Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща Lada Niva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Среща Lada Niva

Готово И едно малко клипче. http://vbox7.com/play:429b6d04
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Наско; 07-05-10, 20:04. Причина: Допълване

Коментар

Ходове-модове...
      Прикачени файлове

Коментар

Зяпачите да се подготвят, че след малко пускам моите

Коментар

Изминах 430 км., мога да ви кажа само, че си заслужаваше.Както компанията така и разходката беше прекрасна.Благодаря на колегите,че се съобразиха с моите желания и вече съм ги уговорил да гостуват при мен ама трябва да измислим само дата...може би на таз годишния събор на форума ама това не е дискусия за тук.Времето беше...супер, а разходката си беше пълна-имаше си малко трофи, малко траял, малко рали...имаше гори (и то какви), поляни, гледки и много много места за заигравки.Аз се въздържах от правенето на изпълнения, че не ми се ще да направя някоя повреда на такова разтояние от...моите води

Eто тук вече сме излезли от официалните пътища

И не след дълго се започна шоуто

Абе май нищо и никаквата локва ги изненада

Ама и въжето си го биваше...еластично...

Дружината...

Наслаждавайте се

Ей работливо момче бе

Оф толкова много снимки...изморих се направо ама продължавам

Траялче и пози

Последно редактирано от Петър Митрев; 07-05-10, 21:09.

Коментар

Жалко ,че пропуснах мироприятието!
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

• Ами така е с яка дружина яка разходка , благодаря на НИВИТЕ за поканата.Радвам се че се запознах с колегите от Асеновград, много готини хора.

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
              И аз мога да ви придружа до някъде и от там на вилата, че един месец не съм ходил.
              Дочев пак се измъкна, казвай управданието

Трябва да се възползваме от поканата за Асеновград
              ТЛК-120 Николай Колев
              0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от krasio46
                Ами така е с яка дружина яка разходка , благодаря на НИВИТЕ за поканата.Радвам се че се запознах с колегите от Асеновград, много готини хора.
                И аз съм много доволен от деня,от пътя и най-вече от хората с които бях.Дано по-често правим такива красиви и разнообразни разходки.Поздрави на всички "ловци на труднопроходими пътища" от мен-Янко.

Коментар

Дразнете ме, дразнете.

Коментар

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
                    Е как няма да ги забележа стартираха с номер 1 добре се представиха.скъсах заден амортисьор ;две курмилни щанги изкривих ДЪЛГИТЕ накрайници ;страничния роубар на десния праг и предната маска.
                    Вие също се представихте добре ама от къде толкова поражения, втория път беше №16 Саморая и финишира само без булбар.
                    ТЛК-120 Николай Колев
                    0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                      Жалко ,че пропуснах мироприятието!
                      Антоне трябваше да дойдеш-изпусна честта да караш в коловози от един от най-яките руски камиони- УРАЛ или казано по-точно да се опитваш да ги надкрачваш.Между другото това ми е любим път в Сливенския Балкан и затова реших да поведа четата натам.Живот и здраве Зимата ще го атакуваме,ама ще ни трябват поне 6-7 часа и най-вероятно няма да излезем до края.Поне при мен на няколко пъти става така:35см.сняг,отдолу кал,дънери,коловози и камъни като табуретки.На всичкото отгоре беше и вечер.Ама сега вече не ме е страх-дружината е голяма и единна.

Коментар

Много хубава разходка .
                        [SIGPIC][/SIGPIC][B]Bore[/B]

Коментар

Янко, защо следобяд се отказахте да се впуснете в малко приключения?

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
                            Янко, защо следобяд се отказахте да се впуснете в малко приключения?
                            Защото на Здравко му звъннаха да се прибира и айде.........набързо към къщи,а аз определено имах желание да видим и другия набелязан път.Ники също беше навит,но имаше съмнения колко бензин има в резервоара тъй като се понабраха доста километри за деня.Другия път,обаче няма да му "простим"на пътя.
                            Последно редактирано от Янко Желязков; 08-05-10, 09:52.

Коментар

Няма начин Янко пътния ми лист беши разписан до 17часа
                              0898707872-Здравко

Коментар

Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнение
                                Няма начин Янко пътния ми лист беши разписан до 17часа
                                Има,има-зависи как ще ги научиш жените.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X