Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща Lada Niva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Среща Lada Niva

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
    И аз това се чудя-уж много бяхме надъхани,а вече втори ден никой нищо не пише по въпроса.Недялко-като гледам май ние двамата с теб само сме от силножелаещите за среща,дано да греша.
    И миналата среща беше същото три нивички се събрахме
    П.П На мен тази хижа мн. ми допадна и не ми пречи да "прескоча" за един уикенд

Коментар

Само се разбираме 4-5 дни преди това и се качваме горе.Когато имаш нагласа за това пиши пък,който има желание и възможност е ДОБРЕ ДОШЪЛ.

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
        И миналата среща беше същото три нивички се събрахме
        И една АСТРА

Абе нещо финансовата криза се отрази лошо на шефа ми, и сега това рефлешктира в/у мене . Ама ако се разберете за дата, и имам възможност, може да се довлека
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Колеги ние с колегата Нива Мен решихме да се качваме на 5 декември с нагласата да пренощуваме на хижа Чумерна и на 6 да се прибираме,който желае да се съберем да са качваме на горе към хижата да пиши тука за да се изчакаме в град Твърдица
          0898707872-Здравко

Коментар

Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнение
            Колеги ние с колегата Нива Мен решихме да се качваме на 5 декември с нагласата да пренощуваме на хижа Чумерна и на 6 да се прибираме,който желае да се съберем да са качваме на горе към хижата да пиши тука за да се изчакаме в град Твърдица
            Ако не ми мине котка път мисля да доида

Коментар

Колеги,ако някой желае за 5 и 6 декември да се качи на х.Чумерна предложението важи и ние Ямболската група живот и здраве ще сме там.Само пишете тук най-късно до 27 Ноември-този Петък за да запазя места.Сборен пункт-центъра на гр.Твърдица на 5.12.2009г. в 12.00часа.За сега сняг горе няма,но последния етап е доста стръмен и неравен и е много желателно,ако някой ще идва с лека кола тя да бъде по-височка за да няма неприятни ситуаций.

Коментар

Как ми се идваше с Вас момчета но много късно видях датата на срещата. Добре щеше да и се отрази една разходка и на моята Нивичка. Живот и здраве следващият пат ще съм на линия.

Коментар

Здравейте колеги-преди малко се прибрахме от Балкана и сега ще пусна част от снимките.Тъй като Нивоводите бяхме само двама в срещата участваха и други мои приятели от В.Търново и Елена с техните всъдеходи.За съжаление снегът липсваше,но това не ни попречи да си прекараме чудесно.Темите на масата естествено бяха най-често в раздела 4х4.
                  Прикачени файлове

Коментар

Аз идната събота ще се разходя до Тетевен. Някой знае ли лекичък маршрут със забележителности в района?

Коментар

• До: Среща Lada Niva

Посети близките селца Шипково и Рибарица.Забележителности в района са Гложенски Манастир, вр.Васильов и пещерата Съева дупка.И трита обекта представляват неописуема гледка-посети ги непременно.

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                        Аз идната събота ще се разходя до Тетевен. Някой знае ли лекичък маршрут със забележителности в района?
                        Задължително и вр.Вежен.

Коментар

Колеги ще има ли тази събота и неделя (12-ти и 13-ти декември) събиране на х.Чумерна?

Коментар

Ти горе ли ще си?Има някаква вероятност да се качваме и ние,но още не е сигурно-мислим накъде да я захващаме.Ако ще ходим на х.Чумерна то това ще е Събота.

Коментар

Живот и здраве ако не ми мине черна котка пътя сме се навили с един или двама приятели да се завъртим натам. Имаш ли някаква информация как е времето там и какво го дават събота и неделя, дали вали дъжд или сняг? Благодаря predwaritelno.

Коментар

Тази събота и Неделя го дават да вали сняг, така че ще е интересно. Около София правите ли такива сбирки.
                                Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X