има Интернет-даже на няколко пъти съм влизал от там във Форума.За куче-никакви проблеми.
              Щом може с кучето - бройте ме

Коментар

Щом може с кучето - бройте ме
                Хижарят е много гостоприемен човек,а и самият той си има куче.

Коментар

Хижарят е много гостоприемен човек,а и самият той си има куче.
                  Нямам търпение вече

Кучето ми е женско, много добро, но голямо. Не вярвам да станат каквито и да е проблеми, но винаги си имам "едно на ум".

Коментар

Пишете ме и мен, като ще събираме кучетата да ги сабираме. Сега майтапа на страна и аз идвам остава и датата да устроива всички участващи и ще стане чудна работа. Пък знае ли човек може да излезе полезна сбирка да обменим опит, ракия, мезета. Да споделим някоя локва
                    Land Rover Discovery II 3,9 V8
                    Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Чакай, че аз нещо излезох от час - дата има ли уговорена вече? Аз разбрах, че ще се събираме принципно, но още не е уточнено?

Коментар

Поне аз за дата не съм чул. Прости имах предвид така да я измислим,че да е удобна за всички които мислят да доидат.
                        Land Rover Discovery II 3,9 V8
                        Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
                          Поне аз за дата не съм чул. Прости имах предвид така да я измислим,че да е удобна за всички които мислят да доидат.
                          Нещо се обърках значи

Коментар

Чакай, че аз нещо излезох от час - дата има ли уговорена вече? Аз разбрах, че ще се събираме принципно, но още не е уточнено?
                            Предлагайте дата колеги.

Коментар

Предлагайте дата колеги.
                              Аз съм без претенции - само понеделник съм зает. От 13 юни натам пък съм в трайна ваканция от близо три месеца.

Коментар

Аз съм без претенции - само понеделник съм зает. От 13 юни натам пък съм в трайна ваканция от близо три месеца.
                                Ми то и аз нямам особени претенций-нека колегите,които имат такива да дават предложения.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X