Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Повдигане на 4Runner
Свий
X
-
Ни на предната,ни на задната главина джантите ми лягаха /водеха/ на вътрешен отвор.
За мен това също бе странно но е така.Тоест пак на шпилките разчитах.Е ... дано тези на фланците са здрави!?...
Кото гледам са на един производител.А за " 4Рънър" са само един вид /шест шпилки/отново без водач?..Първоначално публикуван от metotem Преглед на мнение
Коментар
-
До: Повдигане на задница на 4Runner
На джантите пише Тойота, ама са два размера централен отвор на 6Х139.7мм. Ако са разстъргвани от ТЛК????
На централния отвор трябва да лежи. Премери предната и задната главина и сравни тук.
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24623
или тук
http://www.motorsport-tech.com/refmanual.html
да не е сменяно нещо.
Баси Джапанките, 10 вида са джантите на Тойота. Мерцедес има два вида дупки.Последно редактирано от drukman; 04-05-09, 00:17.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
На едното място пише ,че размера на централния отвор при Ранъра е 111.5,а на другото 106??0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Аз намерих и 108. Нали затова написах да премери. Не е ясно колко Рънара са направили Джапанките и на кой какви главини са сложили.
Стеф, няма ли място да слижиш престъргано парче от тръба. Да хване на главината и да влезе в джантата.
ПП Колко е ЕТ на тия джанти?Последно редактирано от drukman; 04-05-09, 12:20.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
ЕТ на джантите не съм поглеждал но ще го видя и ще пиша.На задната главина не става с тръба /отдавна си го мисля/ защото има засечка на спирачния барабан около 5мм.върху,която легна фланеца,а от там вече няма накъде.Предната единственото място за което може да се засече джантата или фланеца е самия корпус на хъба .... няма друго.Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеАз намерих и 108. Нали затова написах да премери. Не е ясно колко Рънара са направили Джапанките и на кой какви главини са сложили.
Стеф, няма ли място да слижиш престъргано парче от тръба. Да хване на главината и да влезе в джантата.
ПП Колко е ЕТ на тия джанти?
Коментар
-
Как на барабана бе?? Трябва барабана и джантата да лягат на едно Ф от главината. Барабана не води никога. Тука има нещо гнило. Аз се отказвам. Дано не дава ядове.Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение...засечка на спирачния барабан около 5мм.върху,която легна фланеца...Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Колеги,задницата на Ранъра не би ли могла да се вдигне просто с поставянето на две пружини/2" лифт/,каквито тук един колега бе споделил,че си е взел от Англия за 200 лева?0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
наистина толкова излязоха. "Милнърофроуд" сайта толко изтегли от картата за тези пружини, незнам защо . Но те са си обикновени и не предлагат тунинг. Предупреждавам всички пружините ги ползвам вече няколко месеца и са меки. Натовариш ли ги задницата потъва, но все пак рънера си застава в стойка като ги сложиш.
ето линк
http://www.milneroffroad.com/categor...?cID=10326&p=2
сменете си пружините, разликата е осезаема ...
Коментар
-
Поради причината,че джипа застрашително се накланя в завоите ... макар и с фланци,които монтирах точно поради това ... ще си сменям амовете с нови двойнодействащи газови.Спрял съм се на " Монро-Адвенчър 4х4".А,дали ги бива
?...
Коментар
-
Колкото и да са ми базови познанията по окачването - ама не си ли за смяна на пружини, не на амове?Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеПоради причината,че джипа застрашително се накланя в завоите ... макар и с фланци,които монтирах точно поради това ... ще си сменям амовете с нови двойнодействащи газови.
То лошо нЕма и амортисьорите да се сменят, но за накланянето в завой май няма да помогнат.
Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...
TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99
Коментар
-
Коментар
-
Добра цена!Пиши за разликата във возията след подмяната!Успех!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Мислил съм,ама са доста по скъпи.Всъщност мисля за много "екстри" по "Тойотата",ама пусти пари ... за кое по напред!Новите амове ще ги пробвам и при необходимост ще им подложа и на тях.Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеСтеф, що не помислиш за по дълги и с по голям ход, че май им подлага
?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар