Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на 4Runner

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Повдигане на задница на 4Runner

Не можах да изтърпя наклона след като монтирах пружините иии направих необходимото ... натегнах торсионите с един оборот при,което установих,че предницата скочи с 1см.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
      Не можах да изтърпя наклона след като монтирах пружините иии направих необходимото ... натегнах торсионите с един оборот при,което установих,че предницата скочи с 1см.
      Разбирам те-задницата беше много вирната спрямо предницата.По мои наблюдения след 6-9 месеца ще стане ясно колко и дали ще слегнат задните пружини.За по-бърз ефект дали не е добре да метнеш някаква тежест отзад,и да си караш с нея
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Нова и стара пружина.
        Прикачени файлове

Коментар

Здравей STEF BMW,ще можешли да ми кажеш размерите на тези втулки за прожините,че искам да повдигна и моят Рънър.

Коментар

Първоначално публикуван от Seymour Преглед на мнение
            Здравей STEF BMW,ще можешли да ми кажеш размерите на тези втулки за прожините,че искам да повдигна и моят Рънър.
            Колегата Стефан има проблеми с логването във форума,кaто реши проблема ще напише!Но ако питаш мене по добре си направи прожини по евтино ще ти излязат.
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Колеги малко не е по тази тема но видях ,че на колегата STEF предните главини са с авт. хъбове като при мен имам проблем не можем да свалим капачките на авт. хъб държат се със 6гайки ако може дайте съвет как точно се разглобяват предните главини.

Коментар

Първоначално публикуван от riihan69 Преглед на мнение
                Колеги малко не е по тази тема но видях ,че на колегата STEF предните главини са с авт. хъбове като при мен имам проблем не можем да свалим капачките на авт. хъб държат се със 6гайки ако може дайте съвет как точно се разглобяват предните главини.
                Ти пък,къде видя на Стефан,че е с авт.хъбове той изобщо няма.Неговите полуоски са постоянно зацепени.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                  Стефане ще дадеш ли някакви координати на тия и начин да им поръчам да избегна едното ходене до там а ако могат и с куриер да ми ги пратят ще е идеално.

0885/146638 - Цветомир Стоянов!Като се чуете ще му кажеш,че желаеш да поръчаш пружини,като на Видьо и Стефан от гр.Стара Загора за "Тойота 4Рънър".Цветомир има чертежите,а размерите ги знаеш или ... по твой избор.Пращат и по "Еконт"... плаща се когато пружините са готови и ги получиш - 59лв.без ДДС.
                  Успех.
                  Здравейте колеги,
                  Имам 4 Runner от около 4 години и нямам забележки към джипа за това за което съм го взел.Винаги ме е дразнила висналата задница и затова живо се интересувам от тези пружини.Предварително се извинявам за невежеството си,но искам да попитам:
                  -Как да разбера с колко точно по-дълги да поръчам пружините за моя джип?
                  -Има ли начин това да стане без да свалям старите?
                  -Ако се обадя на този Цветомир и кажа горепосочената "парола",колко дълги пружини ще получа?
                  Благодаря предварително!!!

Коментар

наистина пружините стават за около 10 дена и идват прахово боядисани.Много се надявам да бъдат къчени да края на тази седмица и ще пусна снимки.Единственото което съм променил по чъртежите на Видев и Стеф БМВ е ,че мойте са 8см по-дълги от оригиналните.Много благодаря за съдействието на двамата колеги от Стара Загора.Ако някой иска да поръчва цената отпреди два дена е 176лв/за дветв и доставка до София по Еконт/Телефона е 0431/643 90-вдига една много разбрана жена.За по-лесно и кажете поръчката на Марков от 151109.Утре ще напиша и номера на чартежа под който ги водят

Коментар

Поръчка №120/33466 ,чертеж 109400 от 04.09.2009г.- 2бр.пружини с тел на навивките Ф-16.В поръчката има всички необходими данни за направата.Височината ... според желанието ,цвета също!
                      Успех.

Коментар

Измерено от земята до калниците имам точно 7 см. разлика от предница и задница,това значи ли,че размера на колегата Видев ще ми пасне?

Коментар

Първоначално публикуван от poni7 Преглед на мнение
                          Измерено от земята до калниците имам точно 7 см. разлика от предница и задница,това значи ли,че размера на колегата Видев ще ми пасне?

Моите са 7 см. по-високи от старите пружини.

Коментар

Първоначално публикуван от Видев Преглед на мнение
                            Моите са 7 см. по-високи от старите пружини.
                            Вече се извиних за невежеството си,затова искам малко по подробно и просто обяснение на тъпите ми въпроси.Ще попитам по друг начин:
                            Това че новите ти са с 7 см. по-високи от старите с колко см. промени височината на калника?Или по-просто казано-има ли начин да разбера какви да поръчам,без да свалям старите,или по някакъв начин да измеря дължината на старата,без да я свалям?
                            Съжалявам,ако въпросите ми са супер тъпи,но се надявам да помогнете

Коментар

Първоначално публикуван от poni7 Преглед на мнение
                              Вече се извиних за невежеството си,затова искам малко по подробно и просто обяснение на тъпите ми въпроси.Ще попитам по друг начин:
                              Това че новите ти са с 7 см. по-високи от старите с колко см. промени височината на калника?Или по-просто казано-има ли начин да разбера какви да поръчам,без да свалям старите,или по някакъв начин да измеря дължината на старата,без да я свалям?
                              Съжалявам,ако въпросите ми са супер тъпи,но се надявам да помогнете
                              Реално погледнато всички пружини на рънарите май са еднакви.Но на всеки различно слягат.Ако на Видев е слегнала повече той си я поръчал с 7см по дълга,а на Стефан може да е слегнала по малко той си я поръчва с 5см-по дълга!!Днес поръчах моите по този чертеж 109400 от 04.09.2009г,без да свалям и да меря каквото и де е.Видях на Стефан как стоят и колко е вдигната което ми е достатъчно

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                                Реално погледнато всички пружини на рънарите май са еднакви.Но на всеки различно слягат.Ако на Видев е слегнала повече той си я поръчал с 7см по дълга,а на Стефан може да е слегнала по малко той си я поръчва с 5см-по дълга!!Днес поръчах моите по този чертеж 109400 от 04.09.2009г,без да свалям и да меря каквото и де е.Видях на Стефан как стоят и колко е вдигната което ми е достатъчно
                                Без значение колко са слегнали старите пружини,логично погледнато
                                на два еднакви Ранъра,пружини с еднаква дължина би трябвало да повдигнат еднакво двата автомобила.Примерно моя V6 3000 cc,ако е със същите гуми като на Стефан и поръчам неговите пружини,задницата ми измерена до калника би трябвало да стане горе- долу 96см.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X